2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ewet canim aynen bu sebepten dolayi doktorlar bile doyluyo kontrollerde ben de 14 ayliga kadar yastik kullanmamistim zaten yastikla rahat yatamiyolar o donemlerde duz zemin istiyolar
bunları öğrendiğim iyi oldu :) teşekkür ederim canım. desene uyku seti yastıklarını dekor olarak kullanacağız :)

Masallah bebislerimize ozaman benim oglan cok sinirli baska sorunumuz yok coksukur :))

Selam kizlar bisi ogrendim ve hemenn uyguladim sizinlede paylasmak istedimm. Emzirdikten sonra gogus uclarim cok sizliyo benim lansinoh kullaniyorum ama bende cok etkili olmuyo. Karbonatli su yapiyorum artik pamukla goguslerime suruyorum cok iyi geliyo hem oglumun agzinda pamukcuk olmuyo kesinlikle tavsiye ederim canlarim :*

Cmt canm, eminm bebek inmemiş diyecek ki inse de doğum kesin olmuyo zaten
Dur bakalım," sen kötüyü düşün iyi olursa sevinirsin, beklediğin gibi olmazsa çok üzülmezsin"cisin :)) mesela dönmeyecek diye de çok hazırlamıştın kendini. Ama bu bade kız seni şaşırtmayı seviyor . Hayırlısı olsun inşallah canım

Kizlar lohusa depresyonuna erken adim atanlardanim ve beni bizzat yoran kendi annem acilar icinde bi hastane hikayem var kayinvalidem bebek gibi bakti bana ama annem icin ayni seyi soleyemiycm

Kendi memesini bile vermek istedi emmeyi ogrenirmis bunlari genelde erkek anasi yapar bu cocuk ac mama verelim sutun yok sen cok yeme inanin emzirme konusunda cok azimliyim acidan oluyorum ama emziriyorum ama annem ikna olmuyor kayinvalidem cok destekcim annemi eve yollamak istyrm ama gitmiyor ; (((( valla sasirdimmmm

Cnm ya bende yasadim benzerini sakin uzme kendini ve duyma soylenenleri sutun var ve gayet iyi emziriyosun bu sekilde dusunn ben boyle yaptim sutum yok tu benim surekli emzirdim yinede cok sukur duzeldi sakin stres yapma

Kayınvalide yapınca el diyorsun o kadar canı yanmıyor insanın ama kendi ailesinin yaptıkları cok ağır

Bugün moralim cok bozuldu birden aylacm, bi arkadasimn eşi benm dr da doğum yapti, sindi de ikinciyi yapacak, onu aradm konustum brz rahatladim O da ilk bebekte normali cok zorladı, doktorumuz da hıc acilma olmamasina rağmen sunı sanci vermiş, hatta bebek de yukarda olunca itttire ittire indirmişler, inş kendi sancisi ile olur ama olmasa da bi umut belki ben de suni ile doğurablrm die bı umut oldu benm için

Bende çok gerginim ya hamileliğinin başından beri hiç böyle hissetmemiştim ay iyi ki varsınız ya yoksa kafayı yerdim
Ben de cok rahattm, bi şeker cıktıgı ılk zamanlar stres olmustum bi de şimdi bu haldeyim. Cok iyi gecrmiştm hamileliği ama sonu panık ve stresli geciyo
Eşime de yansitmamaya calişiyorum, işi cok yoğun zaten bi de benmle uğrasmasini istemiyorum, kıyamıyorum ona hic.

İnş kısa zamanda tamamen kaynaşirsinz canm, cok sewindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…