valla kımsesızlıgın kotu oldugunu daha cok anladım o hastane odasında arkadaslarım kaldı tamam ama ınsan yınede arıyo annesını yanındaİyi bari hastanede yalnz kalmamişsin.
Annen yannda olamayacak ilk defa die üzülmüştün, ben de üzülmüştüm.
Hayırlısı olsun canım... Ne yapmayı düşünüyorsun?Bevegin kafasi 102mm dedi canim sezwryan dedi normal riskli dedi
merak etme kuzum o dusuncelerın hepsı gıtcek bebegınızın buyumesını bırlıkte ızlıceksınız her yaptıgı degısık harekete bak dıye bırbırınızı durtceksınız mutlu olan yuvanız dahada şenlencek bebegınızle
Tabii, annenin yerini kımse tutamazvalla kımsesızlıgın kotu oldugunu daha cok anladım o hastane odasında arkadaslarım kaldı tamam ama ınsan yınede arıyo annesını yanında
amin canım cumlemızı bırbırımıze ınsallah herzaman yanındayım kuzum aynı seylerı bende yasadım senı o kadar ıyı anlıyorumkı bebegını dunyaya getırene kadar surcek bu dusunceler sonrası cok guzel olcakCanm elifim, sennle konusmak iyi geliyo, sağolasin :)
Allah seni cocuklarina, cocuklarini eşini sana bağişlasin.
canım dogduktan bir hafta sonra dr kontrolüne gittik o zaman anlaşıldı sen sütün az olsa da emzir ve en fazla 2 saatte bir emzir Derinsu gerekirse topuklarına hafifçe vur ve sırtını kaşı sıvazla uyanır hiç olmadı altını aç o zaman uyanıyor aptamili bende kullano-ıyorum amaben preaptamil prematüre maması kullanıyorumKızlar daha 9 aralıktayız ama tecrübeli annemiz çok, benim sütüm yetmediğinden çoğalana kadar aptamil mamayla destekleyin dediler ama ben elimden geleni yapmama rağmen ufaklığın sarılık olmasından ya da bunu anlayamamaktan korkuyorum, yaşayanlar nasıl anladınız, mama verdiğimden beri çok uyuyor?
Anladım canım çok hırçın ken birden mamalar sonra çok uzun uyur oldu korkuyorum vallamamayı cok verme canım aşırı uyumasın normalde vermen gerekenden az ver sarılık oldugunu gozlerınden anlarsın gozlerının beyazı sararır bıde burnunun etrafı dırek anlarsın zaten bariz sararıyo
yok korkma canım o hırcınlıgı tam doymadıgı ıcın mama tam doyuruyo o yuzden fazla uyuyo mamayı az vermeye calıs kendı sutunu ver daha cok yenı dogmus bebekler tam doyunca 5 6 saate kadar uyanmayabılıyolarAnladım canım çok hırçın ken birden mamalar sonra çok uzun uyur oldu korkuyorum valla
Kaç saatte bir ne kadar veriyorsun canım ben yenidoğanı kullanıyorum sütüm çok değildi bi kaç güne artar dedi ebeler ama yara oldu meme uçlarım acıdan çok veremiyorumcanım dogduktan bir hafta sonra dr kontrolüne gittik o zaman anlaşıldı sen sütün az olsa da emzir ve en fazla 2 saatte bir emzir Derinsu gerekirse topuklarına hafifçe vur ve sırtını kaşı sıvazla uyanır hiç olmadı altını aç o zaman uyanıyor aptamili bende kullano-ıyorum amaben preaptamil prematüre maması kullanıyorum
o acıya dayanmaya calıs canım benımde gogus uclarım yara oldu hatta kanadı zorladım baya kendımı acıya acıya verdım mamaya alısırsa senı daha almaz lanomast dıye gogus ucu kremı var bana hastanede verdıler cok ıyı geldı hemde bıtkısel sılmesen bıle bebege zararı yok dene ıstersen bıKaç saatte bir ne kadar veriyorsun canım ben yenidoğanı kullanıyorum sütüm çok değildi bi kaç güne artar dedi ebeler ama yara oldu meme uçlarım acıdan çok veremiyorum
Teşekkür ederim canım.İnş canm inş.
