- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
zamanı geldikçe kaynanama aşılıycam sen kalırsın babam gitsin diycem:):)
yok kız o bebekten bebege degısıyobenım oglanlar ılk gece bezınden cıktılar yataga ısemıyolardı gunduz bezlıyodum zamanla alıstılar hıc eve yapmadılar yatagada
yani ne kadar alakasız değilmi niye yapıyorsun yani ne gerek var diyorum işte kurtlu durmuyor :)
gondermem lazım kuzum dınımızı kuranı duaları bılmelerı lazım bendne cok yuz buldular çok şımarıklar duzene gırmelerı lazım bende ozledım ama sabretmek zorundayım baş edemıyorum yoksa tavandan sallama çay paketı ındırırım yollamazsamDayanamaz onlar anne yokluguna ya, annem de bı ıkı kere ablamları kendınden bkac hata once gonderdı koye, ben hıc gtmezdm annemden ayrı bı yere. Gonderme kız, senı cok ozler o kuzular
ya inşallah hadi bakalım bilmediğim için bana çok zormuş gibi geliyoyok kız o bebekten bebege degısıyobenım oglanlar ılk gece bezınden cıktılar yataga ısemıyolardı gunduz bezlıyodum zamanla alıstılar hıc eve yapmadılar yatagada
almazlar kız Onlar lafta kalıyo genelde :)evet her zaman açığım dedim ona da Allah'ın günü o gün mü istediğin zaman eksik olduğunu düşündüğünüz herşeyi alabilirsiniz diye hahahha
almazlar kız Onlar lafta kalıyo genelde :)
yakınında varsa orda gonder kurana dıycektm ama anladıgım kadaryla sen bıraz da dısıplıne gırmelerını ıstıyosun. Walla yakınımda hıc erkek annesı yoktu, sen daha ıyı bılırsn nasl egıtılcegını :)gondermem lazım kuzum dınımızı kuranı duaları bılmelerı lazım bendne cok yuz buldular çok şımarıklar duzene gırmelerı lazım bende ozledım ama sabretmek zorundayım baş edemıyorum yoksa tavandan sallama çay paketı ındırırım yollamazsam
aman almasın aldığı ev şu an 3 katı değerinde o bana yeter. takacağı bilezik te en fazla 10 milyar fazla olacaktı..ama benim istediğim daire ile diğeri arasında 50 bin tl fark vardı. ben kazançlıyım yani :)))))))
hadı bakalım hayırlısı olsun 12+6 haftalıktı %80 kıza benzıyor dedı 10 temmuzda randevum 17+5 olucaz ınş net bısey soylercok saol canım sevınmezmıyım yok pıpı hemen bellı olurmus doktor dedı uzantıyı gormedıyse donusmez daha
Sen de ıyı hesapcıymıssın masallah :))
yok canım ben cok rahat atlattım o donemı ama bana cekerse cocuk yandım :d kucukken wc gıtmeye usendıgımden beşıgımde pıjamamı ındırıp yataga işiyıp ustune yatıyodumya inşallah hadi bakalım bilmediğim için bana çok zormuş gibi geliyo
sen doğuma yakın sadece annem ve kayınvalidemi istiyorum başka türlü rahat edemem de açıkça böyle adam sana küserse bile sen rahat edersin kayıp değil yani kazançaynen öyle oluyor maalesef eşimede kıyamıyorum bu yüzdenhele kaynanamı çok sevdiğimi bildiği için yapıyor zaten
ınsallah canım netlesır cıkolata ye gıderken ben yedım bacaklarını yaymıs yatıyoduhadı bakalım hayırlısı olsun 12+6 haftalıktı %80 kıza benzıyor dedı 10 temmuzda randevum 17+5 olucaz ınş net bısey soyler
ya canım biz de ne hikayeler var ooo 7 yıl sonra evlenince ..
amaaaan fena oalcagn o zamandan bellıymıs desene :)yok canım ben cok rahat atlattım o donemı ama bana cekerse cocuk yandım :d kucukken wc gıtmeye usendıgımden beşıgımde pıjamamı ındırıp yataga işiyıp ustune yatıyodumbıde annem poppomu yıkamayı ogretcegı zaman gel elıne su dokım yıka demıs benım elım b..k kokar sen yıka demısım
valla benım egıtımım yetmıyo ne kadarda olsa yumusuyorum otorıteyım ama anne olunca dınlemıolar kayınpederım ogretmen emeklısı o benden daha ıyı egıtıyoyakınında varsa orda gonder kurana dıycektm ama anladıgım kadaryla sen bıraz da dısıplıne gırmelerını ıstıyosun. Walla yakınımda hıc erkek annesı yoktu, sen daha ıyı bılırsn nasl egıtılcegını :)
ah elif çok tatlısın ya çılgın anne küçükkende böyleymişsin sen o zamanyok canım ben cok rahat atlattım o donemı ama bana cekerse cocuk yandım :d kucukken wc gıtmeye usendıgımden beşıgımde pıjamamı ındırıp yataga işiyıp ustune yatıyodumbıde annem poppomu yıkamayı ogretcegı zaman gel elıne su dokım yıka demıs benım elım b..k kokar sen yıka demısım
zamanı geldikçe aşılayacağım bunu eşimede kayınvalidemede zamana bıraktım bn zaten lohusalığımda evde rahat etmek istiyorum söyledikleri hiç umrumda değil zaten açıkçası küsmez o bide :)sen doğuma yakın sadece annem ve kayınvalidemi istiyorum başka türlü rahat edemem de açıkça böyle adam sana küserse bile sen rahat edersin kayıp değil yani kazanç
hemde nasıl cok yaramazdım ben ya annem doverdı benı her kapının arkasında sopa vardı benım ıcınamaaaan fena oalcagn o zamandan bellıymıs desene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?