• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben de çok sigara içerdin tam bir kahve delisiylm :) hamile kalınca iki şeyden tiksindim Türk kahvesi ve sigara :KK14: kimse inanamıyor :) inşallah doğumdan sonra da böyle gider, hazır kurtulmuşken düşmeyiz pis sigaranın eline:63:
Canim ayni bende senin gibiyim dogum yaptim hala tiskiniyorum :)

Arada sanci devam ediyor bide arada göğüs altima krap giriyo o kadar şuan durdu krap bakalim bekliyorum
Hayırlısı olsun canım. Benim de bir gün önce göğüs altıma daha doğrusu göğüs kafesi kemiklerime ağrı girdi. Eşim, doğum sancısı mı diye soruyor. Yok diyorum, bu başka birşey. Neyse ki uzun sürmedi.

Yok aynen devam. Ne agri ne sanci.. sanirim 41i bitirvez biz
Sanki ben de 41 i bitireceğim. Hayırlısı olsun.

Yoktu cnm keske kendi sancim olsaydi. Herkesin dogumu guzel gecmeyebilir benim kotu gecti evet ama cok rahat dogum yapanlar var goruyoruz sonrasindada rahat ediyolar benim makatta yirtilma oldugu icin cok zorlaniyorum baska bi skinti yok cnm
Geçmiş olsun canım. Bebeğin iyi, ne güzel. Senin de başka sıkıntın yok en azindan. O da inşallah en kısa zamanda geçer. Bir sorum var. Hamilelikte hareketli miydin?

Banada sarılığı gecene kadar 2 saate bir dediler. sarılığı düşmüş şimdi kilo iyi almış birazda fazla gibiymiş doktor bebek istediği zaman ver artık uykuda önemli dedi
Bana sarılıkla ilgili olarak değil, bebeklerin 2 saatte bir acıkacakları için emzirmem gerektiğini söylediler. Tabi emen bebek sarılık olmaz derler ya da olsa da kolay atlatırmış.
Şimdi sen ne kadar aralıklarla emziriyorsun? Bebeğin kaç günlük oldu? Sen tecrübeli anne olarak bizi bilgilendirirsin artık. Ben daha doğum yapmadım bile.
:KK70:

canım ben istemedim bebek istedi ayrılmayı odası havadar daha çok seviyor heralde
Böyle daha iyi olmuş canım. Sonra belki ayırmakta zorlanırdın. Ama geceleri sana zor oluyordur. Uyandı mı? Acıktı mı? Ağlıyor mu? :KK48: Kolay gelsin sana. Darısı biz doğuramayanların başına.

Yayın ozellikleri ne ki hic bakmadim:KK45:
Arkadaşlarıma ve yakın çevreme bakmam yeterli bnm, önüm-arkam-sağım-solum yay ve çok şanslı olduğumu düşünüyorum, gerçekten harika insanlar hepsi! :rolleyes:
Bnm kız hem yay hem yükseleni yay ay burcu da koç olmuş :KK70:yani ben ayvayı yedim
ayyy ne güzel yaaa :KK73: bu arada ay burcu ne demek kız? :KK64:
Benimde öyle oluyor gündüz temizlik yemek yürüyüş yapıyorum akşam adım atamiyorum
aynen ya :KK64:uykuyu alıp enerjik kalkıyoruz, akşama tükeniyoruz demek ...
3cm acilma var suni sanci veriyolar epidural oldum biraz daha iyiyim
Cnm doğurdun mu naptın, 2 saat önce yazmışsın gerçi ama inşallah kolaylıkla kavuşmuşsundur meleğine :KK68:

İnşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğarlar.
:KK66:

Benim NST de sancım hiç çıkmıyor. En fazla 35 gördüm. O da 1 adet :KK43:

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Suni sancı bana çok itici geliyor. Onun yerine sezeryanı tercih ederim. o_O
Normal normal diye bekledik. Bakalım kısmet artık.
Amin, inşallah sağlıkla ve kolaylıkla kavuşuruz.. güzel hatırlamak istiyorum o anı :KK68: Allah yardımcımız olsun.

huzurluvemutlu huzurluvemutlu benim şu sıralar yeşilimsi ve koyu sarı sürekli akıntı geliyor. nişan gelse de anlamamam çok muhtemel
bnm de sarımsı ve yeşilimsi geliyor son günler.
Geçmiş olsun canım. Bebeğin iyi, ne güzel. Senin de başka sıkıntın yok en azindan. O da inşallah en kısa zamanda geçer. Bir sorum var. Hamilelikte hareketli miydin?
Soru için tebrik ederim :KK9:

Hayırlısı olsun canım. Benim de bir gün önce göğüs altıma daha doğrusu göğüs kafesi kemiklerime ağrı girdi. Eşim, doğum sancısı mı diye soruyor. Yok diyorum, bu başka birşey. Neyse ki uzun sürmedi.

