- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 133
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kizlar allah izin werirsin bende 2015 aralik annesi olucagim..
yok canımBisey sorucam oyle olunca durtunce uyanmiyo mu?
hoşgeldın aramıza Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınSlm kizlar allah izin werirsin bende 2015 aralik annesi olucagim..
Bugun 6haftalik olduk canim, cok tesekkurler..Tabikisi hosgeldin sagkikli kucagina almak nasip olur insallah kac haftalik seninkiler
Benimde ikizdi ama sonra kese bire dustuBugun 6haftalik olduk canim, cok tesekkurler..
bende bir kac defadir kanamam olmus gibi ruyalar goruyorumhep aklimda oldugu icintelas yapma canım hamılelıkte bu tur ruyalar cok normal bende daha once kızım olcanı gormustum bırazda sureklı bebeklerı dusunmekten oluo bılınc altımızın oyunları
aynen canım sureklı dusunmekten oluyobende bir kac defadir kanamam olmus gibi ruyalar goruyorumhep aklimda oldugu icin
ben sureklı agzıma bişeyler atıyorum canım mıdemı boş bırakmamaya calısıyorum bide tarcınlı şeker dene ıstersen tarcın rahatlatıyoKizlar merhaba bayadir yazamadim umarim hepiniz iyisinizdirbenim bulantilarla basim belada sadece uyudugum zamanlarda bulanmiyor diyebilirim henuz kendime iyi gelen birsey bulamadim. Nane limon yapip iciyorum o cok az rahatlatiyor umarim hamilelikte bi zarari yoktur. Siz nasil basa cikiyorsunuz bulantilarla onerilerinizi bekliyorum
![]()
Tarcinli sekeri nasil yiyorsun canim anlamadim tatli falan mi yapiyorsunben sureklı agzıma bişeyler atıyorum canım mıdemı boş bırakmamaya calısıyorum bide tarcınlı şeker dene ıstersen tarcın rahatlatıyo
yok canım hanı leblebı felan satan yerler varya oralarda oluyo tarçınlı seker kırmızı bı şeker o hafıfletıyo bulantıyıTarcinli sekeri nasil yiyorsun canim anlamadim tatli falan mi yapiyorsun
Aaa bilmiyordum hic ciktigimda bakayim canim sagolasinyok canım hanı leblebı felan satan yerler varya oralarda oluyo tarçınlı seker kırmızı bı şeker o hafıfletıyo bulantıyı
bende ıse yarıyo ınsallah sendede yarar canım rahatlarsın ınsallahAaa bilmiyordum hic ciktigimda bakayim canim sagolasin
Oneri falan hak getire allahim hic bisey ise yaramiyor öğür öğür halim kalmadi acim resmen allah yardim etsin bize kizlar yatipnduruyoruz acaba kendimizi disari atsak daha mi iyi gelir ruh gibiyim kendimden sogudum buna şükür yine bebisler saglikli olsundaKizlar merhaba bayadir yazamadim umarim hepiniz iyisinizdirbenim bulantilarla basim belada sadece uyudugum zamanlarda bulanmiyor diyebilirim henuz kendime iyi gelen birsey bulamadim. Nane limon yapip iciyorum o cok az rahatlatiyor umarim hamilelikte bi zarari yoktur. Siz nasil basa cikiyorsunuz bulantilarla onerilerinizi bekliyorum
![]()
Cnm ben gittim doktora dun masallah ikisi de iyi 20 mm e yakin olmuslar kollari bacaklari var ari gibi biri digeri daha belli degil tam aralarinda iki gun varmis cnm cok sukur 12.haftada cagirdi birdaha
tarçınlı seker deneyın canım bende işe yarıyoKizlar bulantilar butun gunumu etkiliyor. Sizde durumlar nedir . Ayaga kalktigim anda felaket oluyor. Yemek yedikten en fazla yarim saat sonra cikartiyorum.. Tek yiyebildigim cubuk kraker . Bazen onu bile yiyemiyorum![]()
randevun ne zaman kızayh ne güzel maşallah maşallah bakalım benimki kaç mm oldu meraktan çatlıcam![]()