Çok iyi anlıyorum canım seni bende aynı duygular içindeyim sabret herşey eşlerimiz için doğum üzeri arada kalıp canı sıkılmasınBaskasi aramiyo zaten de, kp ve kv beni cok sinir ediyolar, zamannda aramaz etmezlerdi hamile kaldiğimdan beri aşiri bi ilgi, ben ilgi falan istemiyorum, yalnz brakilmak istiyorum
hadi yaa sezeryan falan demiyor mu? 102mm cikti riskli diyo ozeldeki ve devletteki dr umda bir baska dr da normal baslar olmadi sezeryana aliriz dedi
Bnmkinin genel tavrı bu yönde, ne olursa olsun normalle başlıycak doğumValla senin dr da fazla doğal organik dr mübarekçatıya bakmadan nasıl bilebilir ki müsaitmi değil mi ? Çatıya bakmanın tek sakıncası doğumu tetiklemesi e artık zamanıda olduğuna göre neden çekiniyor
Bende öyle yapayım ya zaten araba olacak ama kış olunca bebişlerde çok minnak tedirgin oldum astronot montun içinde Aylin ararız sonra battaniye daha iyiBiz iki kat kalun battaniyeye sarip anakucagina koymustuk
Rabbim saglik sihhatler buyutmeyi nasp etsin insallah sen de tez zamanda toparlanirsin :)Amin canım güzel güzel doğumlar olsun saol
Saol canım
Pazartesi 5 gibi oldu canım amin canım
Bebişim iyi maşallah ben biraz zorlandım buara uzun uzun yazıcam canım
Çok saol canım iyiyiz çok şükür
Pazartesi 5 sularında önce 5 saat sancı sonra sezeryan biraz zor geçti herkes doğursun anlatıcam canım
Çok saol canım darısı bekleyenlerin başına çok güzel bişeymiş doğum zor oldu son anda sezeryan oldum anlatıcam inş biraz kendime geleyim
Saol canım amin
Saol canım
Sağol canım çok şükür
Sağol canım malesef normal olmadı aralık anneleri doğursun öyle anlatayım diyorum biraz zor geçti çünkü, 40+3 te normal doğum die girdim son anda sezeryan oldum
Yok canım gerçek ya normal die gidip sezeryan oldum ama çok şükür iyiyiz teyzesi :))
neden öyle geridin yaa sıkma canını nasıl gelirse gelsin zamnında gelecek ya bu bebekler önemli olan bu sen birilerine kızıp gerilme canımAy canım saol nedense bugün çok gergin hissediyorum geçer ınş desteğin için çok saol
kasılmalar sertleşmeler vardı zaten, çatı ağrım da yürürken ciddi hissettiriyo, bi de akşamları. o kadarperine masajı hariç her şeyi yapıyorum
sağol dünürüm arkadaşım inşallahbeni yoracak iğneli sözleriyle kıracak biliyorum ama gelme diyemem ki. dili çok sivri, fütursuzca ağzından dökülüyor kelimeler, oysa ben hiç unutmuyorum hiçbirini
aaaaa kız noluyo sana, baksana örneklere, her şey bir anda olup bitiyo, belki suyun geliverir ummadığın andasenin açılmaya baktı mı dr ya da bu c.tesi bakacak mı?
he yaa
resmen yeni bi liste yarattım kendimizefolik meltemcivil @esmerim53 @Basakfehmi Lady 23 @huzurluvemutlu
Kizlar bende cuma hastaneye yatış yapıyorum
Suni sanciyı deneyecek doktor
Suyum çok oldugu icin 40. Haftayi beklemiyor
Su çok oldugu icin kanalda ilerleyemiyor dedi
Aynen canm ya, etrafta normal yok herkes sezeryan yapiyo, ondan iyice stres oldum. Bugun, benm doktorumda normal doğum yapan bi arkadasım vardi onu aradım da brz rahatladim.Bebekler kanala inmedi oda gerdi bizi bence bide normal doğum yapan çok az var insanın morali bozuluyor ister istemez benimde ilk bebek normal olsun çok istiyorum oda stres yapıyor sanırım
İyi olmanıza sevindim cnmmm bnmAmin canım güzel güzel doğumlar olsun saol
Saol canım
Pazartesi 5 sularında önce 5 saat sancı sonra sezeryan biraz zor geçti herkes doğursun anlatıcam canım
Çok saol canım darısı bekleyenlerin başına çok güzel bişeymiş doğum zor oldu son anda sezeryan oldum anlatıcam inş biraz kendime geleyim
Saol canım amin
Saol canım
Sağol canım çok şükür
Sağol canım malesef normal olmadı aralık anneleri doğursun öyle anlatayım diyorum biraz zor geçti çünkü, 40+3 te normal doğum die girdim son anda sezeryan oldum
Yok canım gerçek ya normal die gidip sezeryan oldum ama çok şükür iyiyiz teyzesi :))
