• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Beni niye unuttun? Ben de varım. Ne açılmam var ne sancı. :KK66:

41 in sonuna kadar mı bekleyecek doktorun?
Aha bitane daha sayimiz kac oldu 5 mi anamm ;))) superiz valla sonumuz 42 ye dogru gidiyor bakiciz ben bgn masallahim var tosun gibi calistim kek yaptom kurabiye yaptim yemek yaptim evi ocagi supurdum anam yine gelmiyor delircem delircem ,)

Kızlar merhaba
Nst ve doktor kontrolümü oldum. Herşey yolunda. :)
39+2 yim. Bebeğim kanala inmiş, sancı yok, açılma yok.
Beklenen doğum tarihim 10 aralıkta tekrar kontrole çağırdı. :KK66:
35-37 haftalar arası 600 gr.almıştı. Yani haftada 300 gr. (3200 gr)
2 hafta geçti. Sadece 100 gr.almış. Şimdi 3300 gr.olmuş.

Sanci ve acilma hiç mi yok? Ne kadar daha bekleyecek dr? Ya benm kontrol de yarın, sanciyi gectim kanala bile inmemiş cıkacakmiş gibi geliyo bana :(

Dr bile umutsuzdu bugün diyo bebeğin yeri rahat galiba :KK53::rolleyes::rolleyes:

Inatlasiyorlr analariyla ayy sabah youtubeden videolar izledim oturdum deli gibi ahliyom cok ozledim ben kizimi nedenki gelmiyr bu cadi anacigini uzuyr o beni ozlemedimi. Sancim bnmde 1 yerde cikti sadece okadar tik yok cnm gelmicklet herlde sonuna kadar dayancklr

Bana da bugün doktorum, bebeğin seni sevmiş, yeri rahat, ayrılmak istemiyor diyor.
:KK70:

Evet cnm gelmk istemiyr nst ye baglnmk istemiyr kacip duruyor zilli :-) sancim cok az cikti gostermk icin bekliyrm gosterilck bisey yok ama iste artk alistm sanci yok belli
Bizimkire nst de cosuyor tepik tepik bir vurmalar bir ayak cikarmalar hemsiremiz bile saskinlikla izliyor gelecek gibi vuruyor ama niyeti yokki karnimda yag dokusu olmadigini derimin ince oldugu ocin cok belli oldugunu dedi ama bizim oglan durmuyorki tepe tepe cigerimi parcaladi sipa

Bizimkire nst de cosuyor tepik tepik bir vurmalar bir ayak cikarmalar hemsiremiz bile saskinlikla izliyor gelecek gibi vuruyor ama niyeti yokki karnimda yag dokusu olmadigini derimin ince oldugu ocin cok belli oldugunu dedi ama bizim oglan durmuyorki tepe tepe cigerimi parcaladi sipa
:-) bnmkide daraliyr skistrilmaya gelemiyr cnm alete vuruyr bnmkide itekliyr cikaralm diye :-) anan massallah hareket etsnler bizi korkutmasnlr

Ben de varım daha doğurmadım pazartesi günü randevu var inşallah sezeryan için gün verir dr
Senin beklenen doğum tarihin ne zaman canım?

Ben de normali cok istiyodum, bebek de dondu ama pek kanala grmiş gibi hava yok, agri sizi aknti yok, benm de sezeryan olacak gibi, ben de artık sağlkla gelsn de nasil olursa olsun modundayım
Kanala da girer Meltem'ciğim. Telaş yapma. Hayırlısı ne ise o olsun.

Kızlar bugün dayanamadım doğumdan önce son kez pizza yedim canım kaç gündür çekiyordu. Inşallah çok zararlı değildir ☺
Değildir canım. Afiyet olsun. Bebeğine yarasın.

Bende bugun ilk alttan muayenemi oldum. Zormuss...

bende haftaya olucam cok acıdımı cok korkuyorum
B bebesel ve merweemrah merweemrah
37.haftada yapıldığında hiç hissetmedim bile. Bugün 39.haftada tekrar yapıldı. Çok az acıdı. Öyle korkulacak birşey değil, merak etme ;)

Helee biz her hafta gidiyoruz 2 haftada birde muayene ucreti veriyoruz hesaplasam kac tutaf bilmiyorum basindan beri off off dugun de bile bukadar vermedim desem yeri :KK66:)
Ya bu NST sevme olayı benimkinde de var:) Henüz bizim doktor hiç NST'ye sokmadı ama ben hareketleri az diye 3 defa gidip kendim girdim :) Ya saatlerce hareket etmeyen, yediğim onca şeye tepki vermeyen velet ne zaman alete bağlansa coşuyor :) Ama ne coşmak :)

Back
X