- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Önceden önce suni veririm demişti. Şimdi direk sezaryen uygun diyor.Üzülme cnm ya, önemli olan bebeğin sagliği, hersey sağlikli olsaydı evet normali beklemek istiyoruz ama bi sorun varsa sezeryan ol, bebeğine sağlikla kavus.
Suniyi denemeden direk sezeryan mi olacak?
Suyu azalmış, çok fazla değil ama yine de riskli dedi. Doktorum normal doğum taraftarı bir doktor. Kendisine çok güveniyorum. Şimdiye kadar hep normal üzerine konuştuk. Zamanı geldiği halde doğum olmazsa 1 hafta bekleriz, sonra suni sancı veririz, olmazsa sezaryen demişti. Fakat bugün suyunun azalması, sancının ve açıklığın hiç olmaması sebebiyle suni sancı da vermeden sezaryena karar verdi.çok üzüldüm yaa normale odaklanmıştniz. ama doktora Hatırlatsaydiniz keşke dediklerini. birde başka doktora danışsan. sezaryen da bi secenek sonuçta ama belki başka Dr farklı bişey der geri.dönüşü yok bu işin. bır de şu azalması ne kadar ki bebek doğuma yakın mecburen azalıyor.
Biliyorum canım. Yani herşey normal olup da son anda sezaryen riski her zaman var. Her ne kadar önceki doğumlar normal olsa da yine de sezaryen riski var.Ama onun bebeği kaka yapti ondan bekleyemediler tatlim.
Sana dooktorun ne diyor cnm bnmde girmedi biliysn aldik valla
Haber varmi nurcandan
Ayy hepiciginizde yavas yavas gidiyonus sanki bnmki gelmickmid gibi geliyr yahu yarin nstye baglanicm ins sancim ckar gelsn artk kizim poff seninde ins bebisin hayrlisyla gelir cnm gzel haberler ver bizeTahminen cuma olur senin dogumun demisti dün sancimda nstde çıktı bugunde nişan sanirim haftasonu Allahin izniyle kızıma kavusacagım
nerde kız kanuni, tem'de değil mi, başakşehir tarafında? ben mi yanlış biliyorum
Sağım solum Başak diyosun, memnun musun? Cebinden bi çakıl taşları çıkmıyo bnm adamınıvırı zıvırı eve taşımayı pek seviyo da atmaya kıyamıyo hiçbişeyi, çöp ev gibiyiz
Beni özendiren kim sanıyorsunbkz. @Dekalpy
canııım, doktor ne diyor?
huzurluvemutlu cnm pazartesi sezaryen mi dedi doktor? başka ne dedi?
@Basakfehmi bir yaprak daha düşüyor listemden, kolay doğum dilerim cnm, Allah yardımcınız olsun.
Ee siz tem'e mi yakınsınız, benim avcılar gibi kalmış da sanki aklımda?evet canım tem dibinde, temın basaksehır tarafında degıl, atakent tarafında.
KIZLAR BUGUN DOKTORDAN GELDIM BEBEGIN KG Sİ 2900 BOYU 47 CM. SANKİ BOYU KISA GELDİ BANA. BEBEGIM MAKAT ÇIKIŞLIYDI DOGUM POZISYONUNA GEÇMİŞ COK SÜKÜR. NST DE HAFİF SANCILARIM CIKTI
Kizlarrrrrrrrrr nişanım geldiiiiiii
senn neden kesın sezeryan tatlm?Bende sezaryen olucam ama ne yalan söyleyim sancim gelsin istiyorum. .çok farklı güzel bi duygu insanı Sarhoş gibi yapıyor. hormonların dansı gibi bişey. muhtemel doğum 22 aralık benim..
Önceden önce suni veririm demişti. Şimdi direk sezaryen uygun diyor.
Suyu azalmış, çok fazla değil ama yine de riskli dedi. Doktorum normal doğum taraftarı bir doktor. Kendisine çok güveniyorum. Şimdiye kadar hep normal üzerine konuştuk. Zamanı geldiği halde doğum olmazsa 1 hafta bekleriz, sonra suni sancı veririz, olmazsa sezaryen demişti. Fakat bugün suyunun azalması, sancının ve açıklığın hiç olmaması sebebiyle suni sancı da vermeden sezaryena karar verdi.
