2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
allah sana sabır versin canım işin zor ama eşinin mantıklı olup oyunlara gelmemesi çok önemli siz birbirinize tutunun gerisi boş

hic bilmiyorum yurtdisinda yasiyorum ben daha hcg sonuclarim kac cikti onlari bile demedi doktorum sadece herseyin yolunda gittigini söylüyor ultrason kagidinda da yazmiyor baktim. biraz kücük geldi sanki kese bana
Nerdesin canim sen? Ben de de ayni degerleri soLemjyorlar bile. Sadece hersey yolunda filan djyorlar gicik oldum iyice

Okurken gozlerim buyudu yaa inanamiyorum Allahindan bulsun bosver takmamaya calis hamileliginin tadini cikar aman soyleme bi sey yapar falab bebeginize

Progestani gunde 3 tane verdi bana ya. Gayet iyi dedi. Ama biz onlemimizi alalim dedi. Simdi burda okuyorum yatarken aliyorum diyenler var. 1 tane olsa ben de oyle yapicam. Ama sabah ogle aksam. Basim dön babam dön.

Elimde hiç bir şeyinden anlamadığım bir fotom var canım benim doktorum yolk kesesi falan hiç bahsetmedi umarım yardımcı olur ama senden daha çaresiz durumdayım sanırım ne kadar yardımı olur bilmiyorum

Eklentiler

• 20150409_152317_HDR.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 77
Progestani gunde 3 tane verdi bana ya. Gayet iyi dedi. Ama biz onlemimizi alalim dedi. Simdi burda okuyorum yatarken aliyorum diyenler var. 1 tane olsa ben de oyle yapicam. Ama sabah ogle aksam. Basim dön babam dön.
bende şimdi doktordan geldim istediğim bahsettıgın haptan vermedi saglıklı bebek düşmez dedi önlem amaçlı verse daha içim rahat ederdi

kızlar sizin ismimlerinizin altında şu kadar haftalık gebe yazıyor ya onu nasıl yapıyorsunuz? çok heveslendım önceden gebe arkadaşların görürdüm bırgün bende takvim yapıcam dıyordum günü geldii :)

Elimde hiç bir şeyinden anlamadığım bir fotom var canım benim doktorum yolk kesesi falan hiç bahsetmedi umarım yardımcı olur ama senden daha çaresiz durumdayım sanırım ne kadar yardımı olur bilmiyorum
benim gecen haftaki fotoma benziyor sanki canim. sali günü gelsin rahatliycam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…