- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
Aha bitane daha sayimiz kac oldu 5 mi anammBeni niye unuttun? Ben de varım. Ne açılmam var ne sancı.
41 in sonuna kadar mı bekleyecek doktorun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha bitane daha sayimiz kac oldu 5 mi anammBeni niye unuttun? Ben de varım. Ne açılmam var ne sancı.
41 in sonuna kadar mı bekleyecek doktorun?
Banada diyor kiz hicc ne kanala gelmis diyor ne bise masallah herseyide iyi suyu felan keyifli kwyifli takiliyor diyo gelsin ama ya ben huzursuzum gobegimle break dance yapcam ,)Dr bile umutsuzdu bugün diyo bebeğin yeri rahat galiba![]()
Kızlar merhaba
Nst ve doktor kontrolümü oldum. Herşey yolunda. :)
39+2 yim. Bebeğim kanala inmiş, sancı yok, açılma yok.
Beklenen doğum tarihim 10 aralıkta tekrar kontrole çağırdı.
35-37 haftalar arası 600 gr.almıştı. Yani haftada 300 gr. (3200 gr)
2 hafta geçti. Sadece 100 gr.almış. Şimdi 3300 gr.olmuş.
Dr bile umutsuzdu bugün diyo bebeğin yeri rahat galiba![]()
Inatlasiyorlr analariyla ayy sabah youtubeden videolar izledim oturdum deli gibi ahliyom cok ozledim ben kizimi nedenki gelmiyr bu cadi anacigini uzuyr o beni ozlemedimi. Sancim bnmde 1 yerde cikti sadece okadar tik yok cnm gelmicklet herlde sonuna kadar dayancklr
Bizimkire nst de cosuyor tepik tepik bir vurmalar bir ayak cikarmalar hemsiremiz bile saskinlikla izliyor gelecek gibi vuruyor ama niyeti yokki karnimda yag dokusu olmadigini derimin ince oldugu ocin cok belli oldugunu dedi ama bizim oglan durmuyorki tepe tepe cigerimi parcaladi sipaEvet cnm gelmk istemiyr nst ye baglnmk istemiyr kacip duruyor zillisancim cok az cikti gostermk icin bekliyrm gosterilck bisey yok ama iste artk alistm sanci yok belli
Şu kanala inmeyen cocuklarin kulağindan tutup itikleye itikleye bak cocugum buraya kanal, in aşaği cabuk diyesim geliyo :))Bende varım kızlar dr dan geldim sancı çıktı ama sipa kanala girmemiş hala
Helee biz her hafta gidiyoruz 2 haftada birde muayene ucreti veriyoruz hesaplasam kac tutaf bilmiyorum basindan beri off off dugun de bile bukadar vermedim desem yeribizimkide para harcatmiyr muayene ayda 1 ediyor
Napayım oyle :)Günü belli olmayanlara birşey yok mu?
İlahi Meltem.
![]()
Hadi bakalim inş canm, sekerden dolayı mı su fazla?Kızlar bende kontrolden geldim
Bebegim 3500 olmus
Doktor 39 dadogurdun dogurdun 40. Haftayi beklemem suyun cok dedi
Şimdi normal dogum pozisyonunda
Inş. Normal olur
Bizimkire nst de cosuyor tepik tepik bir vurmalar bir ayak cikarmalar hemsiremiz bile saskinlikla izliyor gelecek gibi vuruyor ama niyeti yokki karnimda yag dokusu olmadigini derimin ince oldugu ocin cok belli oldugunu dedi ama bizim oglan durmuyorki tepe tepe cigerimi parcaladi sipa
Aman bosver cnm deger onlr iyi olsnlrds herseye degerHelee biz her hafta gidiyoruz 2 haftada birde muayene ucreti veriyoruz hesaplasam kac tutaf bilmiyorum basindan beri off off dugun de bile bukadar vermedim desem yeri)
Hadi ya, ozaman ben de başlayayım bu geceden tezi yok :)Meltemcim ben yapamadim ama cok istiyordum normal dogum ve doktorumun bana soyledigi ilk sey olmustu. Duzenli cinsel iliski tavsiye etmisti. Spermin icindeki birsey rahim agzini aciyormus.
Bizde onlri disarda bekliyelm ne isleri vr yeter daa okadar kaldklriBana da bugün doktorum, bebeğin seni sevmiş, yeri rahat, ayrılmak istemiyor diyor.
![]()
Senin beklenen doğum tarihin ne zaman canım?Ben de varım daha doğurmadım pazartesi günü randevu var inşallah sezeryan için gün verir dr
Kanala da girer Meltem'ciğim. Telaş yapma. Hayırlısı ne ise o olsun.Ben de normali cok istiyodum, bebek de dondu ama pek kanala grmiş gibi hava yok, agri sizi aknti yok, benm de sezeryan olacak gibi, ben de artık sağlkla gelsn de nasil olursa olsun modundayım
Değildir canım. Afiyet olsun. Bebeğine yarasın.Kızlar bugün dayanamadım doğumdan önce son kez pizza yedim canım kaç gündür çekiyordu. Inşallah çok zararlı değildir ☺
Bende bugun ilk alttan muayenemi oldum. Zormuss...
B bebesel vebende haftaya olucam cok acıdımı cok korkuyorum
Şu kanala inmeyen cocuklarin kulağindan tutup itikleye itikleye bak cocugum buraya kanal, in aşaği cabuk diyesim geliyo :))
Cok sert bi anne olucam snrm :)
Ben varım yahu daha sizi uğurlayacağım :) Günüm sizden ilerde :)Vay vayyy kaderdaslarim benim@folik
meltemcivil E Esmer54 @Basakfehmi hepimiz son dk dogurcaz herkesi dogurttuktan sonra
))
Valla canim gunu belli olmayanlara "beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir"diyeyim.Günü belli olmayanlara birşey yok mu?
İlahi Meltem.
![]()
Oy oy oy tatlı bir kuzu varmiş orda :)) allahım nazarlardan sakınsın zeynepcimBu da bizim Minik beyzamız ..
Ya bu NST sevme olayı benimkinde de var:) Henüz bizim doktor hiç NST'ye sokmadı ama ben hareketleri az diye 3 defa gidip kendim girdim :) Ya saatlerce hareket etmeyen, yediğim onca şeye tepki vermeyen velet ne zaman alete bağlansa coşuyor :) Ama ne coşmak :)Helee biz her hafta gidiyoruz 2 haftada birde muayene ucreti veriyoruz hesaplasam kac tutaf bilmiyorum basindan beri off off dugun de bile bukadar vermedim desem yeri)
Zorlayin canim benim hemsireler meme ucumu crke ceke uzatti zorla soktular agzina bisey gelmesede emsin diyorlar,ugrasmadan olmuyor,benim 3.gun oldi tek basima tutturamiyorum ama tutuncada emmeye calisiyorBenim sıpa bi türlü almıyor meme ne yapıcaz