2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cumartesi kanama pazar ve pazartesi kahve leke ama kahve leke dedigim adet bitiminde sonlarinda kahve kalintilar gelirya oyleydi üc gundur iyiyim akintim sari renge döndü.Rahim bebekle birlikte buyudugu icin bazilarinda kanama yapiyormus.Dusuk riski oldugu icin progestani gunde iki kez iciyorum.
geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın.

Ben sanırım Adet gibi oluyorum kimyasal gebelik olabilir benimkisi belkide !!!!

Akşam kanama olmuştu sabah uyandım ve akşamdan Ped takmıştım ped'de kanama devam etmiş az az ve malesef şuanda halen devam ediyor.
rengi çok açık kırmızı sulu ve akıntı ile birlikte geliyor.

Büyük bir ihtimal mucizeyi kaybediyorum

Cnm bu testleri bnde yaptircam devlet hastanesindemi yaptrdn özelde mi ve fiyatı nedir?
ailebhekiminde ucretsiz ozelde para aluuorlar ordabtununu yapiyor

Sağol canim cmv igg mi yoksa cmv igm mi
Onu hatirlamiyorum ama hepatit le ilgili o vucut durenci ile alakali yani seninki ne ?

Ben ozelde yaptirdim ek ücret ödemeden ama devlettede yapılıyor.

Günaydın kızlar suan dr dayım randevuyu bekliyorum insallah kalp atışlari vardır bebislerimin allahım hayirlisini nasip etsin
Günaydın, ben de sıramı bekliyorum Allah'ım bayılazaam kramp giriyo mideme stresten keseyi bi görüp kalpçiğini bi duysaydık sağ salim

günaydın hanımlar

dün doktora gittim kalp atışlarımızı duyduk çok şükür

aşırı yorgun halsiz ve uyukulama ve kasık ağrılarımdan bahsettim hepsi normalmiş mutlu oldum:)

1 ay snra ikili test için çağırdı ısrarla bunun ne oldğnu sordm ense kalınlığına bakacağız dedi tmm dedik çıktık eve geldm araştırdım down sendromu riski varmı ona bakılıyormuş bunu yaptırmak istemiyorum ben

bilsemde bilmesemde bebeğimi doğruacağım çünkü siz ne düşünüyorsunuz.

Slm hanımlar bebeklerinizi inş sağ sağlim kucağınıza alırsınız benim satım 23 marttı birazdan eczaneye gidip test alıcam bakalım aranıza katılabilecekmiyim bende.:anneadayı:

günaydın hanımlar

dün doktora gittim kalp atışlarımızı duyduk çok şükür

aşırı yorgun halsiz ve uyukulama ve kasık ağrılarımdan bahsettim hepsi normalmiş mutlu oldum:)

1 ay snra ikili test için çağırdı ısrarla bunun ne oldğnu sordm ense kalınlığına bakacağız dedi tmm dedik çıktık eve geldm araştırdım down sendromu riski varmı ona bakılıyormuş bunu yaptırmak istemiyorum ben

bilsemde bilmesemde bebeğimi doğruacağım çünkü siz ne düşünüyorsunuz.
Allahım ne verirse hayırlısını verir.. açıkçası bende senin gibi düşünüyorum bilmeyi bende istemiyorum :KK35::KK35:

yani yaptırmak zounda değilim dimi :KK43:

değilsiniz tabi ama allah korusun bir sorun varsa ve bebeğiniz engelli bir şekilde doğarsa, onun açısından hiç düşündünüz mü? o engelli doğmak ister miydi? hadi siz göze alıp down sendromlu bir çocuğu büyütürüm diyorsunuz da bakalım o bu zorluklara katlanmak istiyor mu? herkesin kendi seçimi tabi ama bence acımasızlık bu şekilde düşünmek. allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

değilsiniz tabi ama allah korusun bir sorun varsa ve bebeğiniz engelli bir şekilde doğarsa, onun açısından hiç düşündünüz mü? o engelli doğmak ister miydi? hadi siz göze alıp down sendromlu bir çocuğu büyütürüm diyorsunuz da bakalım o bu zorluklara katlanmak istiyor mu? herkesin kendi seçimi tabi ama bence acımasızlık bu şekilde düşünmek. allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

bunu bilsemde kürtaj yaptırmayacğımı biliyorum rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah bunları düşünmek bile istemiyorum sadece mecburimi onu bilmek istesim çok teşekkür ederim

Yabkizlar hakketen kafayivyiycem 2 hastane aradim avcilarda biri diyorki kalp atisni disari vermiyoruz bebege zararli .... ya bi tek banami denk geliyor r siz hepiniz dinlediniz :(((

Değilsin canım bende yaptirmiycam Rabbim neyi nasip ettiyse o kabulüm ikili ve dörtlü tarama engelle alakalı ben ikisinide yaptırmayı düşünmüyorum
çok teşekkür ederim rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş sağlıkla kucağımıza alacağımız günler olsun inşallah :)

Günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür hic bir sorunum yok birde şu sırt ağrısı olmasa yatırmıyor Sabahları şekilden şekile gidiyorum ama bunada şükür

Yabkizlar hakketen kafayivyiycem 2 hastane aradim avcilarda biri diyorki kalp atisni disari vermiyoruz bebege zararli .... ya bi tek banami denk geliyor r siz hepiniz dinlediniz :KK43:((

eğer doppler ile dinlenecek kadar küçükse evet vermiyolar bebeğe zararlı. ama ultrasondan duyulacak seviyeye geldiğinde veririler. ultrasonları kalp sesini dışarı veren cinsten değilse dopplerle vermeleri gerekir o yüzden sana öyle denk gelmiştir. kalp atış sesi de at koşturması gibi bişey dün ultrasondan dinletti doktor.

Demirim benim cok dusuk cikti demir hapi kullanmaya baslayan varmi kizlar.
Benimde cok düşük cikti kanım ve demir depom.doktorum şimdi verirsem tiksinir icemeyebilirsin 12. haftadan sonra vericem dedi vitamin sordum onu bile yazmak istemedi .hamilelikte kanin yogunlugu degistiginden bu kadar düşük cikmistir normalde böyle degildir dedi. guvenmekten baska caremiz yok doktorlarimiza

Back
X