Gözün aydınnn :)) maşallahKızlar çok iyiyiz çok şükür darısı sizlere öpüyorum cok kolay gecti sezeryan 9.20 de oldu. şükür hala sancım yok
Dualarımız seninle....Kizlar benim acilmam basladi 2 cm, nisanim bu sabah geldi. Doktor muayenesinde bebegi tutan zarlar iyice incelmis ve yumusama baslamis. Sanci bekliyorum. Dua eder misiniz bir avazda kurtulayim. Simdidrn allah razi olsun..
Gözünüz aydın cnm, Allah bağışlasın.Kızlar Ben doğurdum. Gününde suni sanciyla epudral ise yaramadi Çok zordu. hastaneye geldigimde iki cm açıklık vardı kendi sancılarım da başlamıştı beş buçuk saat sürdü. Dikişler ödemler doğumdan sonraki on iki saatte Çok zordu hatta ağladım bu hiç bitmeyecek diye .. Ama bugün herşey bitti . oğlum yanımda herşeye değer...Çok güzel bir duygu Kızlar oğlumu görmek onunla olmak. Ama sütüm yok bir çay kaşığı geldi sadece. Ne yapabilirim.
Vajinal muayene bnm göbek adım, 2 yılım gebe kalabilmek için tedaviyle geçti...Ben sadece hiç açılma var mı diye merak ediyorum. Ben çözemedim mizacını, 1 hafta öncesine kadar çılgınlar gibi deviniyordu. Şimdi ise tam tersi. Anası gibi dengesiz olacak zaarfolik ( cevapla yaptım ama olmamış etiketleyeyim)
vallahi normalde vajinal muayene olduysan bilirsin, açılmaya bakmasında pek bir numara yok bence :) Bana baktıktan sonra işte doğum başladıktan sonra bu muayeneden olacaksın belli aralıklarla dedi. Yanlış hatırlamıyorsam ilk doğumda saatte 1 cm açılma bekliyorlarmış... Benimki de diyor " anne hisseder, doğuracağın Zaman'ı hissedersin "
Benim oğlan gazla sakin :) burada yazıyordu herkes tekmelerle uyandım, çok hareketli uyuyamadım vs ... Benimki sağ oldun iki kıpırdayıp duruyordu. Hele bazı günler saatlerce hissetmedim işte o Zaman için rahatlasın NST ye git dedi. Şimdi de hareket konusu olunca çocuğun mizacı böyle uslu olacak daha ne istiyorsun diyor :)
Ahahhaa :)) ben de böyle ağır abi takılıyor acaba bu çocuk gününü geçirip oğlak mı olacak diyorum ciddi ciddi :) böyle az kıprak yay olur mu? :)))Gözünüz aydın cnm, Allah bağışlasın.
Vajinal muayene bnm göbek adım, 2 yılım gebe kalabilmek için tedaviyle geçti...Ben sadece hiç açılma var mı diye merak ediyorum. Ben çözemedim mizacını, 1 hafta öncesine kadar çılgınlar gibi deviniyordu. Şimdi ise tam tersi. Anası gibi dengesiz olacak zaar
Senin yavru kuş benziyor mu ultrason resimlerine denizcim ?gulsrht Gülcüm ultrasonda aynı babasıydı merak ediyodun dopru çktı mı?
Doğurrrr artkkk Alii kuzummm hadiii gelll anneyi bekletmeyaaaaaaben de doğurcam artık bana neee
Bzimki yüzünü göstermedi ki hiç hep popo gördükSenin yavru kuş benziyor mu ultrason resimlerine denizcim ?
Amann, yay olmasın, yayar! Gerçekten istemiyorum ben yaaAhahhaa :)) ben de böyle ağır abi takılıyor acaba bu çocuk gününü geçirip oğlak mı olacak diyorum ciddi ciddi :) böyle az kıprak yay olur mu? :)))
Senin, eşinin burçu ne?Amann, yay olmasın, yayar! Gerçekten istemiyorum ben yaagünü geçicek diye bütün korkum o.
Bak nazlı kıza sen :) diğer adı da Eda 'dıydı zaten di mi canımBzimki yüzünü göstermedi ki hiç hep popo gördüko kdr iyi ultrasonda bi kere yanağın ucunu gösterdi hevesle bekliyoduk hep
Aç bırakmak iyi değil kan şekeri düşüyor cnm benimde hiç gelmedi 2 gün şimdi 3 saatte bir 2 göğüs toplam 100 CC ye kadar çıktı, süt yapıcı çay içiyorum rezene de tavsiye ettiler ayrıca boza hoşafannem aç bırakmak istiyor ben mamayi dayiyorum dayanamiyorum. Hangimiz haklıyız
Çok şükür 12 ye düştü degerGeçmiş olsun canım. İnşallah kısa zamanda atlatır eve çıkarsınız.
Aaa şimdi gördüm inşallah sağlıkla almışsın dır bebeğini kucağına cnmKizlaaaar etiketliyemiyorum dualaruniz bekliyorum hepinize hayirli dogumlar ben bgn 11 30 da doguma giriyorum sezeryan Allaha emanet olun cikinca yazar8m suan hastamedeyim telden girdigim icin yazamadim arkadaslar bana yazanlara
Geçmiş olsjn cnm bebeğinin daha iyi olmasına sevindimÇok şükür 12 ye düştü deger
Evet cnmm heppp ondann oluyo di miii böyle emerken bile edalı işveli bir kızz ahh ahBak nazlı kıza sen :) diğer adı da Eda 'dıydı zaten di mi canım))))) totosunu yediğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?