Geçmiş olsun yinede evladını aldın hayırlı uğurlu olsun bende bugün anestezi uzmanyla görüştüm fakat hiç elektrik almadım spinale karar verdik ama bakalım gun gelincce nolucvakKizlar biz hastanedeyiz hala arada bakiyorum ama yazamiyorum
Mesajlarinizi alinti yapmadim ama hepinize ayri ayri tesekkur ederim.
Benim gripten dolayi biraz sorunlu oldu spinal
olacaktim fakat olmadi 5 kere denendi olmadi en son kıl olduğum anestezi doktoruna bagirdim cikar o iğneyi dedim sonra genel yapildi sonrası biraz daha zor oldu onuda baska zaman anlatirim artik.
Sütümde tam inmedi hala ama vazgecmek yok
Allah kimseyi evladiyla sınamasın acil sifalar versin duyarlılıgın icin seni tebrik ederimLady 23 senden özel bir ricam olacak. KK 'da başka bir forumda 27+3 haftalık doğum yapmış ve bebişi şu an komada olan bir annemiz var. Nolur onlar içinde dua et. Allah'ım onu da seni de hepimizi de sağ salim kavuştursun bebişlerine. Hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşımmmmm
Ben de varimCmt benm de kontrolum var, benm de oyle olacak büyük ihtimal
@Basakfehmi da doğum yapıyo, @huzurluvemutlu da en gec pzt ya doğuracak, ikimiz kaldik sennle Bi de @suul kaldi
Benmde sık emzirmekten gogus uclarim aciyor yaniyordu canm bana hastanedeki ebe bu kremi önerdi kesinlikle kullan dedi simdilik iyi geldi bana emzirdikten hemen sonra sürüyorum bir daha emzirecegimde gogsumu yikayip bebisi emziriyorum.Fiyati 39.5 yaziyor esim almis devlet karsiliyormu bilmiyorum.Normal o zaman canım çok saol canım ya valla her halka panikliyorum
Ben lansinoh kullanıyorum ama geçmicek gibi geçiyor mu acaba zamanla
Kızdayken bende bunu kullanmıştımBenmde sık emzirmekten gogus uclarim aciyor yaniyordu canm bana hastanedeki ebe bu kremi önerdi kesinlikle kullan dedi simdilik iyi geldi bana emzirdikten hemen sonra sürüyorum bir daha emzirecegimde gogsumu yikayip bebisi emziriyorum.Fiyati 39.5 yaziyor esim almis devlet karsiliyormu bilmiyorum.
Amin inşallah leyloşumemelcim güzel haberlerini bekliyorum sağlıkla kavuşursun aylin bebeğe
@Basakfehmi suyun gelmiş seninde bebeğin sağlıkla kucağına gelir darısımeltemcivil ve folik başına sağlıkla alalım haberlerinizi
aaa mastit cnm o, halk arasında süt sıtması deniyor, aman diyimKizlar dunden beri atesim var ve usume geliyirdu bugun kadin dogum kontrolum vardi soyledim doktoruma,sut atesi olmusum.goguslerim cok sis iyice emilnediginden meme bosalmadigindan hastslik yapiyormus.bende usuttum sanmistim.sizdede boyle brlurti olursa hemen doktora gidin yada pompayla iyice sagin,massj yapin.2 saattir hastanede tek memeji saggiyorum daha yeni yumusadi.oglum uyanmis eve emzirmeye geldim geri gidicem oburunude sagmaya bide atesimi takip ediyorlar
Ben sancılar başlayınca sanıyordum, sen niyetini bozma yine de Allah rızası için adlarını ansan yeter, en az bekleyeni 5 yıldır bekliyor ve hepsinin düşükleri oldu, biri doğurup kucağına aldıktan 2 gün sonra veda etmek zorunda kaldı vs...Tatlım o dogururken ediliyor tam o esnada edilen dualar reddolmazmis diger arkadaslarimin arasina eklerim tabi Allah isteyen herkese nasip etsin sancilarim duzensiz bekliyoruz gelismeleri
Geçmiş olsun canım kızımda olmuştum sıcak banyo iyi geliyor birde sağmıştım hep sonrasında sıcak havlu kompresi göğüslere oda iyi geliyor birdaha olmamak içinde fazla sütü sağıp buzluğa koyabilirsin bebiş normal emmeye başlayana kadarKizlar dunden beri atesim var ve usume geliyirdu bugun kadin dogum kontrolum vardi soyledim doktoruma,sut atesi olmusum.goguslerim cok sis iyice emilnediginden meme bosalmadigindan hastslik yapiyormus.bende usuttum sanmistim.sizdede boyle brlurti olursa hemen doktora gidin yada pompayla iyice sagin,massj yapin.2 saattir hastanede tek memeji saggiyorum daha yeni yumusadi.oglum uyanmis eve emzirmeye geldim geri gidicem oburunude sagmaya bide atesimi takip ediyorlar
