• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
allah allah, noluyo ki o kadar, terliyo mu? :110:
Yok cnm terletmiyorum ben terlemesi iyi değil diye biliyodum :((
Altını açınca çiş yapıyo kaka yapıyo bulaşıyo bazen hemen değişiyoruz kirleniyo yani :KK48:
Dün banyo yaptırdık tam kuruluyoruz havlu ve içinde müslin bez kakasını yaptı hanfendi batırdı her yeri .
Bezden sızmıyo ama çok şükür bezden acayip memnunum:KK51:

Yok cnm terletmiyorum ben terlemesi iyi değil diye biliyodum :KK43:(
Altını açınca çiş yapıyo kaka yapıyo bulaşıyo bazen hemen değişiyoruz kirleniyo yani :KK48:
Dün banyo yaptırdık tam kuruluyoruz havlu ve içinde müslin bez kakasını yaptı hanfendi batırdı her yeri .
Hmm... anldım. Ben de prima premium care stokladım. iki paket 1, iki paket 2 numara. yetmicek heralde :)

ne yapsın kadın bebek ağlasa emzirecek neredeyse demekki :KK70: bir kaç güne senin kokuna alıştımı nasıl ayırt edecek sen rahat ol
eşin sana destek oluyor demek çok sevindim görümcenden yana şanşlı olman çok iyi olmuş kv desenize enfeksiyon riski var ellemeyin diye
benim kv uyutmak için alıp sallamaya çalıştı anneme bile izin vermiyorum ben sallamıyorum bu şekilde alıştırmak istemiyorum dedim azıcık bozuldu ama yapılacak bir şey yok çocuk benim çocuğum kararları ben ve eşim veririz diye düşünüyorum sende kibarca kötü alışkanlık kazanacağı huylara izin verme pınarcım bu arada benimde odama o şekilde kendi annemde dahi,l herkes giriyordu off ne sinir oldum çözüm emzirme önlüğü onlar elince sırtını dön ve önlüğü tak bak nasıl anlarlar

Ayy kızlar bizim cilemiz bitmez gerçi ben takmiyorum bizimki de baya volumlü seviyor çocuğu tabi benden fırsat bulursa :) neyseki en ufak şey de benim onayimi alıyor bu arada evde benim memeler fora geziniyorum önlük hiç aklıma gelmedi neyse ki kV her dk yanımızda değil :)

Yok cnm terletmiyorum ben terlemesi iyi değil diye biliyodum :KK43:(
Bulasan kakayi elinde neyle yikiyorsun canim sade suyla mi deterjanla mi

Kizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
ya nasıl doğuruyosunuz bana da diyin hele :KK53: günlerimiz çok yakındııı hayırlı olsun cnm, Allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın :nazar: tamamen suni sancıyla mı oldu, bekliyoruz hikayeni :KK3:
Yaa benimki daha hic uzerine gecirmedi kakasini benim uzerimede yapmadi, ozeniyorum valla siz boyle anlatinca
tövbeler olsun :KK53:

Kizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
Amann Allahımm sıra bize geliyor folik folik :rolleyes: Tebrik ederimmm ayy cok heyecanlandım bizim günümüzden biri doğurdu diye bakalım dr ne diyecek yarın bana of bu gece sabah olmaz:rolleyes:evim ev olalı böyle temizlik görmedi sürekli temizliğe sardım aklımı dağıtayım diye:KK53:

Amann Allahımm sıra bize geliyor folik folik :rolleyes: Tebrik ederimmm ayy cok heyecanlandım bizim günümüzden biri doğurdu diye bakalım dr ne diyecek yarın bana of bu gece sabah olmaz:rolleyes:evim ev olalı böyle temizlik görmedi sürekli temizliğe sardım aklımı dağıtayım diye:KK53:
ayyy :KK17:bnm cuma gün kontrol.

ya nasıl doğuruyosunuz bana da diyin hele :KK53: günlerimiz çok yakındııı hayırlı olsun cnm, Allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın :nazar: tamamen suni sancıyla mı oldu, bekliyoruz hikayeni :KK3:

tövbeler olsun :KK53:
Sen hurma yiyor musun bak çok faydasını gören var ben yedim şimdi hurmaların tırmalamasını bekliyorum:KK70:

:KK70::KK70: her sabah aç karnına 1 tane Kudüs hurması yiyip 1 bardak su içiyorum üstüne. yetmez mi ki? bi de ağır kaldırmaya başladım :KK53:
ayy yavrucum ağır kaldırma gözünü seveyim bir sakatlık çıkar sakın :KK43: Bende günde 1 tane yedim 8 gün 1 tanede bebeğime sakladım doğunca dudağına değdireceğim sünnetmiş bunu yapmak

Back
X