2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar benim acilmam basladi 2 cm, nisanim bu sabah geldi. Doktor muayenesinde bebegi tutan zarlar iyice incelmis ve yumusama baslamis. Sanci bekliyorum. Dua eder misiniz bir avazda kurtulayim. Simdidrn allah razi olsun..
Allah yardımcın olsun canım. Güzel haberlerini bekliyorum. Eminim ki çok kolay bir doğum yapacaksın.

Naber kizlar gunu dolmus doguramayanlar gunu dolmayip bekleyenler ben gibi Rabbim hepimize sabir versin en hayirli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin telefondan yaziyorum diye cok yazamiyorum ama takipteyim hep
Teşekkürler canım. Sanırım biz cuma günü yeniayda doğum yapacağız.

Canm hastane arabayla yarım saat fln suruyor sancilarin 5-10 dk bir gelmesi lazimmis suan o kadar sık değil aksama artar herhalde o zaman giderim,suan soguk kanliyim
Ayy ne güzel soğuk kanlı olmak. Seni tebrik ediyorum. Kolay bir doğum diliyorum. Bizi haberdar et canım.

Tatlim prospektusune baktim da hamile ve emziren annelere sakincali yaziyor.ee ne zaman kullanicaz ki emzirme bitene kadarda is isten gecmis olur
Cnm dr verdi bilemedim ki :/ sende dr a danış belki başka krem söyler

kremden mi bahsediyorsun canım eğer öyleyse benim doktorumda bunu yazdı yaklaşık 15 gündür de kullanıyorum bu kremi
Bna da dr yazdı kremi iz kalmasın dye daha almadım ama alıcam

6. Gün düştü bZim
Yeni yıla bebeklerimizle grcez çok şükür
Kizlar benim acilmam basladi 2 cm, nisanim bu sabah geldi. Doktor muayenesinde bebegi tutan zarlar iyice incelmis ve yumusama baslamis. Sanci bekliyorum. Dua eder misiniz bir avazda kurtulayim. Simdidrn allah razi olsun..
Allah kolaylıklar versin sağlıkla al bebegini kucağına

Ben ciktim suan iyiyim kizlar kızımda iyi cok şükür.Daha iyi olduğumda yazarim size
Maşallah size çok sevindim iyi olmanıza
-10 dan itibaren alım yapıyoruz cnm bugün git yarın gel
Devlet memuru gbi hahaha süpersn

Cildine gore degisiyir herhalde ben 1 haftadir unibaby kullaniyorum bi sorun olmadi
Bnm 17 gün oldu unibaby kullanyrz skıntı olmadı
Kızz düşündüğün şeye bak . Bebege kavuscan var mı ötesi

Maşallahh 41 kere güzellikkkk

Yuh artk kendi memesi ne ya :/ cnm susma konuş öyle şey mi olur senin şu an hassas dönemin üzülmemen lazım ne demek ikna olmuyor yeni doğunca misket kdr midesi oluyo yavrunun sen bakma kmseye emzir bol bol bebek gerekeni alıyo ztn başkasına elletme memeni sıktırma 1 damla bile değetli kolostrumun özellikle

Bendim canım. Doğum hikayemi anlatıp hiçbir gebeyi korkutmak istemem. Doktoruna güven. Her koşulda doğru seçim. Sonuç sezeryan da olsa benim içimde keşke kalmadı. Her şeyi denedik. Kolay doğumlar dilerim canım.

bu çok değişik bi durum bu tavırlar genelde K. valideden beklenir

Kızçeler uni baby kullanmayın. Yavrumun poposunu kızarttı hemen. Bepantol ılık su pamukla geçiverdi. Bi de yeni doğan için yazıyo bildiğin kimyasal. O kadar da çok almıştım ki. Yazık oldu verdiğim paraya. Hayatta sürmem bebeğime bi daha.

hiçbir belirtin yokmu? ben nst de ağrım çıktığında hiç hissetmedim ama eve gelince arttı yürü merdiven çık-in dedi dr ama şuan hiç yapıcak durumda değilim
kasılmalar sertleşmeler vardı zaten, çatı ağrım da yürürken ciddi hissettiriyo, bi de akşamları. o kadar perine masajı hariç her şeyi yapıyorum
İnş kısa zamanda tamamen kaynaşirsinz canm, cok sewindim.
sağol dünürüm arkadaşım inşallah beni yoracak iğneli sözleriyle kıracak biliyorum ama gelme diyemem ki. dili çok sivri, fütursuzca ağzından dökülüyor kelimeler, oysa ben hiç unutmuyorum hiçbirini
Benm ümidim kalmadi dünürüm.
aaaaa kız noluyo sana, baksana örneklere, her şey bir anda olup bitiyo, belki suyun geliverir ummadığın anda senin açılmaya baktı mı dr ya da bu c.tesi bakacak mı?
Ay alemsin ya bekleyenler kulübü olduk
he yaa
Ben de varım. Cumaya hazırım.
resmen yeni bi liste yarattım kendimize folik meltemcivil esmerim53 B Basakfehmi @Aylininannesi huzurluvemutlu

Hak ediyorlar aslında sanki benim elimde ne zaman gelmek isterse o zaman gelir zaten

e
Evet çıkmış bebeğim yola geliyor

Sorun etmiyorumda alışamadım neyseki boydan boya değil göbek deliğimin altındaki kısım

Aynen oyle oldu
melcim senin açılman mı varmış yaa ee ne dedi dr normal mi olacakmış bebek kç kg olmuş yaa ee g-hadi gözün aydın o zaman heyecan yaptım bir anda :)

Bebekler kanala inmedi oda gerdi bizi bence bide normal doğum yapan çok az var insanın morali bozuluyor ister istemez benimde ilk bebek normal olsun çok istiyorum oda stres yapıyor sanırım

Bebekler kanala inmedi oda gerdi bizi bence bide normal doğum yapan çok az var insanın morali bozuluyor ister istemez benimde ilk bebek normal olsun çok istiyorum oda stres yapıyor sanırım
başak canım ya korkma herşey istediğin gibi olur ama bence bebeğin sağlıkla gelsin de nasıl gelirse gelsin sen rahat ol sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…