Geçmiş olsun cnm kıyamam sana ya az kaldı az daha sabretHalada zorlamaya devam ediyorlar doktorumda günümü çarsambaya aldi pazartesi nstye cagirdi sali göğüs druna gonderdi carsamba gel sezeryan yapalim dedi ama ben cok yoruldum![]()
Şükür cnmm ne güzel oluyo di mü eve gelinceÇok şükür efe oğlum eve geldi. Resmen ev dolu dolu oldu canım oglum gelince
Cnm dikişlerin düğüm yerleri acıyodur belki daha çok yeni ameliyatın az daha sabret 1 haftaya çok daha iyi toparlancaksın.
Benim 5. -6. Gün ağrı sızı olayı bitti çok şkür hele şu an eğiliyorum kalkıyorum uzanıyorum çok şkür hareketlerimde kıstlama yok
Bn genel oldum gayet de memnunum iyi ki öyle olmuş, bebek 10 dkda doğuyo kalan sürede yarım saat yaptıkları işlemleri beklemek fikri beni hiç sarmadı. Bi de omurilik işlemi yüzünden eşim söz verdirdi kesinlikle riske atmıcaz diye, çünkü bel fıtığı da var bende.Tatlım sen bakma onlara ne kadar daha bekleyecen bebeğin dışkılasa Allah korusun bişey olsa Nasıl hesap verecekler sana öyle doğum böyle doğum önemli olan bebekler saglıkla kucağımıza gelsin sanki ilk sezeryan sen olacaksın ne takıntılı durum bu ya ben sezeryan olursam genel anestezi düşünüyorum canım omur iliğe işlemden tırsıyorum
Hakkında hayırlısı Gül'cüm, genel anestezi karar versen de korkma diye yazmak istedim
40 gün nasıl geçecek di miayy çok utandım yaben anlamadım ne olduğunu bu arada aynı sorun bizde de vardı ee sonra doğum oldu yasak geldi bakalım biz ne yapıcaz sevdiğim adam bana kardeş oldu resmen
![]()
Bol bol sarılıp öpüşüp koklaşıyoruz flört eder olduk