- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Bevegin kafasi 102mm dedi canim sezwryan dedi normal riskli dediMaalesef. İstanbul'dayım canım... Ankarayı hiç bilmem. Umarım gideceğim doktor ile fikirleriniz uyuşur. Haberdar et bizi gelişmelerden.
Cnm korkma rahatladım ben şimdi. 2 ayrı kadın doğumcuylada görüştüm onlarda korkacak birşey olmadığını düşündüğüm gibi korkacak birşey olmadığını yaptırabileceğimi hatta yaptırmamın daha yararlı olacağını ve zaten sürekli bir iğne olmadığını söylediler bende son kez reşat beyle konuştum ikna oldum sabah yaptırdım bu akşam 10:30 da hastanedeyim son doz için. Korkma cnm şu an içim rahat. Eh artık cuma sabahı sen benBenimde aynı gün doğum hatta aynı saat. Bugün aynı iğneyi banada yazdı yarın yaptırıcam 12 saat arayla 2 tane dedi. Bir sorun yok dedi neden oldugunu bende anlamadım. Kafama takıldı. Öğrenirsen paylaşırmısın
Canım allah yardımcın olsun meme ucuyla denesen emzirmeyi hem canın yanmaz ben dokuz ay öyle emzirmiştim allah kolaylıklar versinKizlar lohusa depresyonuna erken adim atanlardanim ve beni bizzat yoran kendi annem acilar icinde bi hastane hikayem var kayinvalidem bebek gibi bakti bana ama annem icin ayni seyi soleyemiycm
Kendi memesini bile vermek istedi emmeyi ogrenirmis bunlari genelde erkek anasi yapar bu cocuk ac mama verelim sutun yok sen cok yeme inanin emzirme konusunda cok azimliyim acidan oluyorum ama emziriyorum ama annem ikna olmuyor kayinvalidem cok destekcim annemi eve yollamak istyrm ama gitmiyor ; (((( valla sasirdimmmm
MasaAllah anali babali büyüsün insaAllah hayirli bi evlat olsunEki Görüntüle 1712877 Buda resmimiz
Meme ucuyla vermeyi denesen canım esrayada aynısını yazdım dokuzuncu ayına kadar öyle emzirdim en azından geçene kadarBenimkide bi gecseydi.dunyanin en guzel seyi izdirap oldu
Tabiki doğurursun meltem ben normal sancıyı az yaşadım suniyi tam yaşadım inan onu acısını unuttum sezeryanın acısı bende uzun sürdü ve yine sezeryan inanki aynısı olucak diye korkuyorum annemde destekmi olucak köstekmi bilemedim gerçi kadına çok çektirmiştim ikinci sezeryanlar daha ağır oluyo demezmi keşke normal olsaydın diyor sanki çocuk düzde ben sezeryanı seçtim üzme kendiniBugün moralim cok bozuldu birden aylacm, bi arkadasimn eşi benm dr da doğum yapti, sindi de ikinciyi yapacak, onu aradm konustum brz rahatladim O da ilk bebekte normali cok zorladı, doktorumuz da hıc acilma olmamasina rağmen sunı sanci vermiş, hatta bebek de yukarda olunca itttire ittire indirmişler, inş kendi sancisi ile olur ama olmasa da bi umut belki ben de suni ile doğurablrm die bı umut oldu benm için
Gelmesede emzir canım emdikçe çoğalacak boşta olsa ver çeksin memeyi en olmadı pompayla sağmayı deneDoğum yapan arkadaşlar sutunuz nezamn geldi normal doğum yaptim su gibi bisi geliyor arada sanki oda gidiyo
Maşallah sübhanallahEki Görüntüle 1712877 Buda resmimiz
