hiçbir belirtin yokmu? ben nst de ağrım çıktığında hiç hissetmedim ama eve gelince arttı yürü merdiven çık-in dedi dr ama şuan hiç yapıcak durumda değilimyaaaaaaben de doğurcam artık bana neee
bunları öğrendiğim iyi oldu :) teşekkür ederim canım. desene uyku seti yastıklarını dekor olarak kullanacağız :)Ewet canim aynen bu sebepten dolayi doktorlar bile doyluyo kontrollerde ben de 14 ayliga kadar yastik kullanmamistim zaten yastikla rahat yatamiyolar o donemlerde duz zemin istiyolar
canım bizedehep önden gidiyor dedin son haftalarda da bu bebk küçük olacak dedi ee şok olduk tabi ve doğuncada küçük oldu ama şimdi maşallahımız var kilo almaya başladık bebeğimde çok iyi çok fena olacak bu aralık bebekleri
Cocuklar neyse de büyüklerdekı anlayışsızlık bence. Bıktırıyorlar insanıAy benide kızın arkadaşları ve kızıda bıktırmışlar kız hergün tarih söylüyor dünde öğretmeni bile aradı artık sıkıldım herkese hep 16 aralık demekten
Masallah subhanallah cnm Allah bagislasinn:))Eki Görüntüle 1712877 Buda resmimiz
Tuğba yuvança mı gidiyorsunuz? Nasıl bir doktor memnun musunuz? Doğuma girdi mi?Devlet hastanesine gidiyorum canım Tuğba yuvanç sen kime gidiyorsun
Dur bakalım," sen kötüyü düşün iyi olursa sevinirsin, beklediğin gibi olmazsa çok üzülmezsin"cisin :)) mesela dönmeyecek diye de çok hazırlamıştın kendini. Ama bu bade kız seni şaşırtmayı seviyor . Hayırlısı olsun inşallah canımCmt canm, eminm bebek inmemiş diyecek ki inse de doğum kesin olmuyo zaten
Cnm ya bende yasadim benzerini sakin uzme kendini ve duyma soylenenleri sutun var ve gayet iyi emziriyosun bu sekilde dusunn ben boyle yaptim sutum yok tu benim surekli emzirdim yinede cok sukur duzeldi sakin stres yapmaKizlar lohusa depresyonuna erken adim atanlardanim ve beni bizzat yoran kendi annem acilar icinde bi hastane hikayem var kayinvalidem bebek gibi bakti bana ama annem icin ayni seyi soleyemiycm
Kendi memesini bile vermek istedi emmeyi ogrenirmis bunlari genelde erkek anasi yapar bu cocuk ac mama verelim sutun yok sen cok yeme inanin emzirme konusunda cok azimliyim acidan oluyorum ama emziriyorum ama annem ikna olmuyor kayinvalidem cok destekcim annemi eve yollamak istyrm ama gitmiyor ; (((( valla sasirdimmmm
Kayınvalide yapınca el diyorsun o kadar canı yanmıyor insanın ama kendi ailesinin yaptıkları cok ağırKizlar lohusa depresyonuna erken adim atanlardanim ve beni bizzat yoran kendi annem acilar icinde bi hastane hikayem var kayinvalidem bebek gibi bakti bana ama annem icin ayni seyi soleyemiycm
Kendi memesini bile vermek istedi emmeyi ogrenirmis bunlari genelde erkek anasi yapar bu cocuk ac mama verelim sutun yok sen cok yeme inanin emzirme konusunda cok azimliyim acidan oluyorum ama emziriyorum ama annem ikna olmuyor kayinvalidem cok destekcim annemi eve yollamak istyrm ama gitmiyor ; (((( valla sasirdimmmm
Benimkide bi gecseydi.dunyanin en guzel seyi izdirap olduMeme acısı benim bir hafta sürdü ayagimi yere vuran vuran emziriyodum lansinoh sürDüm bir kaç gün şimdi iki haftaligiz ağrı sizi kalmadı çok şükür
Bugün moralim cok bozuldu birden aylacm, bi arkadasimn eşi benm dr da doğum yapti, sindi de ikinciyi yapacak, onu aradm konustum brz rahatladim O da ilk bebekte normali cok zorladı, doktorumuz da hıc acilma olmamasina rağmen sunı sanci vermiş, hatta bebek de yukarda olunca itttire ittire indirmişler, inş kendi sancisi ile olur ama olmasa da bi umut belki ben de suni ile doğurablrm die bı umut oldu benm içinDr dinle meltem normal olucak inşallah olmazsada nasip de kızkardeşim bekledi ve yinede sonuçta acil sezeryan boşuna suni sancı çekti bebeği kakasını yaptı çok uraştılar daha geç çıktı hastaneden inşallah bade hm engeç pazartesi normal doğar
Temizler temizler merak etmeresmen ağrılarım başladı kasıklarımda belimde kasılmamda varBakalım nicki nick demesi ile yolun sonuna geldik ayyy doğum yaparken gaz sıvı katı halde wc durumu olmuyordur değilmi rezalet olur yaa lavman komple temizliyordur değil mi bağırsakları
Ben de cok rahattm, bi şeker cıktıgı ılk zamanlar stres olmustum bi de şimdi bu haldeyim. Cok iyi gecrmiştm hamileliği ama sonu panık ve stresli geciyoBende çok gerginim ya hamileliğinin başından beri hiç böyle hissetmemiştim ay iyi ki varsınız ya yoksa kafayı yerdim
Gözün aydım gülcüm, allah anali babali büyütsunKızlar çok iyiyiz çok şükür darısı sizlere öpüyorum cok kolay gecti sezeryan 9.20 de oldu. şükür hala sancım yok
@gulsrht @efe keremin annesiGul_ay01 hepinize kolay doğumlar olsun kızlar inşallah, sağ salim alın gelin kuzuları inş
hadi inşallah cnm, son durum ne
ay ay ay maşallahdarısı başıma, bnmki kati surette açılmaya, çatıya fln bakmıyo ben de çok merak ediyorum var mı diye yaa seni de mi kaybediyoruz aylininanası
biz de seni çok seviyoruz canım leyloşum
sabah 1o buçuğa kadar kadar uyuyorum cnm
inşallah artar ve ben de etkilenenlerden olurum inşallah
inşallah cnm yeni ayı bekliyoruz
bnm de anam aradı, bismillah dedim açtım, hafta sonu geleyim ben dedi, tamam sen bilirsin dedimbu hafta sonu galiba..
bi temizlik kaldı bnm yardımcı abla da yarın gelirse inşallah Ali bebeği beklemeye koyulabilirim gönül rahatlığıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?