Alah izniyle sende bugün yarın doğurucan inşallah kolay ağrısız normai bir doğum olurBen de varimpazartesi gunum gecti
Insallah gazini rahat cikartan bebisler olur :)
ogluma kimyon verdim 1 ~2 kere oda ise yaradi ama benim rezene icmem cok iyi oldu
ben doguma araba surerek gittim :)
emelcim güzel haberlerini bekliyorum sağlıkla kavuşursun aylin bebeğe
@Basakfehmi suyun gelmiş seninde bebeğin sağlıkla kucağına gelir darısımeltemcivil ve folik başına sağlıkla alalım haberlerinizi
Kizlar dunden beri atesim var ve usume geliyirdu bugun kadin dogum kontrolum vardi soyledim doktoruma,sut atesi olmusum.goguslerim cok sis iyice emilnediginden meme bosalmadigindan hastslik yapiyormus.bende usuttum sanmistim.sizdede boyle brlurti olursa hemen doktora gidin yada pompayla iyice sagin,massj yapin.2 saattir hastanede tek memeji saggiyorum daha yeni yumusadi.oglum uyanmis eve emzirmeye geldim geri gidicem oburunude sagmaya bide atesimi takip ediyorlar
Ben de varimpazartesi gunum gecti
Hadi bir avazda kavuş bebişine inşallah..Sıklasmasını bekliyecegim doktorumla kontak halindeyim
Kızlar çok istediğim bir dileğim vardı oldu çok şükür bin tane ihlas süresi okudum bin tane lahavle ve yine bin tane la ilahe illallah çektim dünde iki rekat namz kıldım her ezan saatinde rabbime dua ettim ve dileğim gerçek oldu çok şükür nedense sizlede paylaşmak istedim rabbime çok şükürler olsun
Amin sağol canım cümlemizin duaları kabul olsungozun aydın tatlım. allahım açtiğimz avcumuzu bos bırakmasın.
Doktorum 41 haftadan sonra beklemek istemiyo, 41 i gecirirsen imzali kağıt ver sorumluluğu ben almak istemem dedi
Amin insqllah.. sevet canım sen de varsn Allahım sesımızı, duamızı duysun da, bı an once sancılarımız baslasın ıns.
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar minigim dünyaya geldi şükür iyiyiz normal yolla doğurdum darısı sizlere olsun ins
Hahaah alakası yok ama aklıma big bang theory dizisinden bi sahne geldi altta paylaştım sahneyiDevlette genelde öyle diye duyuyorum, o yüzden eşime dedim hatta dün acile devlete gidelim orda severler kurcalamayı diye :)
Bnm eşim kova burcu, çok severim kovalarıBenim de eşim Başak, ben kova :) ikimizin de yükseleni Başak
Ahh ne anlar yaşıyacaksın hemde az kaldı inşallahhOy maşallah denizcim sen böyle anlatınca hemen gelsin Efe'm istiyorum :)) biz de böyle olacağız inşallah de mi :))))
Hakkında hayırlısı olsun cnm, tehlikeye atmamak lazım, dr.una güveniyorsan en önemlisi oMerhabalar
Az önce doktor kontrolünden çıktım. Hiçbir doğum belirtisi yok. Bebeğimin suyu azalmış.
Pazartesiye kadar doğum olmazsa, pazartesi öğleden sonra sezeryana alacak.
Moralim çok bozuldu. Ağladım.
Kendimi normal doğuma çok adapte etmiştim. Hayırlısı olsun artık. Belki bu arada kendiliğinden doğar.
Güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıylaKizlar suyum geldi ama açılma yok kanala inmemiş suni veriyorlar dua edin normal olsun
Ali bebek sağlıkla doğsunnn kucağına al da ahh ne aşk doğcak merakla bekliyorummmm o sahneleri betimlemeniziii folikim bitanemnerde kız kanuni, tem'de değil mi, başakşehir tarafında? ben mi yanlış biliyorum
Sağım solum Başak diyosun, memnun musun? Cebinden bi çakıl taşları çıkmıyo bnm adamınıvırı zıvırı eve taşımayı pek seviyo da atmaya kıyamıyo hiçbişeyi, çöp ev gibiyiz
Beni özendiren kim sanıyorsunbkz. D Dekalpy
canııım, doktor ne diyor?
@huzurluvemutlu cnm pazartesi sezaryen mi dedi doktor? başka ne dedi?
@Basakfehmi bir yaprak daha düşüyor listemden, kolay doğum dilerim cnm, Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?