Seninde mi aynı saatte reşat bey mi doktorun ?Bende varim cuma icin
Nasıl ya, bi bnm dr mu antika, bebeğin kafasının çapı 11 küsur, çevresi 33 küsur santimBevegin kafasi 102mm dedi canim sezwryan dedi normal riskli dedi
Kayisi kurusunu kaynatip blenderdan gecirip ic bol bol,ben bol bol gazimida cikarttim kabizda olmadim
Yarin ilk isim kayisi aldirmak olcak cnm cok saol bn su an ishalim ve karnim cok gurul gurulKayisi kurusunu kaynatip blenderdan gecirip ic bol bol,ben bol bol gazimida cikarttim kabizda olmadim
hadi yaa sezeryan falan demiyor mu? 102mm cikti riskli diyo ozeldeki ve devletteki dr umda bir baska dr da normal baslar olmadi sezeryana aliriz dediNasıl ya, bi bnm dr mu antika, bebeğin kafasının çapı 11 küsur, çevresi 33 küsur santimama hiç ses etmiyo. Çatıya da baktığı yok zaten
Oyle cok bisey gelmiyor canim zaten ilk gunler,gelmiyor diye canini sikma bos yere zamanla cigalacakCnm emziriyorum ceksinde gelir diye ama simdilik bisi yok
Amin canım güzel güzel doğumlar olsun saolAnomm hadi gozun aydin cnm bebisini saglikla buyutrsn ins cnm darisi bize ins
Saol canımhayırlı olsun canım maşallah
Pazartesi 5 gibi oldu canım amin canımNeee... Ne zaman??? Daha öğlen yazmadın mı canım sen? Ne ara oldu bütün bu olanlar?
Müsait olunca yazarsın bize. :) Gözün aydın. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Bebişim iyi maşallah ben biraz zorlandım buara uzun uzun yazıcam canımaaaa maşallah :))nasılsın, Bebeğin nasıl? Uygun olunca yaz canım :)))
Çok saol canım iyiyiz çok şükürHayıırlısı olsun gözünüz aydın nasılsınız
Pazartesi 5 sularında önce 5 saat sancı sonra sezeryan biraz zor geçti herkes doğursun anlatıcam canımNe zaman nasıl nerede haniiii doğum hikayesii
Maşallah cnm, Allah analı babalı büyütsün iyisniz di mi?
Çok saol canım darısı bekleyenlerin başına çok güzel bişeymiş doğum zor oldu son anda sezeryan oldum anlatıcam inş biraz kendime geleyimAy canım hayırlı olsunnasılsınız nasıl geçti doğum
Saol canım aminGozunuz aydın canm allah anali babalı büyütsün
Saol canımayyy canım gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn maşallah:)
Sağol canım çok şükürderinsu06 canım doğum yapmışsın tebrik edrim sağlıkla gelmiş bebeğin ne güzel
Sağol canım malesef normal olmadı aralık anneleri doğursun öyle anlatayım diyorum biraz zor geçti çünkü, 40+3 te normal doğum die girdim son anda sezeryan oldumGöZun aydın tatlim :))
Normal doğum oldu dimi? Bi de tam kacınci günündeydin? Ay nasıl basladi doğum , cok sordum galiba :))
Yok canım gerçek ya normal die gidip sezeryan oldum ama çok şükür iyiyiz teyzesi :))Kizlar benderinsu06 merak ediyorum. Ilk saka yapti snamistim ama gercekten dogurdu demekki kac gundur girmiyor. Haberi olan var mi acaba nasil dogum yapti
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.Ben ciktim suan iyiyim kizlar kızımda iyi cok şükür.Daha iyi olduğumda yazarim size
canım ya maşallah sana umarım sağlıkla atlatırsın doğumu zaten yakında whatsapp grubu kurucaz artık kaçışın olmazEvet leylam 1 cm açılma var şuan normale uygun görünüyor Allah izin verirse.Senin doğumun başlamış dedi dr 1-2 güne görüşürüz gibi geliyor bana dediBebişin kilosu normal 3500 ölçtü ağrım var belimde karnımın alt kısmında ama regl ağrısının azcık şiddetlisi dayanılamayacak durumum yok şuan
Oyy maşallah minı kuzuya, allahım esirgesin acısını göstermesin gülaycımEki Görüntüle 1712877 Buda resmimiz
İnş canm ya, bu kez de sasirtsin inş kızım beni.Dur bakalım," sen kötüyü düşün iyi olursa sevinirsin, beklediğin gibi olmazsa çok üzülmezsin"cisin :)) mesela dönmeyecek diye de çok hazırlamıştın kendini. Ama bu bade kız seni şaşırtmayı seviyor . Hayırlısı olsun inşallah canım
