2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım içini rahat tut ben hiç yaptırmadım cevre de okadar kişiye aldir dediler hepsi sapasağlam doğdu doktorum da dedi netligi olan testler değil diye allah korusun
İkili üçlü ve dörtlü dediğin gibi sadece tahmin canım ama benimki çok büyük risk değil ama yaşıma göre fazla geldi bize amniyosentez garanti sonuç veriyor die yaptırım dedim yoksa risk çok olmazsa gerek yok

Hayır canım bildiğin normal iğne acısı onu da sadece iğne suya girdiğinde hissediyorsun
Derinsu inşallah iyi sonuç alıcaksın tüm dualarımız seninle.
inşallah bu ilk ve son stresli bekleyişin olur derinsu sağlıkla alırsın meleğini kucağına

Derinsu inşallah iyi sonuç alıcaksın tüm dualarımız seninle.

inşallah bu ilk ve son stresli bekleyişin olur derinsu sağlıkla alırsın meleğini kucağına
İnş canım dualarınız iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim inş topic çe sağsalim bebişlerimizi dünyaya getiririz

ya sorma ben fena karıştırdım ortalığı hadi sizde öğrenin artık ya
leyla senin kontrolün ne zaman?ben bir dahaki kontrolde basıcam kalayı hiç bir anne evladından 5 hafta ayrı bırakılırmı yaaa cok merak ediyorum kızımı

ağır ol bakalım bnmki toplarını da gösterdi bi kere

satış kokusu alıyorum, ben de gider @meltemcivil 'in bebesini alırım hıh
ay amanın basıldık vallahi
ağır ol bakalım bnmki toplarını da gösterdi bi kere

satış kokusu alıyorum, ben de gider @meltemcivil 'in bebesini alırım hıh
evet canım sat a göre 11+0 sat tarihi 14 mart
evet alttan ölçtü ama hiç acımadı sadece biraz utandım o kadar
canım kalp ritmi bilmiyorum sadece bütün organları falan yüzü ağzını falan ayrıntılı inceliyeceğiz dedi ben öyle anladım tabi bunları yarım yamalak duymuş da olma şansım çok yüksek çok mutluydum çünkü ağzım açık dinledim dr napamanalık heyecanı

bizimki önce sere serpe yatıyordu bir baktı aa basıldım dedi sanırım o esnada gördük net olarak sonra toparlandı hemen kapattı bacaklarını edepli kızım
oy oy canım ya utanmış senin kız neyse en azından göstermiş
benim çok uykum geldi size ii geceler kolay gelsin çok yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…