2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Arkadaşlar sürekli giremiyorum ancak kalbim sizinle :) üsküdar kadikoy ümraniye civarı oturan arkadaşım var mı acaba ? Hangi hastane hangi doktor ?

Cnm ben Göztepe medicale gidiyorum,öncesinde florance'a gidiordum doktordan hiç memnun kalmadım şimdi medicale devam etme kararı aldım mehtap hanım var çok ilgili bir bayan ve konuşmalarıyla rahatlatıyor insanı ordan çıkarken tebessümle çıkıyorum her seferinde..Tavsiye edebilirim..

aramızda öğretmen hamişler var mı acaba:anneadayı: henüz çok erken ama izin durumunu nasıl düşünüyorsunuz yani ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz doğum iznine :KK46:

Sıcak su torbalası yada sıcak havlu yapsan olurmu acaba canım benim boğazım ağrıyor gece yatarken çavdar yastığım var ısıtıyorum onu boğazıma koyuyorum iyi geliyor biraz olsun...
soguk buz koy dediler suan onu denuyorum olmazsa bide sicak denerim

Benimde tüylü bir oğlum var hamileliğimin başından beri karnımın üzerinde gurul gurul uyuyan,resmen fırsat kolluyo uzanayım diye nerde olsa koşturup geliyor :KK36:
oy oy oy kiyamam ona da kardes geliyor

kizlar cig ette dokundum ne olacakki yemek yapmak icin :KK57::KK57::KK57:
doktor elleme dedi olmazsa eldiven tak birdahakine kuzum

ya bur ndeır aman cılege dokunursan hemen elını yıka aman ete dokunmu aman zeytıne dokunmaa.psıkolojım bozuldu burda yazılanlar yuzunden cılegın sapına dokunsam gıdıp elımı sabunluyorum yazık bana calısıyorum ben yaaa

çok rahatsız edici kızlar. sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum. yanımda çamaşır taşıyorum. günlük ped kullanma ddedi doktor. bakteri nedeniyle.

tercih meselesi.. ben riske almayı sevmiyorum.

yoo estafurullah asla muhalefet olarak algılamadım. tercih meselesi bu. yani bir öneri niteliğinde benim ki..
ama şunu bilmenizi isterim, toxop sadece et yiyen hayvanlarda olur diye birşey yok bu sadece internette yazan basma kalıp bir bilgidir. bağışıklığı düşen ve hasta olan kedi köpek gibi hayvanlarda görülebilir. babamların köpeği 1.5 sene önce toxop geçirdi. çok ağır bir grip enf sonucunda oldu. bu köpek normal bildiğimiz ev köpeğiydi. bırakın çiğ yemeyi salam sosis vermezdi annemler. bunu bilgi olsun diye paylaşıyorum tamamen size kalmış. bu arada ailece hayvansever bir aileyiz. ben vakti zamanımda kuşumu akrabama verdim ve geri aldım minnoşumu. sokağa atalım demiyorum asla. diğer bir konu bebek için risk teşkil etmiyor diyen doktora çok şaşıyorum. evet etmiyor ama bunu yapılacak alerji taramasında karar verebilirsiniz. kuşum ölmeden önce oğlum üst solunum yolu enfeksiyonu oldu uçuşan kanat mikrobundan.
Kesinlikle canım ama ben mecburen kullanıyorum neden dersen 14 saat evimin dışındayım günde 3 kere ped değiştiriyorum mecburen.. çamaşır değiştirme olanağım olmuyor ne yazık kiiiii :(

Cnm ben Göztepe medicale gidiyorum,öncesinde florance'a gidiordum doktordan hiç memnun kalmadım şimdi medicale devam etme kararı aldım mehtap hanım var çok ilgili bir bayan ve konuşmalarıyla rahatlatıyor insanı ordan çıkarken tebessümle çıkıyorum her seferinde..Tavsiye edebilirim..
Medical parkta düşündüm ama ücretleri ne kadar ?

Back
X