- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Allah yardımcın olsun canım. Güzel haberlerini bekliyorum. Eminim ki çok kolay bir doğum yapacaksın.Kizlar benim acilmam basladi 2 cm, nisanim bu sabah geldi. Doktor muayenesinde bebegi tutan zarlar iyice incelmis ve yumusama baslamis. Sanci bekliyorum. Dua eder misiniz bir avazda kurtulayim. Simdidrn allah razi olsun..
Teşekkürler canım. Sanırım biz cuma günü yeniayda doğum yapacağız.Naber kizlar gunu dolmus doguramayanlar gunu dolmayip bekleyenler ben gibi Rabbim hepimize sabir versin en hayirli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin telefondan yaziyorum diye cok yazamiyorum ama takipteyim hep
Ayy ne güzel soğuk kanlı olmak. Seni tebrik ediyorum. Kolay bir doğum diliyorum. Bizi haberdar et canım.Canm hastane arabayla yarım saat fln suruyor sancilarin 5-10 dk bir gelmesi lazimmis suan o kadar sık değil aksama artar herhalde o zaman giderim,suan soguk kanliyim
Cnm dr verdi bilemedim ki :/ sende dr a danış belki başka krem söylerTatlim prospektusune baktim da hamile ve emziren annelere sakincali yaziyor.ee ne zaman kullanicaz ki emzirme bitene kadarda is isten gecmis olur
Bna da dr yazdı kremi iz kalmasın dye daha almadım ama alıcamkremden mi bahsediyorsun canım eğer öyleyse benim doktorumda bunu yazdı yaklaşık 15 gündür de kullanıyorum bu kremi
6. Gün düştü bZimSelam kızlar biz bugün bir haftalık olduk..
Maşallah oğluma :)
Anne olmak zor olsada gerçekten çok güzel.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Pazartesi günü doğum günümdü. Geçen yıl doğum günümü hatırladım.
O gün çok ağlayıp dua etmiştim.
Yeni yaşımda eksilmeyelim çoğalalım diye..
Şükürler olsun bu doğum günüm de evladım kucağımdaydı.
Her geçen gün büyüyoruz.
Daha göbeğimiz düşmedi.
Sizin yavruların kaçıncı gün düştü kızlar?
Allah kolaylıklar versin sağlıkla al bebegini kucağınaKizlar benim acilmam basladi 2 cm, nisanim bu sabah geldi. Doktor muayenesinde bebegi tutan zarlar iyice incelmis ve yumusama baslamis. Sanci bekliyorum. Dua eder misiniz bir avazda kurtulayim. Simdidrn allah razi olsun..
Maşallah size çok sevindim iyi olmanızaBen ciktim suan iyiyim kizlar kızımda iyi cok şükür.Daha iyi olduğumda yazarim size
Devlet memuru gbi hahaha süpersn-10 dan itibaren alım yapıyoruz cnm bugün git yarın gel
Bnm 17 gün oldu unibaby kullanyrz skıntı olmadıCildine gore degisiyir herhalde ben 1 haftadir unibaby kullaniyorum bi sorun olmadi
Kızz düşündüğün şeye bak . Bebege kavuscan var mı ötesiresmen ağrılarım başladı kasıklarımda belimde kasılmamda varBakalım @nicki nick demesi ile yolun sonuna geldik ayyy doğum yaparken gaz sıvı katı halde wc durumu olmuyordur değilmi rezalet olur yaa lavman komple temizliyordur değil mi bağırsakları
Maşallahh 41 kere güzellikkkkEki Görüntüle 1712877 Buda resmimiz
Yuh artk kendi memesi ne ya :/ cnm susma konuş öyle şey mi olur senin şu an hassas dönemin üzülmemen lazım ne demek ikna olmuyor yeni doğunca misket kdr midesi oluyo yavrunun sen bakma kmseye emzir bol bol bebek gerekeni alıyo ztn başkasına elletme memeni sıktırma 1 damla bile değetli kolostrumun özellikleKizlar lohusa depresyonuna erken adim atanlardanim ve beni bizzat yoran kendi annem acilar icinde bi hastane hikayem var kayinvalidem bebek gibi bakti bana ama annem icin ayni seyi soleyemiycm
Kendi memesini bile vermek istedi emmeyi ogrenirmis bunlari genelde erkek anasi yapar bu cocuk ac mama verelim sutun yok sen cok yeme inanin emzirme konusunda cok azimliyim acidan oluyorum ama emziriyorum ama annem ikna olmuyor kayinvalidem cok destekcim annemi eve yollamak istyrm ama gitmiyor ; (((( valla sasirdimmmm
Ben de varım. Cumaya hazırım.
