- 11 Kasım 2014
- 7.333
- 4.567
- 198
amin canım cumlemızınkını ınsallahDoğum yapan herkesi tebrij ediyorum cepten tek tek alıntılayamadım darısı başımıza inşallah![]()
elifeva maşallah kızın aynı sen Allah analı babalı büyütsün
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım cumlemızınkını ınsallahDoğum yapan herkesi tebrij ediyorum cepten tek tek alıntılayamadım darısı başımıza inşallah![]()
elifeva maşallah kızın aynı sen Allah analı babalı büyütsün
![]()
saolasın canım rabbım butun meleklerımızı sag saglım kucaklarımıza almayı nasıp etsınGozunaydin elif. Cok tatli bu kiz ya masallah 41 kere
amin canım cumlemıze ınsallah rabbım evlatlarımızla sınamasın boyle bı huzur yok yaOyy masallah Allah ayirmasin saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin
Hayırlısı ile bebeğini kucağına almanı dilerim. Korkacak birşey yok. Herşey çok güzel olacakSlm kızlar,şuan itibariyle bende 38+6 haftalık hamileyim ve sat a göre 8 günüm var,kızım biran önce doğsun istiyorum ana bir o kadar da korkuyorum
Çok geçmiş olsun. Merak etme birşey olmamıştır. Bebeklerimiz karnımızda koruma altında. Kolay kolay birşey olmaz. Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz canım.Kizlar pazartesi sezeryanim var ama haftasonumu son kez guzel gecireyim derken nazara geldim herhalde
Dugun dernege esim biket aldi saat 22 seansina evden cikcaz dur bi tuvalete gidiym dedim yukari kata ciktim (ev dublex) ev terliklerimle patir patir inerken dustumm popomun uzerine zorladim 4 5 basamak snra zor durdum hic sesimi.cikarmadim esimde bisey dusurdum sanmis panik olmadan geldi kaldirdi beni basladm aglamaya ama karnimda bisey yok popom acidi
Hemen bebegin hareketlrini takip.ettim oynamaya basladi kalktik gittik sinemaya sinemada hic durmadi rahatldm birazz ama ben sinemada asiri sancilandim esim zor getirdi eve smdi kasiklarimda cok agri var yattim insallah bisey olmaz ya bebek hareketli ama
Kafasi inmemisti kanala zorla soktum sanirim suyum falan gelir diyede korkmadim degil tam o bolgem sarsildi sonucta ay kucagimda bebegimde olabilirdi cok korktum bu evi istemydm zaten esimde cok korktu belki allah bi kapi acarda gideriz burdan ; ((((
Hepinizi seviyorum
Maşallah canımKızlar cuma akşamı 21.20de genel anestezi ile sezer yan ameliyatı oldum oğluşum dünyaya merhaba dedi.3800 kg 56 cm boy benim ağrım çok kordonlarımı bağlattım biz hem bebekke hemde küçük kızımla ilgileniyoruz
Ayyy hadi bakalım. Allah yardımcın olsun. Kolayca ağrısız bir doğum dilerim. Güzel haberlerini bekliyoruz. Beklenen doğum tarihin ne zamandı?Kizlar benim suyum ve nisanim geldi bilginize gidiyoruz bakalim hastahaneye dogru@archi_84 canim benim oglum senin kizin gelmesini bekledi herhalde
![]()
Meltemcim nasilsin? Dogum yapmadin dimi?Gecmiş olsun esracım, dikkat et kendine canm.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Benim de perşembe günü takvimim kalkacakGünaydın kızlar gece sancim oldu biraz ama sabaha geçtidevam etmesini çok istedim oysaa artık, son 1 gunum kaldi takvimimde kalkacak yarina ;(
Oooo maşallah. Senin nerdeyse 40 ın çıkacak, biz hala doğuramadık.Bayadır giremiyorum,bebişle yapışık yaşıyoruz bu aralar, bugün 20. günümüz :) aralığın başındayız daha ama doğurmayan kaç kişi kaldı?
Senin daha günün var canım. Doktorun niye acele ediyor ki?Kizlar doktordan geldim
Agrim var ama sanci çikmadi
Cumaya kadar gelmezse cuma gunu önce suni sanci sonra sezeryan deneyecekler
İyiyiz canım. Hala bekliyoruz biz. Geçmiş olsun. Ne kadar oldu? Yakında geçer ağrıların. İlk zamanlar biraz sıkıntı yaşaman normal.Selam kizlar nasilsiniz ben bebekle ugrasmakdan giremiyorum siteye artik.. dikislerim iyilesmedi hala cok skintiliyimmsizin nasil gidiyo ?
Meltemcim nasilsin? Dogum yapmadin dimi?
Canım spinal olup rahat olan çok kişi var ama minik ihtimal felç riski var omurilikten ötürü doktor basagrısı daha yaygın bi yan etki dedi ams kimse garanti veremez deyince tırstım ondan ailemde tırstı istemiyor ama bebeğini önce görmek harika bişeydir eminim
Geldim geldim burdayima
Bas ve bel agrisi bende de hic olmadi ama dogum aninda hissettiklerim cok fenaydi bence,o dokunuslar,karnima bastirmalari korku filmi gibiydi bence.sen bunlari hissetmedin mi
Doktorum geneli tavsiye etti Canım belden asagısı daha korkuttu beni inşaallah hepimiz saglıkla atlatırız sizin gibiGenel anesteziden uyanamama riski daha fazla ama
İnş canm.İnşallah o zaman kadar gelecek annesi :)
Maşallah bebişe, gözünüz aydın :)Kızlar cuma akşamı 21.20de genel anestezi ile sezer yan ameliyatı oldum oğluşum dünyaya merhaba dedi.3800 kg 56 cm boy benim ağrım çok kordonlarımı bağlattım biz hem bebekke hemde küçük kızımla ilgileniyoruz
Hakkında hayırlısı olsun canım. Benim de perşembe günü takvimim kalkacak
Oooo maşallah. Senin nerdeyse 40 ın çıkacak, biz hala doğuramadık.
