Geçmiş olsun cnm kıyamam sana ya az kaldı az daha sabretHalada zorlamaya devam ediyorlar doktorumda günümü çarsambaya aldi pazartesi nstye cagirdi sali göğüs druna gonderdi carsamba gel sezeryan yapalim dedi ama ben cok yoruldum
Şükür cnmm ne güzel oluyo di mü eve gelinceÇok şükür efe oğlum eve geldi. Resmen ev dolu dolu oldu canım oglum gelince
Cnm dikişlerin düğüm yerleri acıyodur belki daha çok yeni ameliyatın az daha sabret 1 haftaya çok daha iyi toparlancaksın.
Bn genel oldum gayet de memnunum iyi ki öyle olmuş, bebek 10 dkda doğuyo kalan sürede yarım saat yaptıkları işlemleri beklemek fikri beni hiç sarmadı. Bi de omurilik işlemi yüzünden eşim söz verdirdi kesinlikle riske atmıcaz diye, çünkü bel fıtığı da var bende.Tatlım sen bakma onlara ne kadar daha bekleyecen bebeğin dışkılasa Allah korusun bişey olsa Nasıl hesap verecekler sana öyle doğum böyle doğum önemli olan bebekler saglıkla kucağımıza gelsin sanki ilk sezeryan sen olacaksın ne takıntılı durum bu ya ben sezeryan olursam genel anestezi düşünüyorum canım omur iliğe işlemden tırsıyorum
40 gün nasıl geçecek di miayy çok utandım yaben anlamadım ne olduğunu bu arada aynı sorun bizde de vardı ee sonra doğum oldu yasak geldi bakalım biz ne yapıcaz sevdiğim adam bana kardeş oldu resmen
Amin inşallah canımHayırlısı olsun canım inşallah güzel geçirirsin
Yazmamışım kafam allak bullak,yarın sezeryan var canım benimTatlim dolabmış kordonla normal doğumu nasil bekleyeceksn ki? Bekleme bence, doğum sırasında da bebek için tehlike olabilir Yine de en iyi kararı sen verrsn
Tabiki tatlım haber vermezmiyim:)Anladım canım. Yarın kendini iyi hissedince güzel haberlerini bekliyoruz o zaman. :)
Hayır atarmıyım kordon dolanmış dediğinde elim ayağım titredi,yarın geliyor bebeğim sezeryanla canımgundonumum Lütfen Canım böyle riske atmayalım ;(
Bize dua edin sezeryanın da ayrı bi stresi var canımgundonumum tatlm, yarın güEl haberlerini bekliyoruz, allaha emanet olun.
Bana da doktor felç riski çok düşük hiç düşünmeyeceksin bunu istersen dedi amA kimse garanti veremez dedi valla şans benim gelir beni bulur Allah korusun o yüzden bende genel diyorum Korkmuyorum Canım ne sezeryan ne de normal den tüm agrılar yaşanır geçer sadece sağlık olsun sonu bebişler sağlıklı olsun tek derdim oGeçmiş olsun cnm kıyamam sana ya az kaldı az daha sabret
Şükür cnmm ne güzel oluyo di mü eve gelincemaşallah size
Cnm dikişlerin düğüm yerleri acıyodur belki daha çok yeni ameliyatın az daha sabret 1 haftaya çok daha iyi toparlancaksın.
Benim 5. -6. Gün ağrı sızı olayı bitti çok şkür hele şu an eğiliyorum kalkıyorum uzanıyorum çok şkür hareketlerimde kıstlama yok
Bn genel oldum gayet de memnunum iyi ki öyle olmuş, bebek 10 dkda doğuyo kalan sürede yarım saat yaptıkları işlemleri beklemek fikri beni hiç sarmadı. Bi de omurilik işlemi yüzünden eşim söz verdirdi kesinlikle riske atmıcaz diye, çünkü bel fıtığı da var bende.
Hakkında hayırlısı Gül'cüm, genel anestezi karar versen de korkma diye yazmak istedim
40 gün nasıl geçecek di mibnm kanamam çok azaldı muhtemelen 40 gün sürmeyecek ama dinimizce 40 gün diye beklicem.
