2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende de sadece geceleri oluyor canım. Soluma yatıyorum 2 saat sonra kalça ağrısı ile uyanıp sağıma yatıyorum 2 saat sonra yine kalça ağrısı ile uyanıp soluma... Sabaha kadar böyle geçiyor. Bir de dönüşlerde kemiğimin kütlemesi cabası. :) Artık yatarken dönmek baya zorluyor, ben önce oturup sonra dönüyorum.
tatlım aynı durumdayım geceleri kemiklerim kırılıyor sanıyorum dönerken çatır çatır :KK42:zor dönüyorum yataktan kalkınca felçli gibi yürüyemiyorum

anladım canım, ben de serbet degıl de meyve suyu ıkram edıcem, bardak ıcın o sorun geldı de aklıma. Cmt mahmutpasadan cicili plastık ya da karton bardak bakayım dıe dusundum.
Havuzlu handa suslu plastik kucuk kadehler vardi 12 li 12 tl ydi bilgin olsun cnm

selam kızlar doktordan geldım bu sağ bobrek agrısı gebelıkte normalmıs sureklı soluma yatcakmısım sakın iş yapıp saçmalama dedi doktor hastaneye yatış yapcaktı cocukların okulundan sebep kabul edemedım onun yerine iğne verdi sağlık ocagına gıttım vuruldum yenıden kılo ölçümüm felan yapıldı ebe 70 kıloya dustugumu gorunce şok oldu sen nasıl hamılesın dıye hayatımda ılk defa boyle bısey gordum dedı mankenler bile 8 kılo alıyo dedı
OHH OHH MAŞALLAH PEKİ O TEL OLAYI NE ALEMDE YAPMIYACAKLAR DEĞİLMİ

Hmm anldm cnm cok saol besigin siparisini vericz nasipse 10gun iconde gelir dedi adam nevresmini yorganinida alaym yatahnida hazr edeym diyrm cnm ne olur ne olmz hem vakit daraldi cok,cabuk geciyr zmn ayni oluyrsa vereym siparsni ya geldignde silerm dolabni yerlestrrm suan yine iyiym aysktaym en szndn ilerki gnler nolur blki hic kalkamcm yat dick doktr bilemiyrz sncta yarin ne olcgni
Canım ben özdilek ten aldım iki takım bide english home dan aldım bir takım yikadim hepsi güzel yumusaciklar :110::anneadayı:

Ya dimi bugun dusunuyorumda dugun onceside boyle esya ivir zivir alisveris telasi vardi ayni ogunleri yasiyoruz tekrar ve hep bisi eksik oluyo 1 yil oncesine geri dondum:))

Sorma doktor sadeece wc ye kalk dedi oysa ben geçen perşembeden beri günde en az 10 saat dışarda geziyorum çok ağrım oluyor topallaya topallaya geziyorum ilk bebek ya her şeyini bende göreyim istiyom

selam kızlar doktordan geldım bu sağ bobrek agrısı gebelıkte normalmıs sureklı soluma yatcakmısım sakın iş yapıp saçmalama dedi doktor hastaneye yatış yapcaktı cocukların okulundan sebep kabul edemedım onun yerine iğne verdi sağlık ocagına gıttım vuruldum yenıden kılo ölçümüm felan yapıldı ebe 70 kıloya dustugumu gorunce şok oldu sen nasıl hamılesın dıye hayatımda ılk defa boyle bısey gordum dedı mankenler bile 8 kılo alıyo dedı
Geçmiş olsun cnm, ilk aylarda hatırlarsanız bnm de vardı böbrek ağrım, dr tavsiyesiyle sadece bol su içerek ve tabii ağrıdan ağlayarak atlatmıştım o ortalama 1 aylık süreyi. Sonra tekrarlamadı Allah'tan. Hele şimdi daha da zordur bu aylarda, tahmin ediyorum. Sağ salim tamamlasak şu süreci :KK51:

sanırım ben de bundan alıcam, reflü yastığını ise gerek olursa almak lazım galiba, ama yan yatış yastığı genel olarak lazım gibi.. sağol dilosanne :KK200:

Geçmiş olsun cnm, ilk aylarda hatırlarsanız bnm de vardı böbrek ağrım, dr tavsiyesiyle sadece bol su içerek ve tabii ağrıdan ağlayarak atlatmıştım o ortalama 1 aylık süreyi. Sonra tekrarlamadı Allah'tan. Hele şimdi daha da zordur bu aylarda, tahmin ediyorum. Sağ salim tamamlasak şu süreci :KK51:

sanırım ben de bundan alıcam, reflü yastığını ise gerek olursa almak lazım galiba, ama yan yatış yastığı genel olarak lazım gibi.. sağol dilosanne :KK200:
saolasın canım başlarda bende cekmıstım ama dedıgın gıbı bu zamanda daha agır gelıyo rabbım kımseye yaşatmasın

Back
X