2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evde dediğin ilaçtan yok malesef.
peceteyle silinirken baktım kan gelmiş açık renkte. Umarım çoğalmaz
ınsallah canım Allah yardımcın olsun rabbım bu mubarek gunde dualarımız duysun bebeklerımızı bızlere bagıslasın sag saglım kucaklarımıza almayı nasıp etsın ınsallah

Merhaba canım benim bildiğim ilk 3 ay folik asitten başka hiç bir ilaç verilmiyor diye biliyorum bir başka birine sormadan ilaç verildiyse içme derim tatlım...
Ben mdem bulaniyor sut yogurt yiyemiyorum dedim bana kalsiyum yazdi birde decavit yazdi iyi beslenemedigin zaman al dedi varmi benim gibi bunlari kullananlar

Kizlar meraba bende allahim nasip ederse aralik annesiyim ve son gunlerine denk geliyorum ablama cok kizardim basima geldi hehe.
17.denemem di ve catlatma yontemi ile gebe kaldim cok sukur daha fazla uzamadi 3 haftalikken ogrendim su an 5.haftamdayim daha bebegimi gormedim haftaya doktorum cagirdi o zaman gorecez insaallah bu mubarek gecede allahim herkesin evladini bagislasin.
Bide bebeginin cinsiyetini hisseden varmi ben ogrendigim gunden beri mavi tulumlar zibinlar battaniyeler erkek kiyafetleri geliyo gozumun onune severken bile bilincsizce oglus diye seviyorum rabbim saglikli versinde kiz erkek ilgilenmiyorum ama erkek geciyo icimden kizlar 2

Kizlar meraba bende allahim nasip ederse aralik annesiyim ve son gunlerine denk geliyorum ablama cok kizardim basima geldi hehe.
17.denemem di ve catlatma yontemi ile gebe kaldim cok sukur daha fazla uzamadi 3 haftalikken ogrendim su an 5.haftamdayim daha bebegimi gormedim haftaya doktorum cagirdi o zaman gorecez insaallah bu mubarek gecede allahim herkesin evladini bagislasin.
Bide bebeginin cinsiyetini hisseden varmi ben ogrendigim gunden beri mavi tulumlar zibinlar battaniyeler erkek kiyafetleri geliyo gozumun onune severken bile bilincsizce oglus diye seviyorum rabbim saglikli versinde kiz erkek ilgilenmiyorum ama erkek geciyo icimden kizlar 2

Canımmm allah bağışlasın bebeşini :) 5-6 hafta hemen hemen kese gözüküyor diyorlar - haftaya inş görürsün. Benim de içimden hep kız diye geçiyor bilmiyorum ama :) Rabbim şu mübarek gecede hayırlı sağlıklı sihhatlı evlatlar nasip etsin hepimize... Acılarını göstermesin bizlere...

Kızlar benim acayip moralim bozuldu.
az önce wc'ye gittim ve kanamam var!!!!

Çumartesi doktora gidecektim beta hcg yükselmiş mi diye acaba kimyasal gebelik mi geçiriyorum yada düşük mü oluyor çok Üzgünüm
Benimde adet baslangici gbi biranda kanamam gelmişti acik renk sulu gibi korkma hemen canm sakin ol tekrar ederse sorun olur durar insallah.

Canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin saglikla.
Gonlune gore olur insallah bence hamilelerin hisleri cok kuvvetli oluyor. Benim de icime erkek gibi geliyor ama bakalim bi istegim yok kiz veya erkek olsun diye. :)

Back
X