2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
evet 6+3 deyim bugun çokta gümbür gümbür olmayan bir kalp sesi duydum ama mutluyum doktor daha küçük olduğu için böyle dedi hadi hayırlısı senin durumun nasıl

duymuşsun ya gerisi hiç mühim değil :) :) ayy şimdi sen böyle söyleyince ben de acaba biraz daha mı bekleseydim dedim yarın gidicem 5+6 da

ayyy sanki ben.. benimde boy 159 kilom 52 den 55 lere fırladı mart ayı içinde ..3 kilo alıp başladım hamileliğe hafif göbekliydim ama bu kadar değil.. kottan tasıyo kazaktan yanlar sarkıo sanki..

ayyy sanki ben.. benimde boy 159 kilom 52 den 55 lere fırladı mart ayı içinde ..3 kilo alıp başladım hamileliğe hafif göbekliydim ama bu kadar değil.. kottan tasıyo kazaktan yanlar sarkıo sanki..
aynen öyle bakıyorum badinin üzerinden felan nasıl çıkmış bariz değişiklik olduğu belli hadi hayırlısı 9 ay sonunda nasıl oluruz acep

canım çok üzüldüm gerçekten canım sıkıldı nasıl bir bencilliktir o oğlun diye ömür boyu seninle mi kalacak ama öyle bir eşin olduğunu çookca şükretmelisin annesinin oyununa gelmiyor...sende ona inat söyleme uzun süre bilmesin ne gerek var

hayırlı olsun canım bebegın herkezde olmaz yerlesme kanaması

Bende yerleşme kanaması olmadı canım. Benimki çaktırmadan yerleşmiş

sımdı benımkı ıdrar testınde pozıtıf cıktı daha kan testı yaptırmadım sımdı benımkıde caktırmadaanmı yerlesmı oldu..
Ben sadece evde test yapmıştım. Pozitif çıkınca zaten %99 doğrudur deniyor. Doktora gittiğimde doktor keseyi gördüğü için tekrar test yapmadı hamilelik kontrolü için. Diğer testleri yaptırdım.

Ben sadece evde test yapmıştım. Pozitif çıkınca zaten %99 doğrudur deniyor. Doktora gittiğimde doktor keseyi gördüğü için tekrar test yapmadı hamilelik kontrolü için. Diğer testleri yaptırdım.
demektı cok erken degıl tam zamanında gıtmıssın gıttıgınde kac haftalıktı

Yalnız benim anlamadığım hamilelik takvimi kesenin 1.5-2.5 mm olacağı yönünde ama pazartesi doktor baktı ve 8 mm dedi. Arada baya fark yok mu sizcede anormal olan birşey var sanki

İlk geçen cuma gitmiştim 4+1 di. Benim son adet başlangıcı 5 Mart
4+1 de kesenı gormek sansına denk gelmıs hayırlısıyla 9 ayı gecırırsın ınş.ben bakalım ılk aaadım bu sabah test yaparak oldu aksam acıle gıdıp kan testı yaptıracagım sonrada artık ıyı bır doktor bulmam lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…