2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Nasıl ya, bi bnm dr mu antika, bebeğin kafasının çapı 11 küsur, çevresi 33 küsur santim ama hiç ses etmiyo. Çatıya da baktığı yok zaten
hadi yaa sezeryan falan demiyor mu? 102mm cikti riskli diyo ozeldeki ve devletteki dr umda bir baska dr da normal baslar olmadi sezeryana aliriz dedi

Anomm hadi gozun aydin cnm bebisini saglikla buyutrsn ins cnm darisi bize ins
Amin canım güzel güzel doğumlar olsun saol

hayırlı olsun canım maşallah
Saol canım
Neee... Ne zaman??? Daha öğlen yazmadın mı canım sen? Ne ara oldu bütün bu olanlar?
Müsait olunca yazarsın bize. :) Gözün aydın. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Pazartesi 5 gibi oldu canım amin canım

aaaa maşallah :)) nasılsın, Bebeğin nasıl? Uygun olunca yaz canım :)))
Bebişim iyi maşallah ben biraz zorlandım buara uzun uzun yazıcam canım

Hayıırlısı olsun gözünüz aydın nasılsınız
Çok saol canım iyiyiz çok şükür

Ne zaman nasıl nerede haniiii doğum hikayesii
Maşallah cnm, Allah analı babalı büyütsün iyisniz di mi?
Pazartesi 5 sularında önce 5 saat sancı sonra sezeryan biraz zor geçti herkes doğursun anlatıcam canım

Ay canım hayırlı olsun nasılsınız nasıl geçti doğum
Çok saol canım darısı bekleyenlerin başına çok güzel bişeymiş doğum zor oldu son anda sezeryan oldum anlatıcam inş biraz kendime geleyim

Gozunuz aydın canm allah anali babalı büyütsün
Saol canım amin

ayyy canım gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn maşallah:)
Saol canım

derinsu06 canım doğum yapmışsın tebrik edrim sağlıkla gelmiş bebeğin ne güzel
Sağol canım çok şükür

GöZun aydın tatlim :))
Normal doğum oldu dimi? Bi de tam kacınci günündeydin? Ay nasıl basladi doğum , cok sordum galiba :))
Sağol canım malesef normal olmadı aralık anneleri doğursun öyle anlatayım diyorum biraz zor geçti çünkü, 40+3 te normal doğum die girdim son anda sezeryan oldum

Kizlar ben derinsu06 merak ediyorum. Ilk saka yapti snamistim ama gercekten dogurdu demekki kac gundur girmiyor. Haberi olan var mi acaba nasil dogum yapti
Yok canım gerçek ya normal die gidip sezeryan oldum ama çok şükür iyiyiz teyzesi :))

canım ya maşallah sana umarım sağlıkla atlatırsın doğumu zaten yakında whatsapp grubu kurucaz artık kaçışın olmaz

İnş canm ya, bu kez de sasirtsin inş kızım beni.

Canm o senn kendi annen, ne istiyosan acık acık konusabilirsn bence.

meltemcim neden bozuyorsun moralini bir sekilde dogacak.iyi tamam normal istiyorsun da" nasipten ote köy yok" demisler.sen elinden geleni yaptin.rahat birak kendini dusunme artik,dusunsende ne olacaksa olacak degismeyecek bisey
Ya haklisin da pınarcim elimde değil inanki. Bazen tamam diyorum, sezeryansa sezeryan olsun yeter ki bu süreç bitsin kizima kavusayım, bazen de neden herkesin oluyo da benmkı normal olmuyo die takılıp kaliyorum Başınızı şişirdim sizin de, cok yazmak istemiyorum artık buraya

anam gozun aydın canım rabbım analı babalı buyutmeyı nasıp etsın saglıkla

Meltemcim normal diye hazırlama kendini Allah cumlemizi sağlıkla hayırlısıyla kurtarsın.Bak benim şuan normal görünmesine ragmen her iki ihtimalede hazırım onemli olan saglıkla kucağımıza almamız

Bazen daha iyi hissediyorum iki doğumu da kabul ediyorum, bazen de geldi mi geliyolar işte

Açma telefonunu en güzeli bende 1 aydır ailem ve eşim dışında açmıyorum evlendiğimizden beri bebek ne zaman şimdide doğum ne zaman insanlar kendini bırakıp elalemle uğraşmaya cok meraklı
Baskasi aramiyo zaten de, kp ve kv beni cok sinir ediyolar, zamannda aramaz etmezlerdi hamile kaldiğimdan beri aşiri bi ilgi, ben ilgi falan istemiyorum, yalnz brakilmak istiyorum

Bazen daha iyi hissediyorum iki doğumu da kabul ediyorum, bazen de geldi mi geliyolar işte
hiç gelmesın kuzum ne olcagı hıc bellı olmuyo bak ben normal dogum yapcam dedım hersey normale uygun gıdıyodu dogumhaneye kadar gırdım dogumhaneden acil amelıyathaneye alındım sana demıstım daha once normal gorunur ama son ana kadar ne olcagı bellı olmaz benım oyle oldu sag saglım gelsınde bırak ne sekılde gelırse gelsın kendımı bende şartlandırmısım ılk başta sezeryan oldugu ıcın bebegı benımseyemedım sımdıyse yuzune baktıkca ağlamak gelıyo ıcımden ozur dılıyorum sureklı bu sekılde dusundugum ıcın

Nasıl ya, bi bnm dr mu antika, bebeğin kafasının çapı 11 küsur, çevresi 33 küsur santim ama hiç ses etmiyo. Çatıya da baktığı yok zaten
Valla senin dr da fazla doğal organik dr mübarek çatıya bakmadan nasıl bilebilir ki müsaitmi değil mi ? Çatıya bakmanın tek sakıncası doğumu tetiklemesi e artık zamanıda olduğuna göre neden çekiniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…