Allah yardımcın olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.kızlar sabah 8de doğuma gıdıyorum cok karmaşık duygular ıcerısındeyım annemın koynunda uyuyasım var
Kizlar lohusa depresyonuna erken adim atanlardanim ve beni bizzat yoran kendi annem acilar icinde bi hastane hikayem var kayinvalidem bebek gibi bakti bana ama annem icin ayni seyi soleyemiycm
Kendi memesini bile vermek istedi emmeyi ogrenirmis bunlari genelde erkek anasi yapar bu cocuk ac mama verelim sutun yok sen cok yeme inanin emzirme konusunda cok azimliyim acidan oluyorum ama emziriyorum ama annem ikna olmuyor kayinvalidem cok destekcim annemi eve yollamak istyrm ama gitmiyor ; (((( valla sasirdimmmm
Ya haklisin da pınarcim elimde değil inanki. Bazen tamam diyorum, sezeryansa sezeryan olsun yeter ki bu süreç bitsin kizima kavusayım, bazen de neden herkesin oluyo da benmkı normal olmuyo die takılıp kaliyorum Başınızı şişirdim sizin de, cok yazmak istemiyorum artık burayameltemcim neden bozuyorsun moralini bir sekilde dogacak.iyi tamam normal istiyorsun da" nasipten ote köy yok" demisler.sen elinden geleni yaptin.rahat birak kendini dusunme artik,dusunsende ne olacaksa olacak degismeyecek bisey
anam gozun aydın canım rabbım analı babalı buyutmeyı nasıp etsın saglıklaAmin canım güzel güzel doğumlar olsun saol
Saol canım
Pazartesi 5 gibi oldu canım amin canım
Bebişim iyi maşallah ben biraz zorlandım buara uzun uzun yazıcam canım
Çok saol canım iyiyiz çok şükür
Pazartesi 5 sularında önce 5 saat sancı sonra sezeryan biraz zor geçti herkes doğursun anlatıcam canım
Çok saol canım darısı bekleyenlerin başına çok güzel bişeymiş doğum zor oldu son anda sezeryan oldum anlatıcam inş biraz kendime geleyim
Saol canım amin
Saol canım
Sağol canım çok şükür
Sağol canım malesef normal olmadı aralık anneleri doğursun öyle anlatayım diyorum biraz zor geçti çünkü, 40+3 te normal doğum die girdim son anda sezeryan oldum
Yok canım gerçek ya normal die gidip sezeryan oldum ama çok şükür iyiyiz teyzesi :))
Meltemcim normal diye hazırlama kendini Allah cumlemizi sağlıkla hayırlısıyla kurtarsın.Bak benim şuan normal görünmesine ragmen her iki ihtimalede hazırım onemli olan saglıkla kucağımıza almamız
Baskasi aramiyo zaten de, kp ve kv beni cok sinir ediyolar, zamannda aramaz etmezlerdi hamile kaldiğimdan beri aşiri bi ilgi, ben ilgi falan istemiyorum, yalnz brakilmak istiyorumAçma telefonunu en güzeli bende 1 aydır ailem ve eşim dışında açmıyorumevlendiğimizden beri bebek ne zaman şimdide doğum ne zaman insanlar kendini bırakıp elalemle uğraşmaya cok meraklı
hiç gelmesın kuzum ne olcagı hıc bellı olmuyo bak ben normal dogum yapcam dedım hersey normale uygun gıdıyodu dogumhaneye kadar gırdım dogumhaneden acil amelıyathaneye alındım sana demıstım daha once normal gorunur ama son ana kadar ne olcagı bellı olmaz benım oyle oldu sag saglım gelsınde bırak ne sekılde gelırse gelsın kendımı bende şartlandırmısım ılk başta sezeryan oldugu ıcın bebegı benımseyemedım sımdıyse yuzune baktıkca ağlamak gelıyo ıcımden ozur dılıyorum sureklı bu sekılde dusundugum ıcınBazen daha iyi hissediyorum iki doğumu da kabul ediyorum, bazen de geldi mi geliyolar işte
Valla senin dr da fazla doğal organik dr mübarekNasıl ya, bi bnm dr mu antika, bebeğin kafasının çapı 11 küsur, çevresi 33 küsur santimama hiç ses etmiyo. Çatıya da baktığı yok zaten
Ay canım saol nedense bugün çok gergin hissediyorum geçer ınş desteğin için çok saolbaşak canım ya korkma herşey istediğin gibi olur ama bence bebeğin sağlıkla gelsin de nasıl gelirse gelsin sen rahat ol sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?