2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Üzülme cnm ya, önemli olan bebeğin sagliği, hersey sağlikli olsaydı evet normali beklemek istiyoruz ama bi sorun varsa sezeryan ol, bebeğine sağlikla kavus.
Suniyi denemeden direk sezeryan mi olacak?
Önceden önce suni veririm demişti. Şimdi direk sezaryen uygun diyor.

Suyu azalmış, çok fazla değil ama yine de riskli dedi. Doktorum normal doğum taraftarı bir doktor. Kendisine çok güveniyorum. Şimdiye kadar hep normal üzerine konuştuk. Zamanı geldiği halde doğum olmazsa 1 hafta bekleriz, sonra suni sancı veririz, olmazsa sezaryen demişti. Fakat bugün suyunun azalması, sancının ve açıklığın hiç olmaması sebebiyle suni sancı da vermeden sezaryena karar verdi.

Ama onun bebeği kaka yapti ondan bekleyemediler tatlim.
Biliyorum canım. Yani herşey normal olup da son anda sezaryen riski her zaman var. Her ne kadar önceki doğumlar normal olsa da yine de sezaryen riski var.

Tahminen cuma olur senin dogumun demisti dün sancimda nstde çıktı bugunde nişan sanirim haftasonu Allahin izniyle kızıma kavusacagım
Ayy hepiciginizde yavas yavas gidiyonus sanki bnmki gelmickmid gibi geliyr yahu yarin nstye baglanicm ins sancim ckar gelsn artk kizim poff seninde ins bebisin hayrlisyla gelir cnm gzel haberler ver bize

evet canım tem dibinde, temın basaksehır tarafında degıl, atakent tarafında.

suyun az olması mı sunı sancıyı denemeye engelmıs yanı???

Anladm cnm tehliken yoksa bekle sezeryan zormus ; ((( bugun sutum geldi bebek memeyi almiyor evde savas veriyoruz ; (((
Canm ama anladiğim kadariyla sütün doğum sekli ile alakasi yok, mesela denizin sezeryan sorasi hemen sütü geldi, normal sonrasi hemen süt gelmeyebilir

Kaç saatte bir ne kadar veriyorsun canım ben yenidoğanı kullanıyorum sütüm çok değildi bi kaç güne artar dedi ebeler ama yara oldu meme uçlarım acıdan çok veremiyorum
ya benim ki eksik kalan destek için aslında prematüre maması her emzirmeden sonra bir kaç kaşık veriyorum
süt içinde bol su ve kompostove proteinli gıdalar tüketiyorum şuan deli gibi sütüm var ve emzirdikçe süt artıyor Derinsu en önemli faktör bence bu sende öyşe yap sıkma canını şuan gelen süt ona yeter zaten zamanla sütün artar

@Aylininannesi arkadaşlarım için dua istiyorum cnm sancın başladı madem, bebek sahibi olmaya çalışıyorlar, şimdiden Allah razı olsun. İsimleri Nevriye, Mutlu, Gamze.

Bende kullaniyorum aptamili ne kadar veriyosunuz günde bide ben biberonla veriyorum sizde ole mi yapiyosunuz
halimecim benim marka aptamil ama preaptamil prematüre maması günlük toplam 30cc miktarı ve her emzirmeden sonra birkaç kaşık ver dedi benimki ve asla biberonla verme dedi dr um kaşıkla veriyorum sonra emzirmede sorun yaşarım diye biberonla verme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…