2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar doktor kontrolunden geldik ama canım çok sıkıldı bebeğin herşeyi normal dedi doktor kilosu 2500 olmuş ama bir sorun var kordon dolanmış hemde 2 kez ne yapacağimı ne düşüneceģimi şaşirdım doktor evham yapma bu sadece dogum biçimini etkiler dedi ama ne fayda çok korkuyorum başına gelen var mı??
Bana 22. haftada söylemişti ayağına kordon dolanmış diye sonradan düzeldi sorun etme bebişin hareketlerini takip et bu aydan sonra çok dikkat etmek lazım canım

Bugün kontrole gittim maşallah herseymiz iyi 2030gr.43cm olmus ben 600gr.almisim suyumuz falan iyi ama beslenmeme dikkat etmem lazim suyun azalma durumu var ya bu dönemden sonra bol su iç bol.protein almak gerekiyomus nst de iyi bakalim diğer kontrol hafta sonra 12kasimda
masallah canım çok güzel haberler.

bu arada kızlar demeyı unuttum benım velet dogum pozısyonuna gelmiş bugunkı muaynede ogrendım bide kılo almak yerıne kılo kaybedıyorum 71 kıloya dusmusum ben nasıl hamıleyım anlamadım

valla aynı dedıgın gıbı kaburganın tam altında bıcak batıyo nefesım kesılıo yurumeye calısırken
bugün benim muayenemuayenem vardı.. doktora sordum hocam iki adım atamiyroum bıçak gibi giriyo ağrı dedim. yapacak bişey yok bebeğin pozisyonu bu dedi. muhtemelen seninki de kafa asagida sırtı sol tarafında ayaklar sol göbek yanından vuruyorsa bu durum böyle gidermis cnm

gittin mi cnm nasıl durum?

aa daha dün oradaydık, carfur'un önündeki kafede kahve içtik :KK48:

sordun mu cnm, ne istiyorlarmış? ben sadece doktor ne kadar istiyor ücret olarak onu sordum kendisine, bi de doğuma fotoğrafçı kabul ediyor mu diye sordum :110:

emzirme yastığı şart dimi meltemim dünürüm?

ay evet yeğenim başladı bu yıl okula :KK47: ablam kafayı yiyo.

yani doğum henüz gerçekleşmemiş mi?
kabul etti mi fotografciyi? benimki kabul etmiyormus:( fotografci da bu hastanenin arsa sahiplerinden birinin esiymis. tekrar konusacak. aralik annelerindeki bayan dogum yapmadi.

leylam355 leylam355 canım nerelerdesin? Randevu sonrası gezmelere mi vurdun kendini yine yoksa? :)
hehe nilaycım bebeğim çok iyi kendi dr um acil sezeryana girmiş öteki dr baktı bu yüzden yarın bir daha gidicez eşim güvenemedi nedense raporumu aldım hatta işe bile geri döndüm ama çok yoğundu nete bakamadım son çalışma günüm 30 kasım kilo 2050 boyuda 44,5cm bakalım yarın kendi dr ölçümü nsıl olacak merak içindeyim :)

ya gecen english home'a gıttıgımızde 2 nevresım takımı aldı, ebebekten de bi çorap bi eldıven aldı Yorgan-yastık alacaktık ama bulamadık. Hastane cıkısı, buyuk alt acmalardan, battanıye falan da almak ıstedı de ben "havuzlu han daha ucuz, ordan alırız" deyınce bıraktı.

Şimdi gttiğimzde yorgan, yastık, dosek ıcın pamuk, kalın alt acma, emzırme yastıgı, hastane cıkısı, bıkaç kıyafet ve ayakkabı da alır o duramaz, 2 tane ınce battanıye alacak. Bi de mevlut ıcın o da havlu almak ıstıyo, onu da alır heralde. Banyo setını de ben alayım dedı ama gecende A101 de ındırme gırınce ben aldım zaten.

