2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
evet öyle olacak dr muz pek sevmiyor usg ye sık girmeyi radyasyon diye ama neylersinnnnnnnnnnnnnnnnn şans işte test zamanlaması öyle oldu
Sevmiyorlar ama coğu hastalığa anne karnında müdahele imkanı tanıyor usg.Belki dayanamayıp erkene alırım konrolü

leylam355 meltemcivil ve kizlari olacak olanlar Sesiniz cikmiyor ama kizlariniza bende talibim cinsiyet ogrenmesemde yakisiklimi yakisikli bitane oğlum var zaten garanti
Oglum+behlül - mavi göz

Not: eksi mavi gôz yanlis anlasilmasin

Yarın akşam çıkıcan canım
Bana da haber ver bende merak ettim
Bizim de ikili taramada 17/347 çıktı , kan verdim prana test yaptılar amniyosentez yerine ,3 haftada sonra çıkar dediler benden alınan Kani yurtdışına gonderiyorlarmis ,kromozomlar bozukluk var mı diye bakılıyormuş o yüzden kendi Dr um üçlü ve dörtlü testi yapmadı 15 Haziran'da yaptırdık . Bu hafta öğreneceğiz Allah yardım etsin hepimize

Tamam canım haber vericem anladığım kadarıyla amniyosentez de zaman alıyor ama Öncül anlamda 3 gün sonra bi sonuç çıkar dedi doktorum o iyi olursa sonuç genelde iyi oluyormuş o yüzden onu bekliyorum bende Allahım sabır versin bizlere beklemek bile zor

6 temmuz da 3 lü tarama testi var sonra tam 20. haftayab gidicem
oh ne guzel,biz burda gunleri sayalim sen haftada bir doktora gitbenimde normalde bayram sonrasiydi,oncesinde gelmek istiyorum dedim 15inde tam 20 haftalik oluyor detayliya giricem.detayliyi da sorunsuz atlatirsam artik baslarim alisverise

oh ne guzel,biz burda gunleri sayalim sen haftada bir doktora gitbenimde normalde bayram sonrasiydi,oncesinde gelmek istiyorum dedim 15inde tam 20 haftalik oluyor detayliya giricem.detayliyi da sorunsuz atlatirsam artik baslarim alisverise
Kıskanmamak elde değil goruyorsun degil mi bende inşallah detaylı sonrasında başlayacağım alışverişecok geciktirmek istemiyorum malum sonbaharda iyice ağırlasacağiz keyifle yapalım paytak paytak yürümeden

Ayy sorma ben ztn sulugözlü oldum bu aralar kesin ağlarım yerimmm sizi analı kzlı maşallahhh size nasıl geçecek bu hafta hc bilmiyorum leylacm

Allah sabir versin hepimize. Ben de gelecek pazartesiyi bekliyorum. AMA ICIM RAHAT HEPIMIZDEN YANA. SONUCLAR SUPER CIKACAK BAK GORECEKSINIZ. ..

evet biraz sık olacak ama vallagi 3 lü taramaya denk gelmedi o yüzden
canım 20. haftada herşey sorunsuz geçecek bende sonbahar gibi yapıcam alışverişi Lady 23 söylediği gibi paytak paytak yürümeden yapmak lazım

ay ay bir yakışıklı daha talip lerimiz arttı sanada verdim gitti gülaycım ama başlık paramız da arttı
bu arada maşallah oğluşuna içli oğlan annesiye ağlamıştı o çok duygusal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…