- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
8+1 olmuşsundur. +1,+2 olduğunda gebelik haftası 1 hafta büyüyor canım.ya bn 8. haftaya yeni girdim imzada 9 yazıyor nedenki bebeişim henüz kocaman değil o kdr:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8+1 olmuşsundur. +1,+2 olduğunda gebelik haftası 1 hafta büyüyor canım.ya bn 8. haftaya yeni girdim imzada 9 yazıyor nedenki bebeişim henüz kocaman değil o kdr:)
canım karından bakılınca goemedık alttan bakılnca gördük kalp atışını dr tam 6 haftalık dediMaşallah 5+4 de gideceğim ben de dra küçük bir ihtimalde olsa inş. duyarım bebişimi. Yoksa bir hafta daha beklemek lazım...
Canimcimmm Çamlıca Medicana Koşuyolu medipol düşünüyorum . Sadece kan tahlili yaptrdim daha doktora gitmedim :)Kuzucum Çakmak Erdem Hastanesini düşünüyorum aslında şimdilik senin var mı önerin? Çekmeköyde oturuyorum ben.
Vajinal bakılmanın bence sakıncası yok zaten canım, maşallah bebişinecanım karından bakılınca goemedık alttan bakılnca gördük kalp atışını dr tam 6 haftalık dedi
kimse benim göbeğimle yarışamaz maşallah 4 aylık gibi2 haftada 300 gr.cık almışım ama maşallah göbüş 3 aylık gibi duruyor![]()
evet canım normade korkuyordum alttan baktırmaya tanıdıklar sakın baktırma alttan düşer dıyolardı netten araştırdım sakıncası yokmuş.Vajinal bakılmanın bence sakıncası yok zaten canım, maşallah bebişine![]()
Arkadaşlar sürekli giremiyorum ancak kalbim sizinle :) üsküdar kadikoy ümraniye civarı oturan arkadaşım var mı acaba ? Hangi hastane hangi doktor ?
soguk buz koy dediler suan onu denuyorum olmazsa bide sicak denerimSıcak su torbalası yada sıcak havlu yapsan olurmu acaba canım benim boğazım ağrıyor gece yatarken çavdar yastığım var ısıtıyorum onu boğazıma koyuyorum iyi geliyor biraz olsun...
oy oy oy kiyamam ona da kardes geliyorBenimde tüylü bir oğlum var hamileliğimin başından beri karnımın üzerinde gurul gurul uyuyan,resmen fırsat kolluyo uzanayım diye nerde olsa koşturup geliyor![]()
doktor elleme dedi olmazsa eldiven tak birdahakine kuzumkizlar cig ette dokundum ne olacakki yemek yapmak icin![]()
ya daha 2 gün önce 7.haftaydıda 8i görmeden 9 oldm aynen şu an 8+1 :)8+1 olmuşsundur. +1,+2 olduğunda gebelik haftası 1 hafta büyüyor canım.
gozun aydın bugun benıde cagırmıstı tam 6haftalık bugun ama calıstıgım ıcın gıdemedım pzt gıtmeyı dusunuyorum ınş.bende duyarım ..kızlar kalp atışını gördüm :)) tam 6 haftalıgız
gerçekten doktor böyle bir şey söyledi mi size...soguk buz koy dediler suan onu denuyorum olmazsa bide sicak denerim
oy oy oy kiyamam ona da kardes geliyor
doktor elleme dedi olmazsa eldiven tak birdahakine kuzum
8+1de mesela 9 haftaya girmissin 8 butmis demekya bn 8. haftaya yeni girdim imzada 9 yazıyor nedenki bebeişim henüz kocaman değil o kdr:)
Kesinlikle canım ama ben mecburen kullanıyorum neden dersen 14 saat evimin dışındayım günde 3 kere ped değiştiriyorum mecburen.. çamaşır değiştirme olanağım olmuyor ne yazık kiiiiiçok rahatsız edici kızlar. sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum. yanımda çamaşır taşıyorum. günlük ped kullanma ddedi doktor. bakteri nedeniyle.
tercih meselesi.. ben riske almayı sevmiyorum.
yoo estafurullah asla muhalefet olarak algılamadım. tercih meselesi bu. yani bir öneri niteliğinde benim ki..
ama şunu bilmenizi isterim, toxop sadece et yiyen hayvanlarda olur diye birşey yok bu sadece internette yazan basma kalıp bir bilgidir. bağışıklığı düşen ve hasta olan kedi köpek gibi hayvanlarda görülebilir. babamların köpeği 1.5 sene önce toxop geçirdi. çok ağır bir grip enf sonucunda oldu. bu köpek normal bildiğimiz ev köpeğiydi. bırakın çiğ yemeyi salam sosis vermezdi annemler. bunu bilgi olsun diye paylaşıyorum tamamen size kalmış. bu arada ailece hayvansever bir aileyiz. ben vakti zamanımda kuşumu akrabama verdim ve geri aldım minnoşumu. sokağa atalım demiyorum asla. diğer bir konu bebek için risk teşkil etmiyor diyen doktora çok şaşıyorum. evet etmiyor ama bunu yapılacak alerji taramasında karar verebilirsiniz. kuşum ölmeden önce oğlum üst solunum yolu enfeksiyonu oldu uçuşan kanat mikrobundan.
Olmayan birseyi dememki askolsun toksoplazma uzerindeki baktarulrr vs ile konusurken cig ettede var dedi dokunma dedi .. eldiven ve elini iyicene yika meyveleri iyicene yika vs vsgerçekten doktor böyle bir şey söyledi mi size...
çok güzel bır duygu canım dinleyınce görünce insan tarıfsız duygulara kapılıyogozun aydın bugun benıde cagırmıstı tam 6haftalık bugun ama calıstıgım ıcın gıdemedım pzt gıtmeyı dusunuyorum ınş.bende duyarım ..
Medical parkta düşündüm ama ücretleri ne kadar ?Cnm ben Göztepe medicale gidiyorum,öncesinde florance'a gidiordum doktordan hiç memnun kalmadım şimdi medicale devam etme kararı aldım mehtap hanım var çok ilgili bir bayan ve konuşmalarıyla rahatlatıyor insanı ordan çıkarken tebessümle çıkıyorum her seferinde..Tavsiye edebilirim..
öyleymiş ya 2 gün önce 7 görünüyodu 8 görmdn 9 olduda kfama karıştı neyse :)8+1de mesela 9 haftaya girmissin 8 butmis demek