2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
:)) valla araya mesfe koymakta yarar var gıbı gorunuyor yoksa ayıp olur bırsey demıyım dersen bır olur ıkı olur onune gecemessın

yok ya normalde cok mesafelıler. Yan sıtede otururlar 3 ayda bı kere yarm saatlıgıne gelırler. Evın ıcınde falan da asla gezmezler :) Bız rahatsz olmayalım dıe ısrar etsek de cogu zaman gelmezler ama benm sınır oldugum seylerı bılıyolar ozellıkle kp ım, benı gıcık etmek ıcın bazen konusuyo oyle. Hatta cogu zaman konusur oyle. Ben sallamam ve dedıgım olur ztn :)

daha 1 ay önce bizdelerdi eşim uyuyordu üstüyle başıyla yatağımıza girdi oğlunu uyandırmaya çalıştı tepindi yatakta bn dayanamam zaten kendi üstümle bile oturmuyorum yatağa dalıyor yani öyle pata küte bnde bebeklere hiç kıyamam hiçkimseninkine ama iş dede banane anane olunca eminim yanlış anlayacaklar beni

sen yine saygısızlık yapma ama çok da muhabbet etme ki yüz göz olmasın yani durması gereken noktayı bilsin
zaten şu an konuşmuyorum gereksiz bir şaka yaptığını sandı bana artık mesafeliyim kaynanamın ağaçtan düştüğünü söyledi bana öyle birşey yokmuş nasıl üzüldüm telaşlandım

o nasıl bi insanmış öyle ya..pes

[Özel E="elifeva, post: 41587749, member: 637144"]ha kızlar benım bebegın 1 hafta gerılıgı vardı oda duzelmış 16+3 bılırken 17+3 cıktı cok sukur[/QUOTE]

Ozel birşeyler yedin mi yetişmesi için peki cnm özelde bana da geriden 1 hafta dediler devlette herşey normal dediler

fani2606, post: 41584822, member: 683870anesinin yanında daha rahat eder insan. Ben de annemi isterim. Senin o zamanlardaki tutumunda çok önemli ama bence canım. Düşünceli ve ilgili bir yapıda olursan neden istemesinler.
Benim dogumda annemde vardi kayinvalidemde allah ikisinden de razi olsun,20 gune kadar sonra kendi evime gectim
Sonrasi bence fazla herkes kendi evinde olsun
Babayida dahil etmek gerekiyor Cunku
Anne baba bebek varsa kardesler iletişim daha kuvvetli oluyor

Kizlar dun su reklamlardaki cilek bebek odasina Baktim tam KIZ bebis odasi :)
Cok Güzel
Eylul de tasinacagiz Esim o Zaman alalim diyor yedi aylik hamile tasinacagiz bu gidisle

Allah sabır versn canım ya, cıdden sınır bozucu. Yataga ustle gırmeye ben de asırı sınır olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…