Sevmiyorlar ama coğu hastalığa anne karnında müdahele imkanı tanıyor usg.Belki dayanamayıp erkene alırım konrolüevet öyle olacak dr muz pek sevmiyor usg ye sık girmeyi radyasyon diye ama neylersinnnnnnnnnnnnnnnnn şans işte test zamanlaması öyle oldu
arkadaşlar resim atmaya çalıştım ama hata veriyor neden acaba?arkadaşlar sizce cinsiyeti ne olabilir.
iyi geceler bende yatıyorum cok geç olmuşoy oy canım ya utanmış senin kız neyse en azından göstermiş
benim çok uykum geldi size ii geceler kolay gelsin çok yorma kendini
Bana da haber ver bende merak ettimYarın akşam çıkıcan canım
Gecmis olsun canim,soylemistim sana korkacak birsey yok diyd,goreceksin sonuc da guzel cikacakHayır canım bildiğin normal iğne acısı onu da sadece iğne suya girdiğinde hissediyorsun
İnş canım baksana saat kaç oldu sabahladım resmenGecmis olsun canim,soylemistim sana korkacak birsey yok diyd,goreceksin sonuc da guzel cikacak
Tamam canım haber vericem anladığım kadarıyla amniyosentez de zaman alıyor ama Öncül anlamda 3 gün sonra bi sonuç çıkar dedi doktorum o iyi olursa sonuç genelde iyi oluyormuş o yüzden onu bekliyorum bende Allahım sabır versin bizlere beklemek bile zorBana da haber ver bende merak ettim
Bizim de ikili taramada 17/347 çıktı , kan verdim prana test yaptılar amniyosentez yerine ,3 haftada sonra çıkar dediler benden alınan Kani yurtdışına gonderiyorlarmis ,kromozomlar bozukluk var mı diye bakılıyormuş o yüzden kendi Dr um üçlü ve dörtlü testi yapmadı 15 Haziran'da yaptırdık . Bu hafta öğreneceğiz Allah yardım etsin hepimize
oyle oluyor canim,zaman gecmek bilmiyor,aklinda binbir turlu senaryo...ama geciyor hepsi,yarin derin bi nefes alacaksinİnş canım baksana saat kaç oldu sabahladım resmen
oh ne guzel,biz burda gunleri sayalim sen haftada bir doktora git6 temmuz da 3 lü tarama testi var sonra tam 20. haftayab gidicem
Kıskanmamak elde değil goruyorsun degil mi
oh ne guzel,biz burda gunleri sayalim sen haftada bir doktora gitbenimde normalde bayram sonrasiydi,oncesinde gelmek istiyorum dedim 15inde tam 20 haftalik oluyor detayliya giricem.detayliyi da sorunsuz atlatirsam artik baslarim alisverise
Oyy maşallah cnmmBende de iki tane olacak teyzeleri bende gelin istiyorum :)
Ayy sorma ben ztn sulugözlü oldum bu aralar kesin ağlarımtamam canım senin de oğluşun olursa düşünürüz deniz çok heyecanlı ya sende öğren biran önce yalnız dr cinsiyeti söylerken bizi çok heyecanlandırdı bir acayip olduk ben çıkınca ağladım mutluluktan ama sen ağlama tamammı
Allah sabir versin hepimize. Ben de gelecek pazartesiyi bekliyorum. AMA ICIM RAHAT HEPIMIZDEN YANA. SONUCLAR SUPER CIKACAK BAK GORECEKSINIZ. ..Tamam canım haber vericem anladığım kadarıyla amniyosentez de zaman alıyor ama Öncül anlamda 3 gün sonra bi sonuç çıkar dedi doktorum o iyi olursa sonuç genelde iyi oluyormuş o yüzden onu bekliyorum bende Allahım sabır versin bizlere beklemek bile zor
evet biraz sık olacak ama vallagi 3 lü taramaya denk gelmedi o yüzden
oh ne guzel,biz burda gunleri sayalim sen haftada bir doktora gitbenimde normalde bayram sonrasiydi,oncesinde gelmek istiyorum dedim 15inde tam 20 haftalik oluyor detayliya giricem.detayliyi da sorunsuz atlatirsam artik baslarim alisverise
ay ay bir yakışıklı daha talip lerimiz arttı sanada verdim gitti gülaycım ama başlık paramız da arttıleylam355 meltemcivil ve kizlari olacak olanlar Sesiniz cikmiyor ama kizlariniza bende talibim cinsiyet ogrenmesemde yakisiklimi yakisikli bitane oğlum var zaten garanti
Oglum+behlül - mavi göz
Not: eksi mavi gôz yanlis anlasilmasin
canım sen uyumadınmı hala ahh kıyamam ya eminim herşey çok güzel olacak sen dertlenme lütfenİnş canım baksana saat kaç oldu sabahladım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?