2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar hu hu buradayım gezip tozmaktan daha yeni bakabildim beni kızım olucakmış çok iyimişiz gelişimimiz bir hafta önden gidiyormuş
meltemcim haberler sende öğrendin mi cinsiyetini

Ben doktorun yanndan cıkar cıkmaz yazdm ama sen iletiyi arada kaçrmşsin tatlim :) benmki de kız :) ondan dedim forumu kızlar basti die :)

Ewet artk erkek dewdam ikinciye kaldi :) hayrlisi olsun hepimz için tatlm :)

canım ben de talibim kızlar az galiba şansım var midir :)))

Canım senin üçüncü oğlan mı geliyordu ben mi yanlış hatırlıyorum?
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Ayrıca burdan talip olan bütün oğlan annelerine sesleniyorum. folik nicki nick chnb ve aklıma gelmeyenler.
meltemcivil in dediği gibi başlık paralarını hazırlayın.

evet ben de boy boy üç oglan olacak kismetse biri 11 biri 2.5 yasinda biri karnimda hayırlı olsun kızlarınız. bizim de gelinim olsun bir kızımız

ay ay bi de başlık parası muhabbeti mi var kaçırmışım onu, bu devirde?! olacak iş değil kınadım efesle meltemcivil

ay ay bi de başlık parası muhabbeti mi var kaçırmışım onu, bu devirde?! olacak iş değil kınadım efesle meltemcivil

Benim 1 aylık oğlu olan bir arkadaşım hamile olduğumu öğrendiği günden beri "ohh bizim gelin de hazır, kertmeye gelirim artık." diyordu da meltemcivil onun için demişti canım.

Yaşım 25 canım, risk 374 te 1 dedi, normalde yaptırmaSam da olurdu ama yaşına göre fazla dedi bende bu şekilde geçmez günler die yaptırdım canım olaylar böyle
İnşallah güzel haberler vereceksin bize canım. Peki canın yandı mı cok

ağır ol bakalım bnmki toplarını da gösterdi bi kere

satış kokusu alıyorum, ben de gider meltemcivil 'in bebesini alırım hıh

Arkadasim biz sennle anlaşmiştik zaten Sen bizim arkamzdan leylam355 ile mi anlaştin bakim :) bak boyle siz sürekli karar değiştirirsenz vermem kızımı size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…