Cnm benim ilk hafta gelmedi dogru durust emzirdikce geliyo sakin moral bozma gelicek sutunDoğum yapan arkadaşlar sutunuz nezamn geldi normal doğum yaptim su gibi bisi geliyor arada sanki oda gidiyo
Bendim canım. Doğum hikayemi anlatıp hiçbir gebeyi korkutmak istemem. Doktoruna güven. Her koşulda doğru seçim. Sonuç sezeryan da olsa benim içimde keşke kalmadı. Her şeyi denedik. Kolay doğumlar dilerim canım.canım gözün aydın hayırlı olsun bebeğin senin doktora gittiğin gün sezeryan iki kişi birde halen sunı sancıyı bekleyen vardı ben sensindir düye düşündüm benimde kontrolum vardı o gün. neyse bebeğini kucaüına almışsın ya hayırlı olsun meleğine Allah uzun ömürler versin:)
oyy maaşallah sübhanallahEki Görüntüle 1712877 Buda resmimiz
bu çok değişik bi durumKizlar lohusa depresyonuna erken adim atanlardanim ve beni bizzat yoran kendi annem acilar icinde bi hastane hikayem var kayinvalidem bebek gibi bakti bana ama annem icin ayni seyi soleyemiycm
Kendi memesini bile vermek istedi emmeyi ogrenirmis bunlari genelde erkek anasi yapar bu cocuk ac mama verelim sutun yok sen cok yeme inanin emzirme konusunda cok azimliyim acidan oluyorum ama emziriyorum ama annem ikna olmuyor kayinvalidem cok destekcim annemi eve yollamak istyrm ama gitmiyor ; (((( valla sasirdimmmm
kasılmalar sertleşmeler vardı zaten, çatı ağrım da yürürken ciddi hissettiriyo, bi de akşamları. o kadarhiçbir belirtin yokmu? ben nst de ağrım çıktığında hiç hissetmedim ama eve gelince arttı yürü merdiven çık-in dedi dr ama şuan hiç yapıcak durumda değilim
sağol dünürüm arkadaşım inşallahİnş kısa zamanda tamamen kaynaşirsinz canm, cok sewindim.
aaaaa kız noluyo sana, baksana örneklere, her şey bir anda olup bitiyo, belki suyun geliverir ummadığın andaBenm ümidim kalmadi dünürüm.
he yaaAy alemsin ya bekleyenler kulübü olduk
resmen yeni bi liste yarattım kendimizeBen de varım. Cumaya hazırım.
klasik bir laf ama doğruymuşBir arkadaşım da aynı şeyi söylemişti. "Anne olunca annemin kıymetini anladım" demişti.
"Ben doğurmaktan vazgeçtim" de.
Evet. Bakalım merakla bekliyoruz. Senin günün ne zaman doldu? Sana sormuş muydum yoksa?
dillerini öğreneceğiz yavaş yavaş bıdık bebeklerimizinMasallah bebislerimize ozaman benim oglan cok sinirli baska sorunumuz yok coksukur :))
Hak ediyorlar aslında sanki benim elimde ne zaman gelmek isterse o zaman gelir zatenBir arkadaşım da aynı şeyi söylemişti. "Anne olunca annemin kıymetini anladım" demişti.
"Ben doğurmaktan vazgeçtim" de.
Evet. Bakalım merakla bekliyoruz. Senin günün ne zaman doldu? Sana sormuş muydum yoksa?
melcim senin açılman mı varmış yaa ee ne dedi dr normal mi olacakmış bebek kç kg olmuş yaa ee g-hadi gözün aydın o zaman heyecan yaptım bir anda :)Evet çıkmış bebeğim yola geliyor
Sorun etmiyorumda alışamadımneyseki boydan boya değil göbek deliğimin altındaki kısım
Aynen oyle oldu
Bebekler kanala inmedi oda gerdi bizi bence bide normal doğum yapan çok az var insanın morali bozuluyor ister istemez benimde ilk bebek normal olsun çok istiyorum oda stres yapıyor sanırımBen de cok rahattm, bi şeker cıktıgı ılk zamanlar stres olmustum bi de şimdi bu haldeyim. Cok iyi gecrmiştm hamileliği ama sonu panık ve stresli geciyo
Eşime de yansitmamaya calişiyorum, işi cok yoğun zaten bi de benmle uğrasmasini istemiyorum, kıyamıyorum ona hic.
gülaycım maşallah size yaa sende bebeğini sağlıkla aldın kucağına hadi bakalım darısı diğerlerinin başınaEki Görüntüle 1712877 Buda resmimiz
başak canım ya korkma herşey istediğin gibi olur ama bence bebeğin sağlıkla gelsin de nasıl gelirse gelsin sen rahat ol sadeceBebekler kanala inmedi oda gerdi bizi bence bide normal doğum yapan çok az var insanın morali bozuluyor ister istemez benimde ilk bebek normal olsun çok istiyorum oda stres yapıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?