Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
profilindeki fotoya benziyo benceeeeSağol canim.evet dudaklari kirmizi gibi gitmeden çikolata yemiştim baya yalaniyordu:))
Hangi foto canimprofilindeki fotoya benziyo benceeee![]()
Hangi doktora gidiyirsun caanim birde memnunmusumn ? Doğum şartları nasıl iyi mi ?Sondurak cnm :) cakmak erdem hastanesine gidiyorum sen?
böbreğimde kist cıktı canım tel takılcak deyınce hastaneden kaçtım yarın başka bı doktora gıtcemelifcim ben günün çoğunda netteydim ama ne oldu germedim canım ya neyin var umarım önemli bir şey yoktur
inşalah canım valla yoruldum bu hamılelıktenBana büyüme duracak hatta gecmişteki boyutuna dönecek dediler Kist de kaybolur inşallah.
aa öyle mi :) ben medicana Çamlıca ya gidiyorum. tedavi görerek hamile kaldım orada da devam edelim dedik. Allah kısmet ederse doğumuda orda olacağım.. Erdem de kadın dogumcu çok :) gidenler de var tanıdığım sağlıkla dünyaya gelsin miniklerimizSondurak cnm :) cakmak erdem hastanesine gidiyorum sen?
evet korkuyorum zamanından önce doğar diye.. bana cafeks diye bir antibiyotik verdi ağızdan alınıyor sabah akşam. akşam ilk hapı içtim bakalım bol su içiyorum. havalar soğudu aman sizde usutmeyin unuttum ben ayaklardan hemen enfeksiyon çıktı 15 gün önce gittiğimde temizdi.amin canım ınsallah gecmıs olsun tek kullanımkı saşe verıyo doktorlar hamılelere ben kullandım sıkıntı olmuyo korkma erken dogumdan ıyıdır
amin canım cok sagol doktorla konuscam eger dopğumdan sonra geçer felan derse 2 hafta dişimi sıkcam kadın dogumcuma dıcem 36 haftada dogurtsun benı dayancak gucum kalmadıelifeva canim geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir.doğuma kadar birsey daha cikmasin valla çok yipraniyorsun yipraniyoruz Allah yardimcimiz olsun.
@nilbebekveannesi canim Dr randevundan güzel haberlerini bekliyoruz.inşallah totosunu değilde yüzünü gösterir Nil bebek:)
B Benbirerkekannesiolarak canim çok ilerlemeden önlemini al ılık su iç sürekli adacayi cayi ile gargara yapabilirsin.
Çok gecmis olsun elifcim.böbreğimde kist cıktı canım tel takılcak deyınce hastaneden kaçtım yarın başka bı doktora gıtcem
saolasın canım ınşallah yanlış ölçmüşlerdir bugun başka bı doktora gıtcem cok korkuyorumÇok gecmis olsun elifcim.
al bendende o kadar dun 8 gıbı acile gıttım 1 gıbı geldım o saatten berı uyuyorum çok uyumakta kotuUyku düzeni sıfır :)
Ah canim yaa ne cektin walla.cok gecmis olsunamin canım cok sagol doktorla konuscam eger dopğumdan sonra geçer felan derse 2 hafta dişimi sıkcam kadın dogumcuma dıcem 36 haftada dogurtsun benı dayancak gucum kalmadı
İnşallah canım korkma diyecegim ama elde olmuyor bazen başka doktora gitmekte fayda var...hayırlısıyla bir an evvel zaman geçip gelsede kuzular bizde rahat etsek onlarda her geçen gün nerdeyse başka bir sorunla karşılaşır olduk.saolasın canım ınşallah yanlış ölçmüşlerdir bugun başka bı doktora gıtcem cok korkuyorum
valla sorma cnm heryer karıştı yoksa :)meltemcivil ,
efe keremin annesi ,@huzurluvemutlu teşekkür ederim kızlar , bir kafa karışıklığıni daha elbirligiyle çözmüş bulunuyoruz
![]()
cok saol canım vallaha oyle ya o kadar bunaldımkı en ufak bi ağrıya sinirilerım bozulur olduAh canim yaa ne cektin walla.cok gecmis olsun