2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kasım annelerinin yazdıklarını okudum az önce doğumlar başlamış çoktan ama çok güzel doğum hikayeleri var okumani tavsiye ederim moral oluyor :KK49:

Haklısın canım ben fırsat buldukça okuyorum hep pozitif doğum hikayelerini Kasım anneleri start verdiyse bizde haftaya başlarız artık hayırlısı :)))

keske daha uzun surse hamilelik diyorum,hic istemiyorum dogurmak ondan ayrilmak sanki dogunca kaybedecekmisim gibi hissediyorum,bu dusuncd beni mahvediyor.doguma giderken hungur hungur aglarim kesin:KK51:

Benim kafadan bi tane daha sanki çocuğu kendimize değil de esimizin ailesine doguracakmisiz gibi :)) canım bildiğim kadarıyla sen calismiyosun sanırım ne güzel bebisini sen buyutuceksin sanslisin

Ne güzel maşallahh hiç vakit kaybetmeden ikinciye hamile kalmışsın , bende senin gibi olsun istiyorum inşallah. Biz tabi henüz deneyimlemediğimiz birşey için konuşuyoruz, eminim bebek bakımı, lohusalık da hamilelik kadar zordur. bebişler doğunca karşılaştırma imkanımız olacak inşallah bizimde. sen tabi deneyimli bir anne olarak başına gelecekleri biliyorsun :))
inşallah rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar versin de bebişlerimizin mis kokusunu içimize çekelim
Aminnn
Öyle güzel duygular bekliyor ki sizi... İlk deneyim bambaşka... Onun bir bakışı bir tepkisiyle eriyeceksiniz. Mükemmel gün geçtikçe daha daha daha fazla seveceksiniz. İlk başta anlamamisim neyin içinde olduğumu... Zamanla alışıyor kavrıyor insan. Hala ben anne mi oldum inanamıyorum diyorum bazen bir sene oldu düşünün :)
Anne olunca anlarsın dediğinde annem anladığımı sanardim. Ama anne olunca anladım cidden. Olmadan anlamak imkansız bence..
Evet bir senelik bir deneyim var ama hala okuyorum hala öğrenmeye çalışıyorum. Hala çok eksiğim.

Ben de bi ara baya stres oldum dönmeyecek die, sonra alıştırdım kendimi, hangisi hayırlısı ise o olsun dedim ve kendimi rahatlattım.

En güzeli canım hakkımızda hayırlısı bizde sadece her gebe gibi normal olsun istiyoruz olmasa da napalım bebislerin canı sağolsun bende hersey yolunda ama sartlamiyorum yine de kendimi hayal kırıklığı olmasın diye.

Aminnn
Öyle güzel duygular bekliyor ki sizi... İlk deneyim bambaşka... Onun bir bakışı bir tepkisiyle eriyeceksiniz. Mükemmel gün geçtikçe daha daha daha fazla seveceksiniz. İlk başta anlamamisim neyin içinde olduğumu... Zamanla alışıyor kavrıyor insan. Hala ben anne mi oldum inanamıyorum diyorum bazen bir sene oldu düşünün :)
Anne olunca anlarsın dediğinde annem anladığımı sanardim. Ama anne olunca anladım cidden. Olmadan anlamak imkansız bence..
Evet bir senelik bir deneyim var ama hala okuyorum hala öğrenmeye çalışıyorum. Hala çok eksiğim.
Ne güzel şeyler yazmışsın o kadar doğru ki her bir cümlen...Allahın kadınlara bahşettiği bir lutüf binlerce şükürler olsun.

huzurluvemutlu huzurluvemutlu
canım, sen 94 lü 2 paket prima premium care i toplam 67 TL ye almıştın snrm. Nerden almıştın, benım de dolabım geldı artık ben de alayım diyorum.

1 numara bitmiş tatlim ya :KK43: huzurluvemutlu huzurluvemutlu başka bi siteden almıştı die hatırlıyorum.
Evet 2 tane 94 lü paketi 67 TL ye almıştım. Unnado.com dan aldım. Kampanya yapmıştı. Şimdi yoktur sanırım. Kısa sürekli bir kampanyaydı. Benim de dolabım yoktu. Ama almıştım. Dolabım yeni geldi. Dün dolaba yerleştirdim. ;)

Ebebekte indirim vardı. Pazar günü görmüştüm. İstersen oraya bak. Benim aldığımdan biraz daha fazla ama yine de indirimliydi. ;)

Back
X