2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Tabi canm ben başlik parami istiyorum folik arkadasimiz bizimle anlastktan sonra, leylam355 arkadas ile anlaşirken bastm Haliyle folikten istiycegim baslik parası daha da artti :)

SAOL Cnm progestan a devam ediyorum iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyo?

Kızlar yapmayn ya walla korkutuyosunuz bizi :) bi de ben normal doğum istiyorum iyice korktum şimdi
Korkma canım bende hala normal istiyorum inan on dk aslında ama benim gunu e on gün vardı ayrı sancı olmadan çağırdılar öncesi ve sonrası ve o üzdü iyi kişilere denk gelmedim diyelim yoksa çok koro degil

Kızlar yapmayn ya walla korkutuyosunuz bizi :) bi de ben normal doğum istiyorum iyice korktum şimdi
Korkma canım bende hala normal istiyorum inan on dk aslında ama benim gunu e on gün vardı ayrı sancı olmadan çağırdılar öncesi ve sonrası ve o üzdü iyi kişilere denk gelmedim diyelim yoksa çok. Zor degil

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldık benim de nasipse kızım olacak.bi kac kez kanamam oldugu icin progestana devam ediyorum bu arada cumartesi randevumuz var daha önce dörtlü tarama yaptıran var mi aranızda??aç yada tok farkediyorum??

Sen 1 hafta daha bekle cnm dünür bulmadan bkalım bnmki ne göstercek
tamam canım senin de oğluşun olursa düşünürüz deniz çok heyecanlı ya sende öğren biran önce yalnız dr cinsiyeti söylerken bizi çok heyecanlandırdı bir acayip olduk ben çıkınca ağladım mutluluktan ama sen ağlama tamammı

Perşembe günü randevum var cinsiyetini öğrenirim inş rüyamda gördüm doktor diyodu Kızın olucak die . Bi arkadaşta beni Rüyasında Görmüş oleyyyy kızım olacakmış demişim ona . Annemler falanda hep diyo senin Kızın olucak die . Ama ben en başından beri erkek hissediyorum . Resmini yayınlamıştım burdada erkek demişlerdi . Resmen yüzde 50 yim doktor bi kız dese heralde heyecandan geberirim ne hayaller kurarım varya . Tabiki sağlıklı olsun da en önemlisi o . Herkes öğrenmiş burda genelde . Ben 12. Haftada gittim gözükmedi . Bu haftaya kadar çık zor bekledim inş gösterir kendini Perşembe günü . ÖSS sınavı açıklanacak gibi heyecanlıyım ahahahahha sonuca bakmak istemiyorum ne çok konuştum maşallah

Tabi canm ben başlik parami istiyorum folik arkadasimiz bizimle anlastktan sonra, leylam355 arkadas ile anlaşirken bastm Haliyle folikten istiycegim baslik parası daha da artti :)
Hahahha ayy ne güldüm gece gece Allahta sizi güldürsün.Biz bu hafta badanaya ve sonrasinda detaylı temizlige basliyoruz pek yazamayabilirim aklim sizde ama bir daha böyle temizligi benim evim ancak doğum temizliginde görür nasipse

sana şimdiden kolay gelsin kendini çok yorup yıpratma

Ay benimde badana bugün bitti . Ev okadar Karışık ki Salı günü de temizlikçi gelicek 4 aydır eve el sürmemiştim fena . Tek Başıma altından kalkamam . Ama varya çocuk içimde keş oldu boya kokusundan

Ay benimde badana bugün bitti . Ev okadar Karışık ki Salı günü de temizlikçi gelicek 4 aydır eve el sürmemiştim fena . Tek Başıma altından kalkamam . Ama varya çocuk içimde keş oldu boya kokusundan
Ne renk yaptırdın? Ben uzun bir kararsızlıktan sonra sütlü gride karar kıldım.Kızımın odasıda pembe O boya kokusu benide endişelendiriyor bebeğe zararı olur mu diye tatilden feragat ettik bu yıl cimcimemize hazırlığa adadık kendimizi yeterki iyi olsun seneye hep birlikte gideriz cok ozledim kuzumu 3 haftadır gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…