- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
kızlar üç gündür takip edemedim misafir vardı özledim inşallah herkes iyidir iyisiniz di mi var mı değişiklik?
Canım senin üçüncü oğlan mı geliyordu ben mi yanlış hatırlıyorum?
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Ayrıca burdan talip olan bütün oğlan annelerine sesleniyorum.folik @nicki nick @chnb ve aklıma gelmeyenler.
meltemcivil in dediği gibi başlık paralarını hazırlayın.
Tabi canm beleşe mi vercez kızlarimizi, başlik paramizi isteriz :)Benim 1 aylık oğlu olan bir arkadaşım hamile olduğumu öğrendiği günden beri "ohh bizim gelin de hazır, kertmeye gelirim artık." diyordu dameltemcivil onun için demişti canım.
SAOL Cnm progestan a devam ediyorum iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyo?Canim bugun gittim doktora. Cok sukur hersey yolundaymis cok mutluyum :))
Aman allah korusun. Iyisin ya..?
Kizlar bugun doktoruma soyledim cok yedigimi. Oda decavitten kaynaklandigini soyledi. Eger yemeniz normalse sadece kalsiyum ve d vitamini iceren bir ilac yazayim dedi. Decavit cok istah acarmis. Ben de kabul ettim. Normal dogum yapacagim ve kilo almamaliyim cok fazlaisterseniz doktorunuza danisin derim. Ben yeni ilacimi pazartesi alirim artik. Kiloyu takmiyorum da dogum zorlasir diye korkuyorum. Yoksa ben zaten cabuk kilo alamiyorum. Tek sikinti tsh larim yavaslarsa o yedijlerim aninda kiloya donusur. Suan hizli caliama doneminde oldugum icin kilom yok
Korkma canım bende hala normal istiyorum inan on dk aslında ama benim gunu e on gün vardı ayrı sancı olmadan çağırdılar öncesi ve sonrası ve o üzdü iyi kişilere denk gelmedim diyelim yoksa çok koro degilKızlar yapmayn ya walla korkutuyosunuz bizi :) bi de ben normal doğum istiyorum iyice korktum şimdi
Korkma canım bende hala normal istiyorum inan on dk aslında ama benim gunu e on gün vardı ayrı sancı olmadan çağırdılar öncesi ve sonrası ve o üzdü iyi kişilere denk gelmedim diyelim yoksa çok. Zor degilKızlar yapmayn ya walla korkutuyosunuz bizi :) bi de ben normal doğum istiyorum iyice korktum şimdi
Bende de iki tane olacak teyzeleri bende gelin istiyorum :)Cnmm kızlar çoğaldı sende de erkek boy boyhadi iyisinn
teşekkür ederim canım :)Gözün aydın canm.
tamam canım senin de oğluşun olursa düşünürüz deniz çok heyecanlı ya sende öğren biran önce yalnız dr cinsiyeti söylerken bizi çok heyecanlandırdı bir acayip olduk ben çıkınca ağladım mutluluktan ama sen ağlama tamammıSen 1 hafta daha bekle cnm dünür bulmadanbkalım bnmki ne göstercek
amin canımEwet artk erkek dewdam ikinciye kaldi :) hayrlisi olsun hepimz için tatlm :)
ay ay bizim başlık parası bayağı yükseldi vallahi canım ya insanın böyle iyi talipleri olurda istemezmi ben kızma sormadan verdim gitti bu arada konuştuğum herkesle evlendirdim kızımıcanım ben de talibim kızlar az galiba şansım var midir:)))
sana şimdiden kolay gelsin kendini çok yorup yıpratmaHahahha ayy ne güldüm gece gece Allahta sizi güldürsün.Biz bu hafta badanaya ve sonrasinda detaylı temizlige basliyoruz pek yazamayabilirim aklim sizde ama bir daha böyle temizligi benim evim ancak doğum temizliginde görür nasipse
Ay benimde badana bugün bitti . Ev okadar Karışık ki Salı günü de temizlikçi gelicek 4 aydır eve el sürmemiştim fena . Tek Başıma altından kalkamam . Ama varya çocuk içimde keş oldu boya kokusundanHahahha ayy ne güldüm gece gece Allahta sizi güldürsün.Biz bu hafta badanaya ve sonrasinda detaylı temizlige basliyoruz pek yazamayabilirim aklim sizde ama bir daha böyle temizligi benim evim ancak doğum temizliginde görür nasipse
Hayır canım bildiğin normal iğne acısı onu da sadece iğne suya girdiğinde hissediyorsunİnşallah güzel haberler vereceksin bize canım. Peki canın yandı mı cok
Tamam canım yarın akşam yazarım inşcanım sonuçlar çıkınca bize de haber ver
Ne renk yaptırdın? Ben uzun bir kararsızlıktan sonra sütlü gride karar kıldım.Kızımın odasıda pembeAy benimde badana bugün bitti . Ev okadar Karışık ki Salı günü de temizlikçi gelicek 4 aydır eve el sürmemiştim fena . Tek Başıma altından kalkamam . Ama varya çocuk içimde keş oldu boya kokusundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?