- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 35
Bende kullaniyorum aptamili ne kadar veriyosunuz günde bide ben biberonla veriyorum sizde ole mi yapiyosunuzcanım dogduktan bir hafta sonra dr kontrolüne gittik o zaman anlaşıldı sen sütün az olsa da emzir ve en fazla 2 saatte bir emzir Derinsu gerekirse topuklarına hafifçe vur ve sırtını kaşı sıvazla uyanır hiç olmadı altını aç o zaman uyanıyor aptamili bende kullano-ıyorum amaben preaptamil prematüre maması kullanıyorum
Aa daha az önce bana akıl verene bakO dertler doğurunca da btmeyecek gibi malesef tatlmbu kez de anne kv bebeğe ve bize karişip duracak
Oh içim ferahladıBenimki de senin gibi :) gayet de genç:) normal doğumcu olduğu için ses etmiyor Folikcim :) Zaten kafasının büyüklüğü sorun mu değil mi doğum başlayınca anlaşılırmış... Benimkinin kafası şu an 41 haftalık :)) bana da çarı muayenesi yapmadı, çatı da doğum başlayınca değişirmiş. Bir defa açılma var mı diye bakmıştı o kadar :)
Herkesin bi derdi var durur içerisindeAynen meltem hala eşim üzülmesin diye bir çok şeye katlanıyor ve üstleniyorum işi çok stresli bide bizle uğraşmasın üstüne birde ev almaya kalktık durmadan bankaya evrak götür gel son günlerim planladığım gibi gitmiyor yetişemiyor yoruluyorum ve ikinci kez anne olmama rağmen korkuyorum sütüm gelcekmi doğumum nasıl genelmi spinalmi yine ayılabilecekmiyim yarın dörte kontrolüm var anestezi uzmanıylada görüşücez durup dutrurken ağlamak gerginlik bugün eve abla geldi sözde ben daha çok yoruldum sanki hafif sancım var bebeğim çok hareketli göbeğim sanki çok büyüdü ikigün önce giydiğim pijama yukarı çıkmıyor seni rahatlatıyım derken galiba daha çok strese sokucam
ooo çiçeği burnunda annemiz de teşrif etmişler@DuruveAnnesi Maşallah Rabbim nazarlardan korusun
OOOOOO cnm hoşgeldin buyur sende gel cnmBende varim cuma icin
Bende lansioh kullaniyorum anlamadim iyi mh kotu mu diye başka ne kullanabilirizNormal o zaman canım çok saol canım ya valla her halka panikliyorum
Ben lansinoh kullanıyorum ama geçmicek gibi geçiyor mu acaba zamanla
İyi hadi içim rahatladı canım. Bende 11 de ikinci doz için orda olacagım. Benim belimde çok ağrı var bebeğin hareketleri çok az bugun. Gidince nst ye bakarlar mı acaba?inşallah canım rabbim yüzlerini görmeyi nasip etsin heyecandan uyuyamıyorum ben
Toplu sünnet gibi toplu doğum olacak ciddenOOOOOO cnm hoşgeldin buyur sende gel cnmkızlar blueflower ovtum bir arkadaş daha katıldı cuma toplantımıza :) Maşşallah diyelim
Pek mümkün olmuyor kiAh canim benim gecici birvok bebekte olan birsey bu,uzulmemeye calis lutfen
Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim.Kizlar bende cuma hastaneye yatış yapıyorum
Suni sanciyı deneyecek doktor
Suyum çok oldugu icin 40. Haftayi beklemiyor
Su çok oldugu icin kanalda ilerleyemiyor dedi
Oooo hadi bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Bizi merakta bırakma.Kızlar sancılarım yarim saatte birdi simdi 15 dakikaya ddüştü eşim yolda.geliyor birazdan hastaneye gidecez
Aralığın başında olduğumuz için normal doğum yapanlar az gibi geliyor. Çünkü sezaryen olanlar 38.haftada oldukları için kasımda da doğumlar oldu. Bence baya normal doğum da olacak.Bebekler kanala inmedi oda gerdi bizi bence bide normal doğum yapan çok az var insanın morali bozuluyor ister istemez benimde ilk bebek normal olsun çok istiyorum oda stres yapıyor sanırım
Hakkında hayırlısı olsun canım. Tarih belli mi?Bevegin kafasi 102mm dedi canim sezwryan dedi normal riskli dedi
Valla geçen hafta baktı, bu hafta bakmadı. Kafasına göre :)) beni hiç nst ye de sokmadı mesela :) sadece ben bebeğin hareketlerini az hissediyorum diye kontrol amaçlı girip ona Sonucu gönderdim. :)Aa daha az önce bana akıl verene bakdaha sonra bunları hatırlayıp güleceğimize eminim. Neleri düşünüp dert edip son günlerimi zora sokmuşum, bebeğimi de strese sokmuşum diye pişman olcaz bence...
Oh içim ferahladıaçılmaya ne zmn baktı? Bnmki ona da bakmaz bence..