Bol bol sarılıp öpüşüp koklaşıyoruz flört eder olduk
hayırlısı ne ise o olsun Derinsu sıkma tatlı canını bebekler gelecekleri zamanı bilirlerValla anlamadım canım pazartesi gece boyu çektim sabaha birden bıçak gibi kesildi doktorum olabilir dedi çatı muayenesi bazen tetikliyormuş ona bağladık bugün günüm doldu bekliyoruz bakalım
41 i bekliycez canım gelmezse suni denicez galiba
Saglıkla al kucagına inşaallah canım güzel haberlerini bekliyorumHayır atarmıyım kordon dolanmış dediğinde elim ayağım titredi,yarın geliyor bebeğim sezeryanla canım
Benim carşamba sezeryan canim seninde mi carsambaAynı gün doğum yapabiliriz galiba canım:) oğlunda benimle aynı gün doğdu galiba :)
Bende yine premium care aldırdım kıyamadım ya kızıma offf nolcak böyle bilmiyorum gözümden sakınıyorumdenzicim ben prima Premium care alıyorum deneizcim aynı markanın farklı ürünü pişik yaparmı b,lemedim ama aktif bebede bence güzel kankim onu kullanıyor hata bize bir hediye hazırlamış isimlik tarzı bşrşey çine bebek bzi koymuş prima aktif bebe koymuş ama 4 numara o bedene geldiğinde kullanıcam onları yazık yaaa hepi topu kaka çiş altın değilya arada değişiklik den zarar gelmez
ben 0 numara kulanıyorum 2-5 kg çok rahat oluyormuş bedenine uygun bez ilk 1 numara almıştım büyük olunca hemen 0 aldık çok rahat oldu denizcim seninde büyükse bir paket 0 numara al dene istersen
Kavuşuyosun bebegineee sağlıkla kolaylıkla doğsun inş güzel haberlerini bekliyoruz cnmAmin inşallah canım
İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine canım.
duş aldım geçti yaa. ama yine arada geliyor ama düzensiz bu da bir şey ifade etmezmiş ..Hadi inş tatlm :)
hayırlısı olsun meltemcim dr çıkışı bizide haberdar etNe sanci ne agri ne akıntı, hiçbişi yok(
Yarn kontrol var bakalim dr ne diyecek! İnş bu iş sezeryan ile bitmez, yine de hayırlısı ne diyeyim
evet ya biz de dit-yeceğim ama yorgunluktan yan yana uyuyoruz sadece bu arada benim kanamam neredeyse bitti gibi birşeyGeçmiş olsun cnm kıyamam sana ya az kaldı az daha sabret
Şükür cnmm ne güzel oluyo di mü eve gelincemaşallah size
Benim 5. -6. Gün ağrı sızı olayı bitti çok şkür hele şu an eğiliyorum kalkıyorum uzanıyorum çok şkür hareketlerimde kıstlama yok
Bn genel oldum gayet de memnunum iyi ki öyle olmuş, bebek 10 dkda doğuyo kalan sürede yarım saat yaptıkları işlemleri beklemek fikri beni hiç sarmadı. Bi de omurilik işlemi yüzünden eşim söz verdirdi kesinlikle riske atmıcaz diye, çünkü bel fıtığı da var bende.
Hakkında hayırlısı Gül'cüm, genel anestezi karar versen de korkma diye yazmak istedim
40 gün nasıl geçecek di mibnm kanamam çok azaldı muhtemelen 40 gün sürmeyecek ama dinimizce 40 gün diye beklicem.
Bol bol sarılıp öpüşüp koklaşıyoruz flört eder olduk
maşallah oğluşuna nilaycım hareketli olacak bebeğin ama azıcık da annesini dinlendirsin aradaİnşallah tatlım. Son zamanlarda işteyken benim oğlan pek kıpırdanmıyormuş meğer bugün evdeyken baya coştu. Gelince de durmayacak gibi.
canım yaa gerçekten sıvı kakayı vakumluyor deme bende çok memnun kaldım yaa süpermiş şimdiye kadar sadece 2 defa bez kaydığı için kıyafetlere kaka bulaştı onun dışında her seferinde süper benceBende yine premium care aldırdım kıyamadım ya kızıma offf nolcak böyle bilmiyorum gözümden sakınıyorumpoposuna kıyamadım premium gerçekten çok iyi
Maşallah annesii çok tatlııı beyza bebişBende hiç uyumadım bu saate kadar 2 saatte bir emziriyorum sarılık olmasın diye.. Minik yavrum benim
Kesinlikle refakatçi lazım ya bnm hem eşim hem kızkardeşim kaldı yanımda hemşirelere kalsakkk oooo ya internette takılıyolar ya uyukluyolar gececi olanlarYoo sürekli çağrmiş ama bebegi bırakip gitmşler gece boyu gelmemişler
Cnm siyah kakayla içi temizleniyo dediğin gibi içinde biriken kakaymış, yapışıyo bi de tenlerine yaZıkGulayim gunun belli olmus gozun aydin
Csnim kac gun siyah kaka geldi sizde,emziriyorum ama geliyomu iciyomu bilemiyorum ama bol bol kaka yapiyor gece 3 kere yapmisti.siyah yapinca acaba icinde biriken kaka mi diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?