canım ben de talibim kızlar az galiba şansım var midirçok güzelllll
damat arıyorum yani bilginize folik hanım artist gibi pozlar vermesi ilk tercih sebebi
ağır ol bakalım bnmki toplarını da gösterdi bi kere
satış kokusu alıyorum, ben de gidermeltemcivil 'in bebesini alırım hıh
Kızlar yapmayn ya walla korkutuyosunuz bizi :) bi de ben normal doğum istiyorum iyice korktum şimdiCanım valla ben doğumdan ciktin odaya girerken. bi daha kimse benden çocuk istemesin dedim ama şimdi ikinciye hamileyim :)
kızlar hu hu buradayım gezip tozmaktan daha yeni bakabildim beni kızım olucakmış çok iyimişiz gelişimimiz bir hafta önden gidiyormuş
meltemcim haberler sende öğrendin mi cinsiyetini
canım senin de kızın olacakmış şimdi okudum yazını çok sevindim senin adına ikinci bebişin erkek olur artık kısmetse ya ben bakmaya doyamadım çok büyümüş artık usg bütün olarak bakılmıyor parça parça baktı dr amcamız
canım ben de talibim kızlar az galiba şansım var midir:)))
O zaman da poposuna iki şaplak mi atiyoruz :))amin canım aynen bebek bazen aglıyo yırtıncak gıbı karnı tok gazı yok ınsan nıe aglıyo bu dıye cıldırıyo
enemmm hayırlı olsun chnb Allah tamamına erdirsinay kukuyu gördünüz he biz de pipiyi gördük kesin erkek dedi perşembe bize:) ilk kiyafeti aldım ben.
Az kaldıı cnmmm heyecan doruktaBeni de sıraya sıkıştırıverin.
evet ben de boy boy üç oglan olacak kismetse biri 11 biri 2.5 yasinda biri karnimdaCanım senin üçüncü oğlan mı geliyordu ben mi yanlış hatırlıyorum?
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Ayrıca burdan talip olan bütün oğlan annelerine sesleniyorum.folik nicki nick chnb ve aklıma gelmeyenler.
meltemcivil in dediği gibi başlık paralarını hazırlayın.
Sen 1 hafta daha bekle cnm dünür bulmadanay şerefine şekerim yarasın hepimize
ay ay bi de başlık parası muhabbeti mi var kaçırmışım onu, bu devirde?! olacak iş değilCanım senin üçüncü oğlan mı geliyordu ben mi yanlış hatırlıyorum?
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Ayrıca burdan talip olan bütün oğlan annelerine sesleniyorum.folik nicki nick chnb ve aklıma gelmeyenler.
meltemcivil in dediği gibi başlık paralarını hazırlayın.
Cnmm kızlar çoğaldı sende de erkek boy boyevet ben de boy boy üç oglan olacak kismetse biri 11 biri 2.5 yasinda biri karnimdahayırlı olsun kızlarınız. bizim de gelinim olsun bir kızımız
evet ben de boy boy üç oglan olacak kismetse biri 11 biri 2.5 yasinda biri karnimdahayırlı olsun kızlarınız. bizim de gelinim olsun bir kızımız
ay ay bi de başlık parası muhabbeti mi var kaçırmışım onu, bu devirde?! olacak iş değilkınadım efesle meltemcivil
dün akşam misafirlige gittik benden beteri var ev sahibinin hiç kızı yok 4 oglu vardi:))Cnmm kızlar çoğaldı sende de erkek boy boyhadi iyisinn
hayırlı haberlerin olsun gonlunden geçen olsun insallah.Maşallah canım. :)
Sende boy boy üç gelin kız olur artık. :)
Ay Allah mı söyletti canım.
Ben hala cinsiyetini bilmiyorum.
hayırlı haberlerin olsun gonlunden geçen olsun insallah.
İnşallah güzel haberler vereceksin bize canım. Peki canın yandı mı cokYaşım 25 canım, risk 374 te 1 dedi, normalde yaptırmaSam da olurdu ama yaşına göre fazla dedi bende bu şekilde geçmez günler die yaptırdım canım olaylar böyle
ağır ol bakalım bnmki toplarını da gösterdi bi kere
satış kokusu alıyorum, ben de gidermeltemcivil 'in bebesini alırım hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?