Herkesin bi derdi var durur içerisindecnm sen niye yordun ki kendini, ben abla gelince bayağı salona geçip yatıyorum
ooo çiçeği burnunda annemiz de teşrif etmişler
Hastahane den çıkarken 13 çıktı deger yarın gel dedi pazar 17 çıktı pazartesi 14 e düştü bugün gene 16. Ya çıkınca yatıralım dedi doktor yuzune bakın cnm burun etrafı göbekte göz içinde belli ediyorÇok geçmiş olsun canım ne zaman sarılık oldu nasıl anladınız ?
ben bi ara öksürecekken son anda gelmedi sabaha kadar agritti o durum diyorum bide öksürseydim ne olurdu. Allah yardimcimiz olsun yinede hareket etmeyr calis yatmaktan iyi geliyor. gaz olayini bende cektim cok kötüydü karnim hava doluydu hemsirelerden bunun icin ilac istedigimde sadece talcid gibi bi surup verdiler baska bisey veremeyiz dediler. insallah biran önce gecer agrilar bebeklerimize daha iyi bakabilirizben yerımden kalkamıyorum canım 1 hafta oldu ama gaz sıkıntısı cektım amelıyattan sonra o şişlik dikişlerımı mahfettı bıde öksuruk krızlerı yaşadım hepten perısan oldum
gecıo tabı kuzumNormal o zaman canım çok saol canım ya valla her halka panikliyorum
Ben lansinoh kullanıyorum ama geçmicek gibi geçiyor mu acaba zamanla
canim senin dr hangi sehirdeBnmkinin genel tavrı bu yönde, ne olursa olsun normalle başlıycak doğum"Normal doğum denemeden hiçbir şekilde sezeryan diyip ameliyata sokmam kimseyi, tabi o anda uyanık olmak çok önemli, anne veya bebeği riske sokacak en küçük bir komplikasyon gözlemlenirse derhal geçilir onda sıkıntı yok ki" diyor.
karar vermedim daha o yuzden tarih belki degil canimHayırlısı olsun canım. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim.
Oooo hadi bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Bizi merakta bırakma.
Aralığın başında olduğumuz için normal doğum yapanlar az gibi geliyor. Çünkü sezaryen olanlar 38.haftada oldukları için kasımda da doğumlar oldu. Bence baya normal doğum da olacak.
Moralini bozma canım. Hem hangisi hayırlı ise o olsun. Normal sezaryen farketmez.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Tarih belli mi?
Bende yatardım ama bu sefer çok iş vardı sanki bitmeyecekmiş gibi geldi resmen bende baya bir iş yaptımAa daha az önce bana akıl verene bakdaha sonra bunları hatırlayıp güleceğimize eminim. Neleri düşünüp dert edip son günlerimi zora sokmuşum, bebeğimi de strese sokmuşum diye pişman olcaz bence...
Oh içim ferahladıaçılmaya ne zmn baktı? Bnmki ona da bakmaz bence..
Herkesin bi derdi var durur içerisindecnm sen niye yordun ki kendini, ben abla gelince bayağı salona geçip yatıyorum
ooo çiçeği burnunda annemiz de teşrif etmişler
Hadi bakalim yeni ay bizu etkileyecek mi :) hepimize insallahTeşekkür ederim canım.
Eğer adını stresli ve panik koysaydın, emin ol ki daha çok strese girer ve panik olurdun. Seçtiğimiz nick ler bile bizi etkiliyor.
Daha önceki yorumlarında daha rahat biriydin. Sanırım son zamanlarda hamilelik hormonlarının etkisiyle biraz gerildin. Sıkma canını. Rahat olmaya çalış. Herşey olacağına varır. Hepimiz hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Ben de normal doğum istiyorum ama olmazsa da yapacak birşey yok. Herşeye hazırım.
İlla şöyle olsun deyip de olmayınca insan çok hayal kırıklığı yaşıyor. Bunu zaman içinde çok yaşadım. Fazla beklenti içine girmek, bizi çok yıpratıyor. Bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım.
Ooo hadi bakalım. Sen de o zaman cuma yeniay annelerinden olacaksın.
Rica ederim canim.. ewet aynen dekorluk olucak ilk zamanlar:)bunları öğrendiğim iyi oldu :) teşekkür ederim canım. desene uyku seti yastıklarını dekor olarak kullanacağız :)
Geçmiş olsun canım. İnşallah kısa zamanda atlatır eve çıkarsınız.Sarılık geçmemiş kızlar hastahane deyiz bu gece
Canim yarim cay bardagi suya bir tatli kasigi karbonat koydum sabah aksam yapiyorum pamukla tonikler gibi yapiyorum. Fazla yapmak iyi deilmis midesini bulandirabiliyomus. Benimkilerde cok fena cnm lansinoh hic fayda etmedi banaBende duydum onu da ne kadar suya ne kadar karbonat koydun,benim memeler fenaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?