neredeyse hepimiz sezeryan olduk ben de acil alindim sezeryana derinsu da öyle olmus sende. agrilariniz ne durumda rahat hareket edebiliyor musunuz artik. miniklerimiz iyi olsunda onlarda gecer insallahhiç gelmesın kuzum ne olcagı hıc bellı olmuyo bak ben normal dogum yapcam dedım hersey normale uygun gıdıyodu dogumhaneye kadar gırdım dogumhaneden acil amelıyathaneye alındım sana demıstım daha once normal gorunur ama son ana kadar ne olcagı bellı olmaz benım oyle oldu sag saglım gelsınde bırak ne sekılde gelırse gelsın kendımı bende şartlandırmısım ılk başta sezeryan oldugu ıcın bebegı benımseyemedım sımdıyse yuzune baktıkca ağlamak gelıyo ıcımden ozur dılıyorum sureklı bu sekılde dusundugum ıcın
Ya bazen kendi annelerimiz bile anlamiyolar bizi nedense, gerci benm annem cok sık aramıyo bunalmayayım die, Aylacm cok ıstemek de sıkıntı bi durum, keske bu kadar normal takıntilı olmasaydm, şimdi bu stresi cekmezdm.Tabiki doğurursun meltem ben normal sancıyı az yaşadım suniyi tam yaşadım inan onu acısını unuttum sezeryanın acısı bende uzun sürdü ve yine sezeryan inanki aynısı olucak diye korkuyorum annemde destekmi olucak köstekmi bilemedim gerçi kadına çok çektirmiştim ikinci sezeryanlar daha ağır oluyo demezmi keşke normal olsaydın diyor sanki çocuk düzde ben sezeryanı seçtim üzme kendini
Yok canim reşat bey nerede bilmiyorumSeninde mi aynı saatte reşat bey mi doktorun ?
Haklısın cnm da yapımda yok insanları uyarmak, anca alınıp kırılıp içime kapanıyorum. İnşallah öyle olmaz. Evde takılmak bize gerçekten iyi gelmedi, yan gelip yatıcaz sanıyorduk hepimiz ama hem hazırlıklara koşturuyoruz hem gün sayıyoruz hem vücudumuzu dinliyoruz... ahanda geldi dayandı 40. haftalar kapıya, derdimiz doğurmadan bitmicek.Tatlım, senn şu son günlerini sakin ve huzurlu geçirmen lazım, o yuzden annen de olsa isteklerini we istemediklerini açıkça dile getirmelisin, annen de olsa baskasi da olsa. Bu yuzden kırılacak olan da varsın kırılsın.
Ne bileyim ya bugün doğum konusunda acayip sıkkın gecti, içim daraldi. Bebek kanala inmemiş ki, sancı da hıc cıkmadi belki de o yüzden bakmadi hıç, bu cmt tam 40+0 olucam, belki bakar.
ben yerımden kalkamıyorum canım 1 hafta oldu ama gaz sıkıntısı cektım amelıyattan sonra o şişlik dikişlerımı mahfettı bıde öksuruk krızlerı yaşadım hepten perısan oldumneredeyse hepimiz sezeryan olduk ben de acil alindim sezeryana derinsu da öyle olmus sende. agrilariniz ne durumda rahat hareket edebiliyor musunuz artik. miniklerimiz iyi olsunda onlarda gecer insallah
Çok sağol canımİyi olmanıza sevindim cnmmm bnm
Amin canım çok sağolRabbim saglik sihhatler buyutmeyi nasp etsin insallah sen de tez zamanda toparlanirsin :)
Amin canım güzel güzel doğumlar olsun saol
Saol canım
Saol canım amin
Saol canım
Sağol canım çok şükür
Yok canım öyle düşünme benimki biraz benden de oldu bakış açısı doğuma beyin olarak düşünce olarak adapte olmak bunlar da çok önemli sen olabildiğince güzel düşün ve onun gelmesini bekle sonunda herşey Güzel olacak çünkü müthiş bi mucize buSen de minormal die gidip sezeryan olan bi örnek daha, iyice ümidim kırılıyo walla. Bu stres beni oldürecek, gidip cmt "sezeryanla al su bebeği" diyesim geliyo bazen.
hiç gelmesın kuzum ne olcagı hıc bellı olmuyo bak ben normal dogum yapcam dedım hersey normale uygun gıdıyodu dogumhaneye kadar gırdım dogumhaneden acil amelıyathaneye alındım sana demıstım daha once normal gorunur ama son ana kadar ne olcagı bellı olmaz benım oyle oldu sag saglım gelsınde bırak ne sekılde gelırse gelsın kendımı bende şartlandırmısım ılk başta sezeryan oldugu ıcın bebegı benımseyemedım sımdıyse yuzune baktıkca ağlamak gelıyo ıcımden ozur dılıyorum sureklı bu sekılde dusundugum ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?