2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
oh güzel güzel planlar ben cogu seyi hallettim kapi sus

canim ben hataydayim fotografci yapmis kampanya
ama hastaneyle anlaşamadıktan sonra fotoğrafçıyla anlaşman ne işe yarar ki o_O

Doktorda aynı şeyleri söyledi doğum esnasında belli olur dedi doğum şeklini o esnada etkiler dedi yine dediģin gibi kordon açılabilir de yine dolanabilir de dedi:KK43: sezeryanı ağzına almadı ama ben tedirgin oldugum ićin sezeryan olmak istiyorum dedim o yine de normal dogumu bekleriz durumu degerlendirir ne gerekiyorsa onu yaparız dedi..doktoru araştırip gitmiştim acaba sezeryân yanlisimi diye ama şimdilik oyle birsey duymadım
bu güzel, iyi o zmn, sevindim. ben de doktorun sez. dedi sandım. o zmn akışına bırak cnm, en hayırlısı neyse o olsun inş.
sıkma canını :KK19:

Randevun guzel geçmiş çok sevindim canim yüzünü göstermemiş ama olsun sağlikli olsun yeter cikinca hergün seninle olacak zaten bol bol görürsün dunya tatlisi oğlişini:KK68:
Bende iki hafta once gittim hiç beklemiyirdum yüzünü görebileceğimi ama güzel kızim annesine güzel yüzünü gösterdi birde gülucuk atti.umarim bidahakine gösterir oglun yüzünü :KK37:
sağol kuzucum, öyle inşallah evet :KK68:çok merak ediyor insan yine de... sizinki kime benziyor sana mı? :KK45:

KIZLAAAAAAAAAR
sterilizatör aldınız mı? almayı düşünüyor musunuz? bu konuda öneriniz nedir?

hehe nilaycım bebeğim çok iyi kendi dr um acil sezeryana girmiş öteki dr baktı bu yüzden yarın bir daha gidicez eşim güvenemedi nedense raporumu aldım hatta işe bile geri döndüm ama çok yoğundu nete bakamadım son çalışma günüm 30 kasım kilo 2050 boyuda 44,5cm bakalım yarın kendi dr ölçümü nsıl olacak merak içindeyim :)

Ne güzel haberler. Maşallah canım size ana kız. :) Yarın bende gideceğim doktora bakalım bizde durumlar nasıl.

Henüz hazır değiller, arkadaşlarla yapıcaz inşallah bişeyler. Konsepte karar verme aşamasındayız. Çikolatayı düşünmedik henüz, süslemeye yoğunlaştık. Çubuklar, keseler ve ayrıca magnetlerde karar kıldık. Hastaneye ziyarete gelecek çok kimsemiz olmadığı için el yapımı zaten zahmetli de olduğundan belki 25'er tane düşünüyoruz. Uzaktaki yakın akrabalar için hazır magnetlerden yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada kapı süsünü de kendim keçeden hazırlıyorum.
Bende keçeden kapı süsü yapmayı dusunuyorum inşallah başarısız
Terlik almıycam cnm, hastanede verileni kullanırım. Makyaj da zaten hep yanımda :21:sağol :KK15:

Kızlar cumartesi doktora gittik bebeğim 1hafta 2 gün geriden geliyormuş 33+4 ken 32+2 gorunuyodu çok üzüldüm bebeğin başı da aşağıya inmiş kilosu çok az çok uzuluyorum

Canım doktorun birşey demedi mi bu konuda? Önemli olan sağlıklı olması, kilosu doğduktan sonra da artar.

Bak ne güzel herşey yolunda. Canını hiç sıkma. Doktorun da demiş zaten. Belki açılır. Açılmazsa da doktorunun dediği gibi doğum şekli değişir. Hayati bir risk anladığım kadarıyla. Senin ilk doğumun normal miydi?
zendost zendost hayati bir risk YOK anladığım kadarıyla. "Yok"yazdım sanıyordum. Unutmuşum. :(

Evet canim tesekkur ederim. Pazar günü gittim ama yeni girme sansim oldu. Akıntı çok ilerlemiş ondan olmuş bi fitil kullandım çok sukur hiç akintim bile gelmedi. Bebegimde iyi çok sukur. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.

Sevindim canım. İnşallah hepimiz sağlıkla vaktinde alırız kucağımıza bebeklerimizi.

Kızlar
Emzikler, biberonlar, göğüs kalkanı ve göğüs ucu koruyucuyu ilk kullanımdan önce kaynatmak lazım değil mi?

ama hastaneyle anlaşamadıktan sonra fotoğrafçıyla anlaşman ne işe yarar ki o_O

bu güzel, iyi o zmn, sevindim. ben de doktorun sez. dedi sandım. o zmn akışına bırak cnm, en hayırlısı neyse o olsun inş.
sıkma canını :KK19:

sağol kuzucum, öyle inşallah evet :KK68:çok merak ediyor insan yine de... sizinki kime benziyor sana mı? :KK45:
canim dogum aninda hemsire cekiyormus onun makinasiyla ama konusacak yine kabul eder belki dogum sonrasi odada da cekiliyor iki gun sonra

Ne güzel haberler. Maşallah canım size ana kız. :) Yarın bende gideceğim doktora bakalım bizde durumlar nasıl.
teşekkür ederiz nilay teyzesi yarın bende sizden güzel haberler bekliyorum bakalım tontiş oğlun nasıl olmuş dr dönüşü bana haber ver nilaycım

Back
X