Senin daha günün var canım. Doktorun niye acele ediyor ki?
İyiyiz canım. Hala bekliyoruz biz. Geçmiş olsun. Ne kadar oldu? Yakında geçer ağrıların. İlk zamanlar biraz sıkıntı yaşaman normal.
meltemcivil henüz doğurmadı canım. Bekliyoruz beraber.
![]()
12 saat suni sanci cektim sonra dogurdum amandogumdan sonra bayilmisimSuni sancı kötü değil canım aynı normal sancı gibi normal olmayınca veriliyor işin tek kötü yanı normal yada suni sancıyı çekip doğumun olmaması sezeryan olması ozaman yıkılıyor insan boşuna çektim diye çünkü bazıları sezeryanı çok rahat atlatıyor o psikolojiylede suni sancının canını daha çok yaktığını düşünüyor
Maşallah nil bebişimebirde azıcık doyup uykuları bitince boncuk boncuk bakıyorlar ya ben ona bitiyorum oyy kızım yaaa
karnı doyduğunda benim kızım da aynı sesi çıkarıyor bu bebekler çokk şirin
hehe cadıların ilgi alaka saatleri bitmiyorki arada sadece nefes arası veriyorlar cadılar bende özledim sizi ama 2 gündür kızım çok uzlu maşallah bol bol takıldım buralarfda
Kaka muhabbetine bekleriz Gülaycıımİyi geceler gece kuşlarıyine kaka muhabbeti başlamış
nasilsiniz bakalim karındakiler ve dışardaki bebişler iyiler mi
@Yektay gözün aydın Sağlikla büyüt bebişini
Leyla ile ben her gece meydanı boş bulup takılcazHoşgeldinnnn naber kuzum iyiki geldin leyla ile deniz kıskandırıyorlardı bizi Hamileler toplassin çoğunluk olalım![]()
Geçmiş olsun cnm, iyi olmanıza sevindimKizlar pazartesi sezeryanim var ama haftasonumu son kez guzel gecireyim derken nazara geldim herhalde
Dugun dernege esim biket aldi saat 22 seansina evden cikcaz dur bi tuvalete gidiym dedim yukari kata ciktim (ev dublex) ev terliklerimle patir patir inerken dustumm popomun uzerine zorladim 4 5 basamak snra zor durdum hic sesimi.cikarmadim esimde bisey dusurdum sanmis panik olmadan geldi kaldirdi beni basladm aglamaya ama karnimda bisey yok popom acidi
Hemen bebegin hareketlrini takip.ettim oynamaya basladi kalktik gittik sinemaya sinemada hic durmadi rahatldm birazz ama ben sinemada asiri sancilandim esim zor getirdi eve smdi kasiklarimda cok agri var yattim insallah bisey olmaz ya bebek hareketli ama
Kafasi inmemisti kanala zorla soktum sanirim suyum falan gelir diyede korkmadim degil tam o bolgem sarsildi sonucta ay kucagimda bebegimde olabilirdi cok korktum bu evi istemydm zaten esimde cok korktu belki allah bi kapi acarda gideriz burdan ; ((((
Hepinizi seviyorum
Ahh ahh çok düşünmekten oluyoo bunlar heppya niye tutmuyomuş ki?keşke bnmki de tutmasa
+14 güne kadar yolumuz var dedi
evde oturmak yaramıyo kuzum bana, kendimi çok dinler oldum
![]()
Az kaldııı folikimmm sabret az daha oğluna kavuşunca geçecek her şey bü bakıyosun her şey anlam kazanmışbnm de 3250'ydi cuma gün, ama hiç istifini bozmuyo bnm dr. nst'de şiddetli kasılmaları görünce bi durakladı, karnımı yokladı, derin nefes al dedi falan, fazladan 10 dakika daha bekletti ama sonuçta düzensiz olduğu için önemsemedi. haftaya cuma ne diycek bakalım. o zmna doğururum belki kim bilirkar yağsın da öyle doğurayım yea, bembeyaz bir istanbula doğurmak da ne unutulmaz olur
![]()
Ben 0 beden almadım 2850 gr olduğumuz halde. 1 bedeni hafif kıvırıp üst kısmını öyle takıyoz hastanede gösterdikleri gbi. Korktum küçük olur sıkar fln diyeBirde birşey sorucam bu sıfır numara prima çok küçük değilmi sıfır kullananlar cevap verirse sevinirim bir numara daha gelmedi ama bu çok küçük sanki
Kız meltem kakaları hiç öyle korkunç değil bende öyle sanıyodumKızmam tabi ki size kızar miyim, sadece kaka olayı beni braz geriyo, ellemek ve muhatap olmak istemiyorum kendisiyle :)) annem yanmda old sürece ona yaptırıcam ama o gidince nolcak bilmem :)
Neden beklemiyor , cuma başlatıyıor daha günün varken doğumu, bir sıkıntı mı var canım?Kizlar doktordan geldim
Agrim var ama sanci çikmadi
Cumaya kadar gelmezse cuma gunu önce suni sanci sonra sezeryan deneyecekler