- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
7 yıl nısanlı mı kaldnz?
hala deısmedımkı :d deişmeyıde dusunmuyorum arkadasım var o dıyo sen hıc yaşlanmazsınh
ah elif çok tatlısın ya çılgın anne küçükkende böyleymişsin sen o zaman
maşallah sana değişme zaten hiç yaşlanmazsın ne güzelhala deısmedımkı :d deişmeyıde dusunmuyorum arkadasım var o dıyo sen hıc yaşlanmazsın
sende yaparsin cok yas farki yok aramizdacanım yaşın küçük bir tane daha yaparsın benim şimdiki aklım 10 yıl önce olsaydı 3 5 tane yapmıştım heralde diye düşünüyorum
Evet canim biraz batiyor ama bir hafta suruyor sonra alisiyolaray amanın ne demek her yer batıyor Gülay öyle geldiği gibi yapıyorlarmı yoksa ya insan kızamazda a yerim ben o bebekleri
Hay allahım ya cok bılmıs yorumları da yok mu benı oldurur :)) Benmkı de seker yuklemesı yaptrma dıe tuttursu, sana ne be kadın sana ne :))
supermis valla,hayalimdeki kayinvalide ve kayinpeder profili.yok ya normalde cok mesafelıler. Yan sıtede otururlar 3 ayda bı kere yarm saatlıgıne gelırler. Evın ıcınde falan da asla gezmezler :) Bız rahatsz olmayalım dıe ısrar etsek de cogu zaman gelmezler ama benm sınır oldugum seylerı bılıyolar ozellıkle kp ım, benı gıcık etmek ıcın bazen konusuyo oyle. Hatta cogu zaman konusur oyle. Ben sallamam ve dedıgım olur ztn :)
Tabı canım ne planlar ne planlar :) Planlarda esım de ben de yokuz :)
aynen canım 3 erkegın ıcınde bı yandanda uzuluyorumabılerı buyuyunce kalk kız yyemek hazırla der dıye
ıyı etmıssın o zaman gondermekle cnm :)valla benım egıtımım yetmıyo ne kadarda olsa yumusuyorum otorıteyım ama anne olunca dınlemıolar kayınpederım ogretmen emeklısı o benden daha ıyı egıtıyo
hahaha benle aynı burc olcak der vallaKızın abilerinden fena olur belki.
Ben evin tek kızıyım. Bana hizmet edin diyedebilir.
Aynen canim babayi ikinci planda bırakmamak lazim sonra baba o baği kurmakta zorlaniyor ve akli kayiverebilir başka seylerekesınlıkle cnm. anane veya babane olunca baba braz dısarda kalıyo. Halbukı baba zaten hamılelıkle annenın kurdugu bagı daha kuramamıs oluyo, üstune bı de dogumdan sonra da ızın verılmemesı dogru degıl bence .
kayınpederim çocuğu alıp götürcem size vermiycem o benim diyor istemiyorum bunları duymak demesinn((
hemde nasıl cok yaramazdım ben ya annem doverdı benı her kapının arkasında sopa vardı benım ıcınyınede yapcagımdan gerı kalmazdım kucukken yataga işedım dıye annem sokaktan gelmıyorum dıye sidikli diye cagırcam dıyodu sii dedıgı anda eve gdıyodum sonra tehdıte boyun egmemek ıcın kendım soyledım arkadaslarıma yataga ısedım dıye :d daha tehdıtlerıde işe yaramadı hahaha
yaa ne güzel muhabbet ediyosunuz siz böylee. Ben de istiyoruumm :)))) Bebeğinin hareketlerini hisseden anneleri kıskanıyorum şuançok sabırsızlanıyorum ben hatta bu gece rüyama bile girdi :)
o kadar da dikkat ettim beslenmeme,yaz günü nasıl oldu bu nezle anlamadım
Çok sevindim cnm,insanın gönlündekine kavuşması ne güzel.cok saol canım sukurler olsun rabbımın sevdıgı kuluymusum oncekınde kızım olcak dıye cok sevınmıstım kucagıma almayı nasıp etmedı yıne kızla ödullendırdı benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?