2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
evet 6+3 deyim bugun çokta gümbür gümbür olmayan bir kalp sesi duydum ama mutluyum doktor daha küçük olduğu için böyle dedi hadi hayırlısı senin durumun nasıl

Benim lekelenmeler bitmedi 8 gundur. Sadece hic gelmedigi 12 saat oldu bir de rengi açildi açik kahve artik. Hamile oldugumu ogrendigimden beri karnimda sanki regl olucakmisim gibi agri oluyor zaman zaman. Bunun disinda bisey yok canim. Dr. Sana igne ya da ilaç vermedi mi peki?

Merhaba kizlar;
Bu sabah benden hafif kahverengimsi akinti geldi.Doktora gittim.Kalp atislari var ama hafif.Bu haftaya göre normal dedi.Eger haftaya da böyle olursa o zmn sikinti olur dedi.Serum verdi bir de gunde iki defa progestan hap alacağım.Kani görünce dedim kesin gidiyor.Cunku ilk gebeligimde hic böyle birsey yasamamistim.Rabbim hayirlisindan ayirmasin..

Var cnm hemen hemen herkesin ayni gibi eklemeye calsiirim
kesen 5 mm canım
Benimkinde 13mm yaziyor ustte
imzamizin altina bak orda hamilelik ekle yaziyor orayi tikla cnm seni yonlendiriyor

kızlar ben şuan 6. haftanın sonundayım ve karnım normal halinden iyice belirginleşmeye başladı sizlerde durum nasıl şişlikten mi kaynaklı bu durum yoksa gebeliğin ilk ayında çıkmaya başlar mı
Bence şişlikten canim. Benim de karnim şiş ve bariz gazdan kaynakli

benım de 1 haftadır kahverengı lekelenmeler oluyor
dr bır sey vermedı
gerek duymuyorum dedı
ama su an sabahtan berı 1 damla gelıo artık
zaten saglıklı bebk dusmezmıs
sen kullanıo musun pekı ıgne ılac?

kızlar merhaba bneım en son regl tarıhım 8 mart bu sabah evde test yaptım.ekten bakabılırsınız.pozıtıf cıktı.ıkı gundur yumurtalıklarımda batma oluyordu dun aksam cok sıddetlıydı sımdı gectı bıraz akıntımdada bır anormallık yok yerlsme kanaması olmayacakmı.yada herkesde olacak dıye bısey varmı...

Eklentiler

• 20150409_075748.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 82
tamam canım çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
herkeste olacak diye birsey yok bendede olmadi mesela hoc kanama uzulecek degil.sevinecek birsey bu :)

Esim ben soyleyim diyor sen hic muhattap olma bilsinler diyor bakalim hayirlisi artik...

ama ne güzel eşin baya baya senden tarafta bunca zaman sonra annesinden etkilenebilirdi bravo eşine valla bırak sölesin sizi ayıramayacaklarını anlasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…