- 14 Mart 2013
- 8.025
- 4.037
- 448
evet 6+3 deyim bugun çokta gümbür gümbür olmayan bir kalp sesi duydum ama mutluyum doktor daha küçük olduğu için böyle dedi hadi hayırlısı senin durumun nasıl
ayyy sanki ben.. benimde boy 159 kilom 52 den 55 lere fırladı mart ayı içinde ..3 kilo alıp başladım hamileliğe hafif göbekliydim ama bu kadar değil.. kottan tasıyo kazaktan yanlar sarkıo sanki..160 boy 54 kilo benimde hafif göbeğim vardı ama şimdi biraz daha öne çıktı şişkinlik var yanisusam tanesi minikte acaba vücut,uterus kendini mi hazırlıyor yani bir ay öncesinden çok farklı pantolonların karın kısmı rahatsız ediyor artık
aynen öyle bakıyorum badinin üzerinden felan nasıl çıkmış bariz değişiklik olduğu belli hadi hayırlısı 9 ay sonunda nasıl oluruz acepayyy sanki ben.. benimde boy 159 kilom 52 den 55 lere fırladı mart ayı içinde ..3 kilo alıp başladım hamileliğe hafif göbekliydim ama bu kadar değil.. kottan tasıyo kazaktan yanlar sarkıo sanki..
kesınlıgı nedıreşime soylemedim gebe oldugumu süpriz yapmak istıyorum nasıl bişey yapabılırım
Bence şişlikten canim. Benim de karnim şiş ve bariz gazdan kaynakli
Toplu bir cevap yaziyim istedim
Kizlar benim kayinvaldem ogluna asik oglum oglum diye olen bi insan.. 1, 5yilda bana yaptigi oyunlarin haddi hesabi yok daha 1 aylik gelinken bende kalmaya basladi ben ise gidince esimin yaninda yatagimizda yatmalar neler neler... akla hayale sigmacak oyunlar yaslida degil cok genc 45 yasinda... esim icin hep susuyordum ben uzerime duseni yaptim en son kimyasal gebelik yasadigimda annanesini getirip 15 gun bana birakti. Artik esimide biktirdi. Benim giydigim kiyafetler gecelikler ic camasirlari ne alirsam bir hafta sonra aynisini aliyor benle yaris icinde surekli esime olmayan seyleri soyleyip aramizi bozmaya calisiyor. Ama cok sukurki esimle aramizdaki bag cok guclu. Birgun bile dediklerine inanmadi hep benim tarafimda oldu. Kiskanclik gozlerini kor etmis durumda bu yuzdende cocuk istemiyor. Hala ayirma cabasinda sen zayifsin cocugun olmaz sen soylesin sen boylesin. Artik rabbime havale ettim. Ben sabirla beni kabul edecegi gunu bekliyorum. Kafanizi sisirdim kusura bakmayin o yuzden kafam karmakarisik bisey yapar diye cok korkuyorum
bu sabah benımkı bılmıyorum artık :)listemiz 48 oldu hanımlar var mı yeni annişler ekleyelim listemize
hayırlı olsun canım bebegın herkezde olmaz yerlesme kanamasıkızlar merhaba bneım en son regl tarıhım 8 mart bu sabah evde test yaptım.ekten bakabılırsınız.pozıtıf cıktı.ıkı gundur yumurtalıklarımda batma oluyordu dun aksam cok sıddetlıydı sımdı gectı bıraz akıntımdada bır anormallık yok yerlsme kanaması olmayacakmı.yada herkesde olacak dıye bısey varmı...
dediğin gibi bugun doktra gittm, sadece kese göründü cnmCanım kalp atışı 7. Haftadan sonra .keseni görürsün ınş
bu sabah benımkı bılmıyorum artık :)
tesekkur edeerım gergınlıgımden cokta sevınemedım daha esıme bıle soylemedım..bazen her olasılıgı bılmekte ıyı olmuyor..kan testıde yaptırmadım dahahayırlı olsun canım bebegın herkezde olmaz yerlesme kanaması
kızlar merhaba bneım en son regl tarıhım 8 mart bu sabah evde test yaptım.ekten bakabılırsınız.pozıtıf cıktı.ıkı gundur yumurtalıklarımda batma oluyordu dun aksam cok sıddetlıydı sımdı gectı bıraz akıntımdada bır anormallık yok yerlsme kanaması olmayacakmı.yada herkesde olacak dıye bısey varmı...
sımdı benımkı ıdrar testınde pozıtıf cıktı daha kan testı yaptırmadım sımdı benımkıde caktırmadaanmı yerlesmı oldu..Bende yerleşme kanaması olmadı canım. Benimki çaktırmadan yerleşmiş
Ben sadece evde test yapmıştım. Pozitif çıkınca zaten %99 doğrudur deniyor. Doktora gittiğimde doktor keseyi gördüğü için tekrar test yapmadı hamilelik kontrolü için. Diğer testleri yaptırdım.sımdı benımkı ıdrar testınde pozıtıf cıktı daha kan testı yaptırmadım sımdı benımkıde caktırmadaanmı yerlesmı oldu..
demektı cok erken degıl tam zamanında gıtmıssın gıttıgınde kac haftalıktıBen sadece evde test yapmıştım. Pozitif çıkınca zaten %99 doğrudur deniyor. Doktora gittiğimde doktor keseyi gördüğü için tekrar test yapmadı hamilelik kontrolü için. Diğer testleri yaptırdım.
İlk geçen cuma gitmiştim 4+1 di. Benim son adet başlangıcı 5 Martdemektı cok erken degıl tam zamanında gıtmıssın gıttıgınde kac haftalıktı
Hadi bakalim resimlrr gelsin :)bakalım benim kaç çıkacak yarın gidicem
4+1 de kesenı gormek sansına denk gelmıs hayırlısıyla 9 ayı gecırırsın ınş.ben bakalım ılk aaadım bu sabah test yaparak oldu aksam acıle gıdıp kan testı yaptıracagım sonrada artık ıyı bır doktor bulmam lazımmİlk geçen cuma gitmiştim 4+1 di. Benim son adet başlangıcı 5 Mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?