2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cidden cok merak ediyorum ilk kim olacak.ben en sona kalacakmisim gibime geliyor.agrim,sizim,sancim yok:nazar: masallah.komsular falan sasirip kaliyorlar ne kadar hareketlisin diye bu gidisle ben 42 yi gorurum gibime geliyor
Canim kasimda doğum yapacak olan var zaten gunleride belli burdan yazdilar ya şuan isim olarak hatirlamiyor ama var yani.
Seninde belli olmaz canim bakarsin bebişiniz anne babasinin hasretine dayanamadi geldi
38 de:KK48:

Canim kasimda doğum yapacak olan var zaten gunleride belli burdan yazdilar ya şuan isim olarak hatirlamiyor ama var yani.
Seninde belli olmaz canim bakarsin bebişiniz anne babasinin hasretine dayanamadi geldi
38 de:KK48:
benim muhtemelen en gec 20 kasim olur sezaryen cünkü

Evet meltemcim belli olmaz 1 haftaya bile 2 numaraya geçebiliriz 1 numara çok kuçük oluyor sızma yapıyor ben kullanamamıştım büyüyünce bebeklerine oyuncak olarak kullanmıştı benim kız:)
Senin kızın kaç kilo doğmuştu? İlk günler bez sık değişiyor dediler. 2 saatte bir falanmış. Günde yaklaşık 10 tane olur. 10×9=90 yani 9 günde biter. ;)

Bana buton falan vermediler oyle yattim cekildi.
o iki cizgiden 130 civarinda olan bebegin kalp atisi digeri sancindir canim
@nilbebekveannesi ve nicki nick nicki nick bana nst de buton verdiler. Bebeğim uyuyordu. İlk başta hiç hareket etmedi. Sabah saatlerinde genelde öyle oluyor zaten. Sonra hemşire karnımı tutup sarstı. :KK70:
Uyandı, çok az hareket edip tekrar uyudu. 3 defa butona basabildim. Nst de doktorlar bebeğin hareketli olmasını istiyormuş, hemşire öyle söyledi. Bir daha ki gelişimde bol bol çikolata yememi önerdi. Oysaki kahvaltı yapıp reçel, bal, nutella yenmiştim. Yine de uyumaya devam etti ;)

Ben gecen sene kulot seklinde olandan kullanmistim cok rahatti.sezeryanda kanama cok olmuyormus pedlerde yeterli olabilir belki ama normalde bir kac gun yogun oluyormus sanirim.kayma,tasma problemi olmasin diye ben kulot seklinde olanlardan almayi dusunuyorum
Geçen sene neden kullandın canım?

@nilbebekveannesi ve nicki nick nicki nick bana nst de buton verdiler. Bebeğim uyuyordu. İlk başta hiç hareket etmedi. Sabah saatlerinde genelde öyle oluyor zaten. Sonra hemşire karnımı tutup sarstı. :KK70:
Uyandı, çok az hareket edip tekrar uyudu. 3 defa butona basabildim. Nst de doktorlar bebeğin hareketli olmasını istiyormuş, hemşire öyle söyledi. Bir daha ki gelişimde bol bol çikolata yememi önerdi. Oysaki kahvaltı yapıp reçel, bal, nutella yenmiştim. Yine de uyumaya devam etti :KK66:

Geçen sene neden kullandın canım?
Gecen sene 18 haftalik bir kaybim oldu canim.o zaman kullanmistim

Iyi geceler kizlar kaburgama ağrı girdi ve deminden beri araştırma yapiyorum. Rahim kasılmalarıymış sebep. Şu an 33+6 dayım.. kimler yaşıyor bu durumu.. Perşembe kontrolum var. Merak ediyorum bebişimi ama daha erken gelmesinn az daha

Iyi geceler kizlar kaburgama ağrı girdi ve deminden beri araştırma yapiyorum. Rahim kasılmalarıymış sebep. Şu an 33+6 dayım.. kimler yaşıyor bu durumu.. Perşembe kontrolum var. Merak ediyorum bebişimi ama daha erken gelmesinn az daha
yok canım bendede var aynı sıkıntı 3 defa nstye gırdım rahımde kasılma felan yok vucudumuzun agırlık merkezı degıstıgı ıcın oluyomus

Aminnn
Öyle güzel duygular bekliyor ki sizi... İlk deneyim bambaşka... Onun bir bakışı bir tepkisiyle eriyeceksiniz. Mükemmel gün geçtikçe daha daha daha fazla seveceksiniz. İlk başta anlamamisim neyin içinde olduğumu... Zamanla alışıyor kavrıyor insan. Hala ben anne mi oldum inanamıyorum diyorum bazen bir sene oldu düşünün :)
Anne olunca anlarsın dediğinde annem anladığımı sanardim. Ama anne olunca anladım cidden. Olmadan anlamak imkansız bence..
Evet bir senelik bir deneyim var ama hala okuyorum hala öğrenmeye çalışıyorum. Hala çok eksiğim.
Ne kadar güzel ifade etmişsin , inan öyle sabırsızlanıyorum ki bebişimin kokusunu içime çekip , bir an önce göğsümde yatırabilmek için.. elbet zorlukları olacak belki isyan noktasına getirecek zaman zaman :) ama olsun yaa o benim ve canım dan çok sevdiğim eşimden bir parça. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla, vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.yazdıklarınla daha bir cesaret verdin çok teşekkür ederim :KK36:

Yapma yaa tühh , 2 ve 3 den alsaydın tatlım 1 er tane hazır fiyatı uygunken. biz geçen seferki kampanya dan 1-2-3 numara aldık 1 er paket
cnm bende dün 101 de gördüm 17 tl olmuş 50 li 1 numara ordan alınabilir ben alcam eşimi kandırayımda stokmu yapcan diyip söyleniyor :)

Back
X