- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.648
- 448
ama hastaneyle anlaşamadıktan sonra fotoğrafçıyla anlaşman ne işe yarar kioh güzel güzel planlar ben cogu seyi hallettim kapi sus
canim ben hataydayim fotografci yapmis kampanya

bu güzel, iyi o zmn, sevindim. ben de doktorun sez. dedi sandım. o zmn akışına bırak cnm, en hayırlısı neyse o olsun inş.Doktorda aynı şeyleri söyledi doğum esnasında belli olur dedi doğum şeklini o esnada etkiler dedi yine dediģin gibi kordon açılabilir de yine dolanabilir de dedisezeryanı ağzına almadı ama ben tedirgin oldugum ićin sezeryan olmak istiyorum dedim o yine de normal dogumu bekleriz durumu degerlendirir ne gerekiyorsa onu yaparız dedi..doktoru araştırip gitmiştim acaba sezeryân yanlisimi diye ama şimdilik oyle birsey duymadım
sıkma canını

sağol kuzucum, öyle inşallah evetRandevun guzel geçmiş çok sevindim canim yüzünü göstermemiş ama olsun sağlikli olsun yeter cikinca hergün seninle olacak zaten bol bol görürsün dunya tatlisi oğlişini
Bende iki hafta once gittim hiç beklemiyirdum yüzünü görebileceğimi ama güzel kızim annesine güzel yüzünü gösterdi birde gülucuk atti.umarim bidahakine gösterir oglun yüzünü![]()