- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Sezaryen mi yapalım diyo?
böylesi de var demekHahaah alakası yok ama aklıma big bang theory dizisinden bi sahne geldi altta paylaştım sahneyi
İnşallah Denizciğim çok istiyorum artık, dün halıları yıkamaya yolladım, bugün evi temizlettim, bütün perdeler yıkanıp asıldı mis gibi, bebişin yatağına nevresimini serdim temiz temizAli bebek sağlıkla doğsunnn kucağına al da ahh ne aşk doğcak merakla bekliyorummmm o sahneleri betimlemeniziii folikim bitanem
Ne mutlu sana, darısı başımıza, Allah bizim de dualarımızı geri çevirmesin inşallah.Kızlar çok istediğim bir dileğim vardı oldu çok şükür bin tane ihlas süresi okudum bin tane lahavle ve yine bin tane la ilahe illallah çektim dünde iki rekat namz kıldım her ezan saatinde rabbime dua ettim ve dileğim gerçek oldu çok şükür nedense sizlede paylaşmak istedim rabbime çok şükürler olsun
Amin inşallahNe mutlu sana, darısı başımıza, Allah bizim de dualarımızı geri çevirmesin inşallah.
emelcim yazılarını okudukça ben heyecn yaptım canım hadi inşallah sağlıkla al kucağına sak korkma inan kolay olacakSıklasmasını bekliyecegim doktorumla kontak halindeyim
folik @FtmGn@meltemcivil@suul@HuzurluVeMutlu@esmerim53@Basakfehmi@Aylininannesi bu listeden iki kişi daha mı gidiyor şimdi
hakket yabaşaktan ses cıkmadı kı, acaba ne yaptı ???
emel yaa canım sakın korkma inan her sanı dünyaya bedel harika bir gün seni bekliyor bebeğin kucağına gelecek ayy ben senden daha çok heyecanlıyımInsallah Allah razi olsun vallahi korkuyorum cocuk gibi
ahahahaaa çok güldüm "insan eli :)))) :)))Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Hahaah alakası yok ama aklıma big bang theory dizisinden bi sahne geldi altta paylaştım sahneyi
Bnm eşim kova burcu, çok severim kovaları
Ahh ne anlar yaşıyacaksın hemde az kaldı inşallahh
Hakkında hayırlısı olsun cnm, tehlikeye atmamak lazım, dr.una güveniyorsan en önemlisi o
Güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla
Bende mama verdim cnm hastanede sütün gelmediğini fark ettim.. 2 saatte 1 mama verdik. Şimdi de emziriyorum. Sanırım zamanla geçecekhedef 2016 ben 45 dk arayla emzirdim 16,9 du mavi isiga girdi 13 ke ciktik ertrsi gun 14 oldu iyuzden ayrica mama da verdim sakin emzige alisir mama ya alisir diye vermemezlik yapmayin sakin sakin
nst kagıdı yanımda ama anlamamki ben resmini atsam anlarmısınızhafıf sancı kac mesela cnm?
Rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin.. Korkacak birşey yok emin ol.. Uyuyup uyanacaksın melegin yanında..İyi akşamlar kızlar. Çok heyecanlıyım birazda bilmemenin korkusu var üzerimde yarın sezeryan var 5:30 da hastanedeyiz. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah..
Canım riske atma doktorlar bizden daha iyi biliyorlar.. Umarım gönlünden geçen olur normal doğum yaparsınTeşekkür ederim canım. Hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun.
Bugün beklenen doğum günümdü. Önceden, doğum olmazsa 1 hafta bekleriz, sonra suni sancı veririz demişti. Şimdi suyu azaldığı için riske atmak istemediğini, pazartesiye kadar doğum olmazsa sezaryen yapacağını söyledi.
Ah ah :)folik ,@FtmGn,@meltemcivil,@suul,@huzurluvemutlu,@esmerim53,@Basakfehmi,@Aylininannesi bu listeden iki kişi daha mı gidiyor şimdi
saolasın canım ınş ıyılesırım bıan onceAy canım ya çok geçmiş olsun ah minnaklar annelerine neler yapıyor ins tez zamanda iyilesirsin
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Ayla'cım... Yaptır tamiratını için rahat etsin.. Annem ben 5 günlükken taşınmış :) seninki de güzel anı olur :) mide bulantıma da açıklık getirdin teşekkür ederim :)Geldim canım dr dan yaşadığım herşey yalancı sancıymış bu haftadan sonra normal dedi kısmetse çarşamba sezeryan olucam kanama nişan ve su gelmedikçe korkmama gerek yokmuş gerçek doğum sancısıda yalancı gibi değilmiş iki saat olan değilde yarım saatte bir düzenli olan kasılmalar kendini ciddi boyutta hissettirirmiş onun dışında miğde bulantısı ve adet ağrısı rahim kendini doğuma hazırlıyor bu da doğumdan iki hafta önce başlıyor korkma dedi ev kredimiz çıktı yarın tapu işlemleri var fakat ben çok tadilat istiyorum tadilat işi bitmeden taşınmayacağım anca haziranı bulur bir daha ev niyetim yok ev iki yıllık ama yıpratmışlar sil baştan yavaş yavaş yenilemek istiyorum kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?