allah sana sabır versin canım işin zor ama eşinin mantıklı olup oyunlara gelmemesi çok önemli siz birbirinize tutunun gerisi boşToplu bir cevap yaziyim istedim
Kizlar benim kayinvaldem ogluna asik oglum oglum diye olen bi insan.. 1, 5yilda bana yaptigi oyunlarin haddi hesabi yok daha 1 aylik gelinken bende kalmaya basladi ben ise gidince esimin yaninda yatagimizda yatmalar neler neler... akla hayale sigmacak oyunlar yaslida degil cok genc 45 yasinda... esim icin hep susuyordum ben uzerime duseni yaptim en son kimyasal gebelik yasadigimda annanesini getirip 15 gun bana birakti. Artik esimide biktirdi. Benim giydigim kiyafetler gecelikler ic camasirlari ne alirsam bir hafta sonra aynisini aliyor benle yaris icinde surekli esime olmayan seyleri soyleyip aramizi bozmaya calisiyor. Ama cok sukurki esimle aramizdaki bag cok guclu. Birgun bile dediklerine inanmadi hep benim tarafimda oldu. Kiskanclik gozlerini kor etmis durumda bu yuzdende cocuk istemiyor. Hala ayirma cabasinda sen zayifsin cocugun olmaz sen soylesin sen boylesin. Artik rabbime havale ettim. Ben sabirla beni kabul edecegi gunu bekliyorum. Kafanizi sisirdim kusura bakmayin o yuzden kafam karmakarisik bisey yapar diye cok korkuyorum
görmedim canım yarın randevum var kese için gelince sonucu paylaşırım
Esim ben soyleyim diyor sen hic muhattap olma bilsinler diyor bakalim hayirlisi artik...ayh inanmıyorum ne insanlar var ya nabıcak ki oğlunu da istemiyor evlendirmeyi
aaa çok enterasan eee sölemicek misin o zaman
Nerdesin canim sen? Ben de de ayni degerleri soLemjyorlar bile. Sadece hersey yolunda filan djyorlar gicik oldum iyicehic bilmiyorum yurtdisinda yasiyorum ben daha hcg sonuclarim kac cikti onlari bile demedi doktorum sadece herseyin yolunda gittigini söylüyor ultrason kagidinda da yazmiyor baktim. biraz kücük geldi sanki kese bana
madem ozel hopp dur deseydın yaaa
Ben bugu. Sadece keseyi vordum. Doktor bir nokta var galiba burda ama erken dedi. Benim bugzn 5+3arkadaslarım keseyı gorenler yalnızca keseyı mı gordunuz yanında yolk kesesını de gordunuz mu acaba??
canım 30 32 gunde bır goruyorum ya yarın adet olmam lazımdı yada pazar gunu yanı en fazla 3 gun vardı adetımesat ne zaman
allah sana sabır versin canım işin zor ama eşinin mantıklı olup oyunlara gelmemesi çok önemli siz birbirinize tutunun gerisi boş
Okurken gozlerim buyudu yaa inanamiyorum Allahindan bulsun bosver takmamaya calis hamileliginin tadini cikar aman soyleme bi sey yapar falab bebeginizeToplu bir cevap yaziyim istedim
Kizlar benim kayinvaldem ogluna asik oglum oglum diye olen bi insan.. 1, 5yilda bana yaptigi oyunlarin haddi hesabi yok daha 1 aylik gelinken bende kalmaya basladi ben ise gidince esimin yaninda yatagimizda yatmalar neler neler... akla hayale sigmacak oyunlar yaslida degil cok genc 45 yasinda... esim icin hep susuyordum ben uzerime duseni yaptim en son kimyasal gebelik yasadigimda annanesini getirip 15 gun bana birakti. Artik esimide biktirdi. Benim giydigim kiyafetler gecelikler ic camasirlari ne alirsam bir hafta sonra aynisini aliyor benle yaris icinde surekli esime olmayan seyleri soyleyip aramizi bozmaya calisiyor. Ama cok sukurki esimle aramizdaki bag cok guclu. Birgun bile dediklerine inanmadi hep benim tarafimda oldu. Kiskanclik gozlerini kor etmis durumda bu yuzdende cocuk istemiyor. Hala ayirma cabasinda sen zayifsin cocugun olmaz sen soylesin sen boylesin. Artik rabbime havale ettim. Ben sabirla beni kabul edecegi gunu bekliyorum. Kafanizi sisirdim kusura bakmayin o yuzden kafam karmakarisik bisey yapar diye cok korkuyorum
canım 30 32 gunde bır goruyorum ya yarın adet olmam lazımdı yada pazar gunu yanı en fazla 3 gun vardı adetıme
canım 30 32 gunde bır goruyorum ya yarın adet olmam lazımdı yada pazar gunu yanı en fazla 3 gun vardı adetıme
arkadaslar lütfen bi bakin. benim bu ultrason fotom 5+5 . doktor birsey demedi gerci bebek ve kalp atisini haftaya görebiliriz dedi sadece yolk kesesini görmüstük ama bana normal gebelik kesesi kücük geldi. sizce nasil elinde böyle fotosu olan var mi baska
selam kızlar öncelikle bebeği olanlara hayırlı olsun. benimde artık var .hepimizin gözü aydın bugün kalp etışını duydum çok şükür
bende şimdi doktordan geldim istediğim bahsettıgın haptan vermedi saglıklı bebek düşmez dedi önlem amaçlı verse daha içim rahat ederdiProgestani gunde 3 tane verdi bana ya. Gayet iyi dedi. Ama biz onlemimizi alalim dedi. Simdi burda okuyorum yatarken aliyorum diyenler var. 1 tane olsa ben de oyle yapicam. Ama sabah ogle aksam. Basim dön babam dön.
ay canim lütfen yediklerine falan dikkat et ay valla ben korktum burda. Allah kimsenin basina vermesin öyle kaynana.Esim ben soyleyim diyor sen hic muhattap olma bilsinler diyor bakalim hayirlisi artik...
almanya dayim köln taraflarindaNerdesin canim sen? Ben de de ayni degerleri soLemjyorlar bile. Sadece hersey yolunda filan djyorlar gicik oldum iyice
Elimde hiç bir şeyinden anlamadığım bir fotom var canım benim doktorum yolk kesesi falan hiç bahsetmedi umarım yardımcı olur ama senden daha çaresiz durumdayım sanırım ne kadar yardımı olur bilmiyorum
benim gecen haftaki fotoma benziyor sanki canim. sali günü gelsin rahatliycam insallahElimde hiç bir şeyinden anlamadığım bir fotom var canım benim doktorum yolk kesesi falan hiç bahsetmedi umarım yardımcı olur ama senden daha çaresiz durumdayım sanırım ne kadar yardımı olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?