2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Balçovadayım ben canım

merhaba ben de narlıderedyim hangi hastane ve dr agidiyorsunuz İzmir'e yeni tasındım kimseyi tanımıyorum :( yardımcı olabilir misiniz
bir de benim en son adet tarihim 21 mart, 22 nisanda beta hcg 264 çıktı. dr her sey normal dedi 2 mayısda gel ultrasonla bakalım dedi am buradakiler okuyunca kafam karıstı beta ya 2 gunde bir bktırmak mı gerekiyor :(

Benim karnim bildigin armut gibi oldu pantolonlarin dugmesi kapanmiyor sanirim rahmimiz portakal buyuklugune geldigi icin.annem sen cok siscen heralde 3 aylik gibi duruyo karnin dio :)))
Ayyy sorma ya aynen benimde bakıyordumda acayip şişmiş yaa...İnş. çok şişmeyizz yaaaa:S
Pantolanlarım benide sıkıyor 1 haftadır aynı pantalonu giyiyorum rahat edim diye

Yabkizlar hakketen kafayivyiycem 2 hastane aradim avcilarda biri diyorki kalp atisni disari vermiyoruz bebege zararli .... ya bi tek banami denk geliyor r siz hepiniz dinlediniz :KK43:((
Canım nerde oturuyorsun sen.Benim gittiğim hastanede de veriyorlar..Beylikdüzü medılıfe

Günaydıınnn, hayırlı cumalar kızlar :KK68::KK68::KK68:
Benimde kot pantolonların düğmesi zor kapanıyor :KK57: Kilo almamışım ama şişkinlik var, ilk düğme açık geziyorum ben de üzerini kıyafetle kapatarak :-)
hahah Aynen valla bende öylee...Diyorumm ohoo şimdiden böyle napcam ben...
Erken şiştik galibaa yaaa...İnş. çok şişmeyiz canım

Günaydın Kızlarr..Kısmetse bende salı günü gideceğim doktora...:)Kalp atışlarını duymak için Çok heyecanlıyım...Günlerde geçmek bilmiyor...Şuan kasık agrılarım vs yok..Uyku hallerimde biraz geriledi...Ama çok şişkinim ve iştahlıyım gayet...
Umarım herşey yolundadır minikcanımlaa:)

hahah Aynen valla bende öylee...Diyorumm ohoo şimdiden böyle napcam ben...
Erken şiştik galibaa yaaa...İnş. çok şişmeyiz canım
İlk hamileliğimde de erken çıkmıştı karnım. 3 aylık olmadan hamile kot eteğine geçmiştim :-)
Bünyeyle alakalı sanırım, bir arkadaşım 5 aylık hamileydi hala karnı çıkmamıştı mesela.
Boşverin kızlar bebişler emeklemeye başladıklarında gidiyor kiloların hepsi. Çokta sıkmayın kendinizi ;)

İlk hamileliğimde de erken çıkmıştı karnım. 3 aylık olmadan hamile kot eteğine geçmiştim :-)
Bünyeyle alakalı sanırım, bir arkadaşım 5 aylık hamileydi hala karnı çıkmamıştı mesela.
Boşverin kızlar bebişler emeklemeye başladıklarında gidiyor kiloların hepsi. Çokta sıkmayın kendinizi :KK66:[/
Boşverin kızlar bebişler emeklemeye başladıklarında gidiyor kiloların hepsi. Çokta sıkmayın kendinizi :KK66:
Canım mrb bişey sorabilir miyim ? hamilelik takvimi o0lustururken satın ilk günümü son günümü yazılıyor ? benim sat ilk gün 22 mart.. öyle girince 6 haftalık cıkıyor ama 6 haftalık değil ki 5.haftanın içindeyiz .. bi yardımcı olabilir misin ?

Günaydın Kızlarr..Kısmetse bende salı günü gideceğim doktora...:)Kalp atışlarını duymak için Çok heyecanlıyım...Günlerde geçmek bilmiyor...Şuan kasık agrılarım vs yok..Uyku hallerimde biraz geriledi...Ama çok şişkinim ve iştahlıyım gayet...
Umarım herşey yolundadır minikcanımlaa:)
Canım ne mutlu sana .. biz henüz keseyi göremedik. karından ultrasonla kacıncı hafta gördünüz keseyi ?

selam kızlar yenıden saglık ocagına gıttım gebelıgımı bıldırdım 3 tup kan ve ıdrar aldılar tahlıl ıcın pazartesı cıkcakmıs sonuclar

KIZLAR KESEM 11 ML ama kalp atışı daha duyamadık normal mı 5+5 te bakıldı sanırım

lütfen ceva verin kızlar çok uzgunum sırf bu degıl toxoplasmada çıktı bende aglamaktan gözlerim şişti şuan geçiriyormuşum bagışıklıgımda yok :cry:

KIZLAR KESEM 11 ML ama kalp atışı daha duyamadık normal mı 5+5 te bakıldı sanırım

lütfen ceva verin kızlar çok uzgunum sırf bu degıl toxoplasmada çıktı bende aglamaktan gözlerim şişti şuan geçiriyormuşum bagışıklıgımda yok :cry:
korkma canım benımde 11 mm ken duyulmadı 3 gun sonra gıttıgımde duydum yolk kesesı yada emrıyo goruldumu kesenın ıcınde

korkma canım benımde 11 mm ken duyulmadı 3 gun sonra gıttıgımde duydum yolk kesesı yada emrıyo goruldumu kesenın ıcınde
doktor öyle bişeyden bahsetmedi bende toxoplasmayı duyunca sormak aklıma gelmedi. o kadar çok üzgünüm ki ve çok korkuyorum bana dua edın lütfen

doktor öyle bişeyden bahsetmedi bende toxoplasmayı duyunca sormak aklıma gelmedi. o kadar çok üzgünüm ki ve çok korkuyorum bana dua edın lütfen
canım bak netten buldum senın ıcın bebegıne gecme ıhtımalı cok dusuk oku

Bebeğe ne gibi zararlar verebilir?
Enfeksiyon ilk 3 ayda bebeğe %15 gibi düşük oranda geçebilir. İkinci trimesterde bebeğe geçiş oranı %30, üçüncü trimesterde geçiş oranı %60'tır. Fakat ilk trimesterde bebeğe geçen enfeksiyon daha ciddi sorunlar yaratır. İleri aylarda geçen enfeksiyon daha az sorunlara sebep olur.
Gebelik oluşmadan önce geçirilen enfeksiyon gebelik açısından risk yaratmaz.

Back
X