Sanki ben de 41 i bitireceğim. Hayırlısı olsun.

En azindan yanliz degiliz :)

2gun onceydi canm günüm doldu ,cuma kontrol var doktor ne diyecek bakalım haftaya kesin aalırlar herhalde
Daha önceden ne demişti doktorun?

Benimki önce 40 dolunca müdahale ederiz dedi. Sonra 41 dolunca dedi. Son kontrolümde de 40 dolunca bir konuşalım dedi.

Önce suni sonra sezeryan diyor. :(
İkisini de istemiyorum. :(
42 yi bekleyelim. O da riskli tabi.

http://dogummelegi.com/dogum-nasil-baslar-nisan-gelmesi/tapon-mucoso-7/#main

aslında böyle olanlarda varmıs. yanıltıcı olmayım ama benim doktorum kırmızı ya da pembeye karışır der. benim de pembe gelmisti:KK200:
Ayyyy midem bulandı.
:KK62:

Daha önceden ne demişti doktorun?

Benimki önce 40 dolunca müdahale ederiz dedi. Sonra 41 dolunca dedi. Son kontrolümde de 40 dolunca bir konuşalım dedi.

Önce suni sonra sezeryan diyor. :KK43:
İkisini de istemiyorum. :KK43:
42 yi bekleyelim. O da riskli tabi.

Ayyyy midem bulandı.
:KK62:
Canim duun facete birisinin acilma,kanala girme yoktu sezeryan olacakti bugun,gece suyu gelmis birdenbirehic belli olmuyor,ansizin dogum baslayabilir

Aynı ben :) sezeryan mı seninde
Sezeryan bnm de. çok şkür aksiliklerini hiç yaşamadan atlattık.

Ben de çok sigara içerdin tam bir kahve delisiylm :) hamile kalınca iki şeyden tiksindim Türk kahvesi ve sigara :KK14: kimse inanamıyor :) inşallah doğumdan sonra da böyle gider, hazır kurtulmuşken düşmeyiz pis sigaranın eline:63:
Bnde günde 1 pakete yakın içiyodum hamile olduğumu öğrenince bıraktım, herkes şok oldu :))) türk kahvesi de günde 1 tne serbestti onu bile içmedim doğru dürüst :KK48:
Emziriyorum diye başlamak istemiyorum sigaraya , inş sende başlamazsn cnm :KK19:

Bende cok merak ediyorumda sezeryan diyince kotu oldum nebilim pek beklemiyordum aon haftasi boyle olmasi tuhaf oldu baska dr da aynisini derde yarin bende efeye kavuscam
hayırlısı olsun canim saglikla gelsinlerde gerisini bosver
Ben bugün yine doktor doktor geziyorum tahliller iyi ciknadi ertelenebilir yine:KK43:)

@nefesim-35 naptin canım merak ettim ins kolay bir doğum olmuştur güzel haberlerini bekliyoruz
Gul_ay01 Gul_ay01 canım grip geçmiştir ins nasıl oldun @efe keremin annesi canım benim dr önce yukarıdan baktı bebeğin kafası kanala inmiş mi diye eğer inseydi açıklık için alttan bakicakti yani yukarıdan anlaşılıyor
grip tam gecmedi canim doktordayim tahlil yaptirdim kadin dogum doktoruna gostericem erteleyebilir yine

Ya dun gece deli gibi normal dogum izledim. aklim yerinden gitti. cok ustiyordum ama ben yaa...keske izlemeseudim:KK57:
Ay canım izleme. Ben hiç izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum. Olumsuz yazıları da okuma. Güzel şeyler oku, iyi düşün, iyi olsun. Pozitif olmak lazım. Kendimizi motive etmeliyiz.
;)

Canim duun facete birisinin acilma,kanala girme yoktu sezeryan olacakti bugun,gece suyu gelmis birdenbirehic belli olmuyor,ansizin dogum baslayabilir
Hadi bakalım, inşallah. Herşey kendiliğinden olsun. Dışardan müdahaleye gerek kalmasın. Ben epizyotomi bile istemiyorum. Ama epidural olabilirim. :-)

Kızlar face de normal Doğumu kolaylaştırmak ve rahim açılmasını Sağlamak için Çubuk tarçını kaynatıp günde 3-4 bardak için diyolar. Uygulayan Akşama doğuma gitmiş :) napsak uygulasak mı

Back
X