Senn nickin tam sana uygun ya huzurlu ve mutlu, keske bende stresli ve panik koysaymışım, tam uyardı.
Ooo hadi bakalım. Sen de o zaman cuma yeniay annelerinden olacaksın.Pazartesi doldu benim gunum oyy :)
Benim iki dogumum sezeryan. o yuzden fazla bekletip riske atmam dedi. benim denemek icin israr etmemden sebep destek oldu. yoksa direk sezeryan konusuyorduk41 sonunu beklemeyecek mi?
Normal o zaman canım çok saol canım ya valla her halka panikliyorumyok korkma canım o hırcınlıgı tam doymadıgı ıcın mama tam doyuruyo o yuzden fazla uyuyo mamayı az vermeye calıs kendı sutunu ver daha cok yenı dogmus bebekler tam doyunca 5 6 saate kadar uyanmayabılıyolar
Ben lansinoh kullanıyorum ama geçmicek gibi geçiyor mu acaba zamanlao acıya dayanmaya calıs canım benımde gogus uclarım yara oldu hatta kanadı zorladım baya kendımı acıya acıya verdım mamaya alısırsa senı daha almaz lanomast dıye gogus ucu kremı var bana hastanede verdıler cok ıyı geldı hemde bıtkısel sılmesen bıle bebege zararı yok dene ıstersen bı
Evet meltem bu hamilelik benide çok strese soktu artık bunaldımYa bazen kendi annelerimiz bile anlamiyolar bizi nedense, gerci benm annem cok sık aramıyo bunalmayayım die, Aylacm cok ıstemek de sıkıntı bi durum, keske bu kadar normal takıntilı olmasaydm, şimdi bu stresi cekmezdm.
Aynen meltem hala eşim üzülmesin diye bir çok şeye katlanıyor ve üstleniyorum işi çok stresli bide bizle uğraşmasın üstüne birde ev almaya kalktık durmadan bankaya evrak götür gel son günlerim planladığım gibi gitmiyor yetişemiyor yoruluyorum ve ikinci kez anne olmama rağmen korkuyorum sütüm gelcekmi doğumum nasıl genelmi spinalmi yine ayılabilecekmiyim yarın dörte kontrolüm var anestezi uzmanıylada görüşücez durup dutrurken ağlamak gerginlik bugün eve abla geldi sözde ben daha çok yoruldum sanki hafif sancım var bebeğim çok hareketli göbeğim sanki çok büyüdü ikigün önce giydiğim pijama yukarı çıkmıyor seni rahatlatıyım derken galiba daha çok strese sokucamEşimi aşırı seviyorum, sanki bi bebeğim de o, üzülsün bunalsın istemiyorum, ama bazen de herşeyi kendim halletmeye calişirken cok doluyorum ben de.
Ah canim benim gecici birvok bebekte olan birsey bu,uzulmemeye calis lutfenSarılık geçmemiş kızlar hastahane deyiz bu gece
Önce suni sancı sonra sezaryen oldun sanırım. Geçmiş olsun. Özelde mi devlette mi oldun? Doğum belirtileri başlamış mıydı? Açılman sancın var mıydı? Doktorun mu öyle uygun gördü? Yoksa sen mi istedin?Bendim canım. Doğum hikayemi anlatıp hiçbir gebeyi korkutmak istemem. Doktoruna güven. Her koşulda doğru seçim. Sonuç sezeryan da olsa benim içimde keşke kalmadı. Her şeyi denedik. Kolay doğumlar dilerim canım.
Aaa geçmiş olsun. Piyasadaki içeriği en temiz olan ıslak mendil diye biliyorum. İnternetteki yorumlar hep olumlu.Kızçeler uni baby kullanmayın. Yavrumun poposunu kızarttı hemen. Bepantol ılık su pamukla geçiverdi. Bi de yeni doğan için yazıyo bildiğin kimyasal. O kadar da çok almıştım ki. Yazık oldu verdiğim paraya. Hayatta sürmem bebeğime bi daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?