2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Halada zorlamaya devam ediyorlar doktorumda günümü çarsambaya aldi pazartesi nstye cagirdi sali göğüs druna gonderdi carsamba gel sezeryan yapalim dedi ama ben cok yoruldum
Geçmiş olsun cnm kıyamam sana ya az kaldı az daha sabret

Çok şükür efe oğlum eve geldi. Resmen ev dolu dolu oldu canım oglum gelince
Şükür cnmm ne güzel oluyo di mü eve gelince maşallah size

Kizlar sizde de bebek emdigi zaman rahminizde adet sancisi gibi sanci oluyor mu,cok fena belime ve kasiklarima vuruyor D Dekalpy @nilbebeginannesi @zendost remya @chnb ve aklima gelmeyen diger dogum yapan anneler
Cnm dikişlerin düğüm yerleri acıyodur belki daha çok yeni ameliyatın az daha sabret 1 haftaya çok daha iyi toparlancaksın.
Benim 5. -6. Gün ağrı sızı olayı bitti çok şkür hele şu an eğiliyorum kalkıyorum uzanıyorum çok şkür hareketlerimde kıstlama yok

Bn genel oldum gayet de memnunum iyi ki öyle olmuş, bebek 10 dkda doğuyo kalan sürede yarım saat yaptıkları işlemleri beklemek fikri beni hiç sarmadı. Bi de omurilik işlemi yüzünden eşim söz verdirdi kesinlikle riske atmıcaz diye, çünkü bel fıtığı da var bende.
Hakkında hayırlısı Gül'cüm, genel anestezi karar versen de korkma diye yazmak istedim

ayy çok utandım ya ben anlamadım ne olduğunu bu arada aynı sorun bizde de vardı ee sonra doğum oldu yasak geldi bakalım biz ne yapıcaz sevdiğim adam bana kardeş oldu resmen
40 gün nasıl geçecek di mi bnm kanamam çok azaldı muhtemelen 40 gün sürmeyecek ama dinimizce 40 gün diye beklicem.
Bol bol sarılıp öpüşüp koklaşıyoruz flört eder olduk

Doguranlar saglikla buyutsunler bebislerini. Ya benim gibi bekleyenler yok döndümü yok kanala girdimi yok acilma varmi sanci gelicekmi günüm gececekmi ay kafayi yiyecem bu gidisle:)))

Bana da doktor felç riski çok düşük hiç düşünmeyeceksin bunu istersen dedi amA kimse garanti veremez dedi valla şans benim gelir beni bulur Allah korusun o yüzden bende genel diyorum Korkmuyorum Canım ne sezeryan ne de normal den tüm agrılar yaşanır geçer sadece sağlık olsun sonu bebişler sağlıklı olsun tek derdim o

hayırlısı ne ise o olsun Derinsu sıkma tatlı canını bebekler gelecekleri zamanı bilirler

Bende yine premium care aldırdım kıyamadım ya kızıma offf nolcak böyle bilmiyorum gözümden sakınıyorum poposuna kıyamadım premium gerçekten çok iyi

İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine canım.
Hadi inş tatlm :)
duş aldım geçti yaa. ama yine arada geliyor ama düzensiz bu da bir şey ifade etmezmiş ..
bugün doktor normal doğumla ısrarlı isen bugünlerde ilişki olmalı ve ayak masajı yaptır dedi. parmaklar ve taban .. ilk defa duydum.. suni sancıdada 14 saate kadar yolu var dedi. aneem ben dayanamam yaw o kdar..

evet ya biz de dit-yeceğim ama yorgunluktan yan yana uyuyoruz sadece bu arada benim kanamam neredeyse bitti gibi birşey

nicki nick canım emdikçe rahim kasılıp üçülüyormuş bende aynısı oldu dr kontrolde sordum umarım seninde öyle birşeydir kontrolde sorarsın dr için rahat etsin
remya ayşecim siz eve mi geldiniz çokkkk sevindim canım gözün aydın canım sağlıkla büyüsün bebeklerimiz

Bende yine premium care aldırdım kıyamadım ya kızıma offf nolcak böyle bilmiyorum gözümden sakınıyorum poposuna kıyamadım premium gerçekten çok iyi
canım yaa gerçekten sıvı kakayı vakumluyor deme bende çok memnun kaldım yaa süpermiş şimdiye kadar sadece 2 defa bez kaydığı için kıyafetlere kaka bulaştı onun dışında her seferinde süper bence

Bende hiç uyumadım bu saate kadar 2 saatte bir emziriyorum sarılık olmasın diye.. Minik yavrum benim
Maşallah annesii çok tatlııı beyza bebiş kıyamamm emsinn tabiii bol bol süt olsun besin olsun
Yoo sürekli çağrmiş ama bebegi bırakip gitmşler gece boyu gelmemişler
Kesinlikle refakatçi lazım ya bnm hem eşim hem kızkardeşim kaldı yanımda hemşirelere kalsakkk oooo ya internette takılıyolar ya uyukluyolar gececi olanlar ben hala emzirirken yardım alıyorum önce iyice yerleşiyorum sonra bebişi kucağıma getiriyolar
Gulayim gunun belli olmus gozun aydin

Csnim kac gun siyah kaka geldi sizde,emziriyorum ama geliyomu iciyomu bilemiyorum ama bol bol kaka yapiyor gece 3 kere yapmisti.siyah yapinca acaba icinde biriken kaka mi diye dusunuyorum
Cnm siyah kakayla içi temizleniyo dediğin gibi içinde biriken kakaymış, yapışıyo bi de tenlerine yaZık 4. Gün hardal rengine döndü bizim emdikçe düzelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…