Biliyorum canım. Yani herşey normal olup da son anda sezaryen riski her zaman var. Her ne kadar önceki doğumlar normal olsa da yine de sezaryen riski var.
Ee siz tem'e mi yakınsınız, benim avcılar gibi kalmış da sanki aklımda?
aaa, bakırköyde buralarda spor salonu bakıyordun falandoktorum avcılarda, bız atakentte tem kenarında oturuyoruz
Anladm cnm tehliken yoksa bekle sezeryan zormus ; ((( bugun sutum geldi bebek memeyi almiyor evde savas veriyoruz ; (((benm dr 41 e kadar beklıycez, daha da beklemek ıstersen 42 ye kadar, ımzalı kagıt verrsn dedı.
nurcan gerı donus yapmadı tatlm
Bende iyice tikiyorum agzina cok guzel emiyor,neyi yanlis yapiyorumki mahvoldum resmen
Sizleri hep takip ediyordum ama yazmiyordum , böyle göğüs ucu yarası çektiginizi duyunca çok üzüldüm bende ilk benegimde yaşadım çok kötü birşey sütten kesip mamaya geçmeyi düşündüm ama dayandim ağlaya ağlaya emzirdim hep ama vazgecmedim iki ay çektim denemedigim tavsiye krem kalmadı sonunda kurtuldum bebeğin ağzına göğsünü iyi dayamalisin sadece ucunu alırsa yaralar iyilesmez birde her emzirmeden önce sıcak suyla yikamani tavsiye ediyorum böylece yumuşadığı için bebek emince yirtilmaz tam kabul bağladı derken tekrar açılmaz yaraların ve en önemlisi ters emzirme yöntemi muhteşem birşey çocuğun ağzı yaraların tersi yönünde emdiği için acı hissetmiyorsun yaralarla da temas olmayınca bi güzel kabuk bağlayıp iyileşiyor bebeğini de doyasıya emzirebiliyorsun bence dene bu ters emzirme yöntemini öğrenince boşuna acı cekmisim dedim bebegimden sogumustum ama bunu deneyince atlatmış oldum
Hadi hayirlisi bugün bir bebis daha geliyor galibaSancım geceden beri var sabaha kadar sürdü ama geçer gibi olmuştu bi baktim tıpkı anlatıldığı gibi sumukumsu pembe bisey geldi anlamamak mümkün degil simdi artti agrim cok heyecanliyim
Doktrum avcilarda tatlmEe siz tem'e mi yakınsınız, benim avcılar gibi kalmış da sanki aklımda?
Yoktu malesef tatlm, zaten vazgectim sonradan Sadece yürüyüş de yeterli bence.aaa, bakırköyde buralarda spor salonu bakıyordun falansizin orda hiç yok mu cnm?
Canm ama anladiğim kadariyla sütün doğum sekli ile alakasi yok, mesela denizin sezeryan sorasi hemen sütü geldi, normal sonrasi hemen süt gelmeyebilirAnladm cnm tehliken yoksa bekle sezeryan zormus ; ((( bugun sutum geldi bebek memeyi almiyor evde savas veriyoruz ; (((
ya benim ki eksik kalan destek için aslında prematüre maması her emzirmeden sonra bir kaç kaşık veriyorumKaç saatte bir ne kadar veriyorsun canım ben yenidoğanı kullanıyorum sütüm çok değildi bi kaç güne artar dedi ebeler ama yara oldu meme uçlarım acıdan çok veremiyorum
halimecim benim marka aptamil ama preaptamil prematüre maması günlük toplam 30cc miktarı ve her emzirmeden sonra birkaç kaşık ver dedi benimki ve asla biberonla verme dedi dr um kaşıkla veriyorum sonra emzirmede sorun yaşarım diye biberonla verme dediBende kullaniyorum aptamili ne kadar veriyosunuz günde bide ben biberonla veriyorum sizde ole mi yapiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?