2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hay allahım ya cok bılmıs yorumları da yok mu benı oldurur :)) Benmkı de seker yuklemesı yaptrma dıe tuttursu, sana ne be kadın sana ne :))

Bizim kayinvalide 7 ay kesintisiz sütun yok dedi bi sefer elinde buğday unuyla geldi mama yapmaya :) çocuk ağzından atıyor allah allah halbuki karnı ACdiyor
Az insan cçok mutluluk hakikaten
Çocuk 1 yasında göğsünde uyumuş memeyi çekmiyorhaliyle ssüt yok diyor gene komedi anlatsam uzakta olduğu halde böyle evde surekli dusunemiyorum

supermis valla,hayalimdeki kayinvalide ve kayinpeder profili.

[TE="fufusese, post: 41588397, member: 672673"]benım gobegım yok 4 ay bıtmek uzere bısey hıssetmıyorum ben yaaa[/QUOTE]

Cok normal dert etme kendine ilk gebeliğin benim ikinci ve bende hissetmiyordum hala

kızlar meraba.çok fena nezle oldum.boğaz ağrısıyla başladı,nezleye döndü.haftasonu iki burnum birden tıkandı,hiç nefes alamadım,ölüyorum sandım.artık ağladım korkudan bebek de nefes alamıycak diye.doktora gittik,antibiyotik verdi,mecburen başladım.şimdi de öksürük başladı

Aynen canim babayi ikinci planda bırakmamak lazim sonra baba o baği kurmakta zorlaniyor ve akli kayiverebilir başka seylere

hay allahım ya tam cizgözmüşsün :)

o kadar da dikkat ettim beslenmeme,yaz günü nasıl oldu bu nezle anlamadım

yaa ne güzel muhabbet ediyosunuz siz böylee. Ben de istiyoruumm :)))) Bebeğinin hareketlerini hisseden anneleri kıskanıyorum şuan çok sabırsızlanıyorum ben hatta bu gece rüyama bile girdi :)

Normalde bebeğini hissedemeyip rüyasında bebeğini hisseden bir tek ben değilmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…