- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
gozun aydın darısı basımaselam kızlar öncelikle bebeği olanlara hayırlı olsun. benimde artık var .hepimizin gözü aydın bugün kalp etışını duydum çok şükür
Benim lekelenmeler bitmedi 8 gundur. Sadece hic gelmedigi 12 saat oldu bir de rengi açildi açik kahve artik. Hamile oldugumu ogrendigimden beri karnimda sanki regl olucakmisim gibi agri oluyor zaman zaman. Bunun disinda bisey yok canim. Dr. Sana igne ya da ilaç vermedi mi peki?cok gecmıs olsun
benım de kahverengı lekelenmem oldu ve vajınal ultrason bakıldı ama dr dusukten bahsetmedı
ama lekelenmem yok sımdı cook sukur
ınsallah bız de sesını duyarız bır an once
su an bı belırtın var mı kasık batması gıbı
benım cok fazla yok da olmalı mı acaba dıye merak edıyorumm
evet 6+3 deyim bugun çokta gümbür gümbür olmayan bir kalp sesi duydum ama mutluyum doktor daha küçük olduğu için böyle dedi hadi hayırlısı senin durumun nasıl
Var cnm hemen hemen herkesin ayni gibi eklemeye calsiirimarkadaslar lütfen bi bakin. benim bu ultrason fotom 5+5 . doktor birsey demedi gerci bebek ve kalp atisini haftaya görebiliriz dedi sadece yolk kesesini görmüstük ama bana normal gebelik kesesi kücük geldi. sizce nasil elinde böyle fotosu olan var mi baska
Benimkinde 13mm yaziyor usttekesen 5 mm canım
imzamizin altina bak orda hamilelik ekle yaziyor orayi tikla cnm seni yonlendiriyorkızlar sizin ismimlerinizin altında şu kadar haftalık gebe yazıyor ya onu nasıl yapıyorsunuz? çok heveslendımönceden gebe arkadaşların görürdüm bırgün bende takvim yapıcam dıyordum günü geldii :)
kesen 5 mm canımm
İyi mi bari:)
Bence şişlikten canim. Benim de karnim şiş ve bariz gazdan kaynaklikızlar ben şuan 6. haftanın sonundayım ve karnım normal halinden iyice belirginleşmeye başladı sizlerde durum nasıl şişlikten mi kaynaklı bu durum yoksa gebeliğin ilk ayında çıkmaya başlar mı
Benim lekelenmeler bitmedi 8 gundur. Sadece hic gelmedigi 12 saat oldu bir de rengi açildi açik kahve artik. Hamile oldugumu ogrendigimden beri karnimda sanki regl olucakmisim gibi agri oluyor zaman zaman. Bunun disinda bisey yok canim. Dr. Sana igne ya da ilaç vermedi mi peki?
tamam canım çok teşekkür ederimVar cnm hemen hemen herkesin ayni gibi eklemeye calsiirim
Benimkinde 13mm yaziyor ustte
imzamizin altina bak orda hamilelik ekle yaziyor orayi tikla cnm seni yonlendiriyor
Rica ederim ne demektamam canım çok teşekkür ederim
herkeste olacak diye birsey yok bendede olmadi mesela hoc kanama uzulecek degil.sevinecek birsey bu :)kızlar merhaba bneım en son regl tarıhım 8 mart bu sabah evde test yaptım.ekten bakabılırsınız.pozıtıf cıktı.ıkı gundur yumurtalıklarımda batma oluyordu dun aksam cok sıddetlıydı sımdı gectı bıraz akıntımdada bır anormallık yok yerlsme kanaması olmayacakmı.yada herkesde olacak dıye bısey varmı...
Esim ben soyleyim diyor sen hic muhattap olma bilsinler diyor bakalim hayirlisi artik...
bakalım benim kaç çıkacak yarın gidicemBuda benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?