Bende varim cuma icinCnm korkma rahatladım ben şimdi. 2 ayrı kadın doğumcuylada görüştüm onlarda korkacak birşey olmadığını düşündüğüm gibi korkacak birşey olmadığını yaptırabileceğimi hatta yaptırmamın daha yararlı olacağını ve zaten sürekli bir iğne olmadığını söylediler bende son kez reşat beyle konuştum ikna oldum sabah yaptırdım bu akşam 10:30 da hastanedeyim son doz için. Korkma cnm şu an içim rahat. Eh artık cuma sabahı sen benblueflower allahın izniyle kucağımıza alıcaz bebişleri çok heyecanlı ve mutluyum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bende duydum onu da ne kadar suya ne kadar karbonat koydun,benim memeler fenaaSelam kizlar bisi ogrendim ve hemenn uyguladim sizinlede paylasmak istedimm. Emzirdikten sonra gogus uclarim cok sizliyo benim lansinoh kullaniyorum ama bende cok etkili olmuyo. Karbonatli su yapiyorum artik pamukla goguslerime suruyorum cok iyi geliyo hem oglumun agzinda pamukcuk olmuyo kesinlikle tavsiye ederim canlarim :*
Evet leylam 1 cm açılma var şuan normale uygun görünüyor Allah izin verirse.Senin doğumun başlamış dedi dr 1-2 güne görüşürüz gibi geliyor bana dedie
melcim senin açılman mı varmış yaa ee ne dedi dr normal mi olacakmış bebek kç kg olmuş yaa ee g-hadi gözün aydın o zaman heyecan yaptım bir anda :)
Bi deniyeyim bari insallah alir o uclaMeme ucuyla vermeyi denesen canım esrayada aynısını yazdım dokuzuncu ayına kadar öyle emzirdim en azından geçene kadar
Pazartesi sezeryan oldum o su gibi gelen ilk etapta bebege yetiyor dedi hemsireler pes etme sakın bol bol emzirDoğum yapan arkadaşlar sutunuz nezamn geldi normal doğum yaptim su gibi bisi geliyor arada sanki oda gidiyo
Napim pinar yapcak biseyimiz varmi ; ((( zorluyrm kendimi annelik bu demekkiO gaz cok fena sanci yapiyor nasil duruyorsun o halde
Biz iki kat kalun battaniyeye sarip anakucagina koymustukKızlar bebeklerinizi hastaneden ne ile çıkarttınız ? Ben astronot mont aldım yumuşacık ama büyük görünüyor gözüme şimdi battaniyeye mi sarsam bilemedim
Kayisi kurusunu kaynatip blenderdan gecirip ic bol bol,ben bol bol gazimida cikarttim kabizda olmadimNapim pinar yapcak biseyimiz varmi ; ((( zorluyrm kendimi annelik bu demekki
Cnm emziriyorum ceksinde gelir diye ama simdilik bisi yokTatlim o agiz sutu cok kiymetli akitma Bosa,denemeyi birakma onun 1 damlasi dunyalara bedel
İnş cnm insan üzülüyor doymuyo agliyo sonraCnm benim ilk hafta gelmedi dogru durust emzirdikce geliyo sakin moral bozma gelicek sutun
İyi hadi içim rahatladı canım. Bende 11 de ikinci doz için orda olacagım. Benim belimde çok ağrı var bebeğin hareketleri çok az bugun. Gidince nst ye bakarlar mı acaba?inşallah canım rabbim yüzlerini görmeyi nasip etsin heyecandan uyuyamıyorum benCnm korkma rahatladım ben şimdi. 2 ayrı kadın doğumcuylada görüştüm onlarda korkacak birşey olmadığını düşündüğüm gibi korkacak birşey olmadığını yaptırabileceğimi hatta yaptırmamın daha yararlı olacağını ve zaten sürekli bir iğne olmadığını söylediler bende son kez reşat beyle konuştum ikna oldum sabah yaptırdım bu akşam 10:30 da hastanedeyim son doz için. Korkma cnm şu an içim rahat. Eh artık cuma sabahı sen benblueflower allahın izniyle kucağımıza alıcaz bebişleri çok heyecanlı ve mutluyum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?