2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Baskasi aramiyo zaten de, kp ve kv beni cok sinir ediyolar, zamannda aramaz etmezlerdi hamile kaldiğimdan beri aşiri bi ilgi, ben ilgi falan istemiyorum, yalnz brakilmak istiyorum
Çok iyi anlıyorum canım seni bende aynı duygular içindeyim sabret herşey eşlerimiz için doğum üzeri arada kalıp canı sıkılmasın

hadi yaa sezeryan falan demiyor mu? 102mm cikti riskli diyo ozeldeki ve devletteki dr umda bir baska dr da normal baslar olmadi sezeryana aliriz dedi
Bnmkinin genel tavrı bu yönde, ne olursa olsun normalle başlıycak doğum "Normal doğum denemeden hiçbir şekilde sezeryan diyip ameliyata sokmam kimseyi, tabi o anda uyanık olmak çok önemli, anne veya bebeği riske sokacak en küçük bir komplikasyon gözlemlenirse derhal geçilir onda sıkıntı yok ki" diyor.

Rabbim saglik sihhatler buyutmeyi nasp etsin insallah sen de tez zamanda toparlanirsin :)

Tatlım, senn şu son günlerini sakin ve huzurlu geçirmen lazım, o yuzden annen de olsa isteklerini we istemediklerini açıkça dile getirmelisin, annen de olsa baskasi da olsa. Bu yuzden kırılacak olan da varsın kırılsın.

Ne bileyim ya bugün doğum konusunda acayip sıkkın gecti, içim daraldi. Bebek kanala inmemiş ki, sancı da hıc cıkmadi belki de o yüzden bakmadi hıç, bu cmt tam 40+0 olucam, belki bakar.

Bebekler kanala inmedi oda gerdi bizi bence bide normal doğum yapan çok az var insanın morali bozuluyor ister istemez benimde ilk bebek normal olsun çok istiyorum oda stres yapıyor sanırım
Aynen canm ya, etrafta normal yok herkes sezeryan yapiyo, ondan iyice stres oldum. Bugun, benm doktorumda normal doğum yapan bi arkadasım vardi onu aradım da brz rahatladim.
Onun da hic sancisi acilmasi yokken, de sunı vermiş, epidural de vermiş, hem canı acımamiş hem de normal doğurmus. Bebek kanalda da değilmiş, ittirerek ındirmişler.

İyi olmanıza sevindim cnmmm bnm

neredeyse hepimiz sezeryan olduk ben de acil alindim sezeryana derinsu da öyle olmus sende. agrilariniz ne durumda rahat hareket edebiliyor musunuz artik. miniklerimiz iyi olsunda onlarda gecer insallah

Ya bazen kendi annelerimiz bile anlamiyolar bizi nedense, gerci benm annem cok sık aramıyo bunalmayayım die, Aylacm cok ıstemek de sıkıntı bi durum, keske bu kadar normal takıntilı olmasaydm, şimdi bu stresi cekmezdm.

Haklısın cnm da yapımda yok insanları uyarmak, anca alınıp kırılıp içime kapanıyorum. İnşallah öyle olmaz. Evde takılmak bize gerçekten iyi gelmedi, yan gelip yatıcaz sanıyorduk hepimiz ama hem hazırlıklara koşturuyoruz hem gün sayıyoruz hem vücudumuzu dinliyoruz... ahanda geldi dayandı 40. haftalar kapıya, derdimiz doğurmadan bitmicek.

neredeyse hepimiz sezeryan olduk ben de acil alindim sezeryana derinsu da öyle olmus sende. agrilariniz ne durumda rahat hareket edebiliyor musunuz artik. miniklerimiz iyi olsunda onlarda gecer insallah
ben yerımden kalkamıyorum canım 1 hafta oldu ama gaz sıkıntısı cektım amelıyattan sonra o şişlik dikişlerımı mahfettı bıde öksuruk krızlerı yaşadım hepten perısan oldum

Sen de mi normal die gidip sezeryan olan bi örnek daha, iyice ümidim kırılıyo walla. Bu stres beni oldürecek, gidip cmt "sezeryanla al su bebeği" diyesim geliyo bazen.

Sen de mi normal die gidip sezeryan olan bi örnek daha, iyice ümidim kırılıyo walla. Bu stres beni oldürecek, gidip cmt "sezeryanla al su bebeği" diyesim geliyo bazen.
Yok canım öyle düşünme benimki biraz benden de oldu bakış açısı doğuma beyin olarak düşünce olarak adapte olmak bunlar da çok önemli sen olabildiğince güzel düşün ve onun gelmesini bekle sonunda herşey Güzel olacak çünkü müthiş bi mucize bu

Elif laf aramızda ben de bugun cok kızdm bebeğe, sonra kendimi cok suclu hissettm, aksam esimle konustum, o da "annesi kızma ona, bak o karanlıkta ve yalniz, ne yapacagini nereye gelecegini de bilmiyo" deyince iyice suclu hıssettim bebeğe kızdıgım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…