Benım annem bısey almadıgı ıcın cok da bısey aldırmak ıstemıyorum ama heves edıyo alsın bakalım.
ohh işte ne güzel eksiklerini hepsini aldır tatlım ya madem böyşle hevesli hevesini kırma hiç :KK48:

gittin mi cnm nasıl durum?

aa daha dün oradaydık, carfur'un önündeki kafede kahve içtik :KK48:

sordun mu cnm, ne istiyorlarmış? ben sadece doktor ne kadar istiyor ücret olarak onu sordum kendisine, bi de doğuma fotoğrafçı kabul ediyor mu diye sordum :110:

emzirme yastığı şart dimi meltemim dünürüm?

ay evet yeğenim başladı bu yıl okula :KK47: ablam kafayı yiyo.

yani doğum henüz gerçekleşmemiş mi?
sormadım ya unuttum ama yarın tekrar gidicem unutmazsam sorarım

Kızlar bebek haftasıyla uyumlu, kilo:1900, boy:42, yüzünü değil totosunu görebildik yine, yüzünü çıkınca göstericek demek ki dedi dr, zaten bu haftalarda pozisyonu gereği zor oluyormuş görmek. Çalışma raporumu kaptım :KK9: son gün 30 Kasım Şükürler olsun bugünümüze! @meltemcivil leylam355 leylam355 @Dekalpy @DuruveAnnesi
oyy oyy maşallah artist oğlumuza bu bebekler bir harika dostum ya benim kızımda sağlıklıymış ama kendi dr muz acil sezeryanda olduğu için başka dr muayene etti bu yüzden yarın tekrar gidicem umarım yarın yüzünü gösterir bu gün göstermedi cadı kızım

bugün benim muayenemuayenem vardı.. doktora sordum hocam iki adım atamiyroum bıçak gibi giriyo ağrı dedim. yapacak bişey yok bebeğin pozisyonu bu dedi. muhtemelen seninki de kafa asagida sırtı sol tarafında ayaklar sol göbek yanından vuruyorsa bu durum böyle gidermis cnm
aynen canım benımkıde hep sola vuruyo hayırlısıyla dogsalar artık

kızlar birde şöyle biişi duydum son zamanlarda ağdaya gidenlerde erken doğum riski oluyormuş böyle bişi varmı gerçekten en son nezaman gidebilirz
bir iki vaka duymustum. yine de dikkatli yapmak ya da yaptirmak lazim.

:nazar:Maşallah kuzuna canım. Takip edecektir mutlaka drun. Kendi kendine de açılabiliyormuş boynundan.
leylam355 leylam355 haberlerinizi bekliyoruz :KK69:
@folik cim maşallah kuzuya :nazar:
@nefesim-35 maşallah bebişine :nazar:
geldik teyzesi burdayız kızım çok iyi durumdaymış ama kendi dr muz acil sezeryanda olduğu için başka dr muayene etti bu yüzden yarın tekrar gidicem bu dr amca kilomuzu kg boyu d cm ölçtü yarın nasıl ölçülecek çok heyecanlı ya tekrar gidicem kızımı görmeye :KK73::KK71::-)

Kızlar cumartesi doktora gittik bebeğim 1hafta 2 gün geriden geliyormuş 33+4 ken 32+2gorunuyodu çok üzüldüm bebeğin başı da aşağıya inmiş kilosu çok az çok uzuluyorum

aynen canım benımkıde hep sola vuruyo hayırlısıyla dogsalar artık
bazen diyorum alt tarafta sancı olmasından iyidir diye kendime teselli veriyorum. gerçi 2 gündür kaşık ağrım da var ara sıra.. bugün idrar tahlili istedi az bişey enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi hiç te kullanmak istemiyorum tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve ilaç kullanmaktan çok korkuyorum.. ama bol su içerek mecbur kullanicam yoksa enfeksiyon da erken doğuma kadar sebep oluyormuş. Allah hayırlısı ile hepimize kavuşmayı nasip etsin. artık zor zamanlar son 4 5 haftalar

Back
X