2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hahaah alakası yok ama aklıma big bang theory dizisinden bi sahne geldi altta paylaştım sahneyi
böylesi de var demek
Ali bebek sağlıkla doğsunnn kucağına al da ahh ne aşk doğcak merakla bekliyorummmm o sahneleri betimlemeniziii folikim bitanem
İnşallah Denizciğim çok istiyorum artık, dün halıları yıkamaya yolladım, bugün evi temizlettim, bütün perdeler yıkanıp asıldı mis gibi, bebişin yatağına nevresimini serdim temiz temiz kıl tüy olmasın diye cibinliğini de açtım, hastane çantasının fermuarını da kapattım huzurluvemutlu yoruldum bugün. Duşumu alır saçımı başımı yapar yatarım, gece suyum gelebilir ne de olsa yarın büyük buluşma var Ali'mle

Ne mutlu sana, darısı başımıza, Allah bizim de dualarımızı geri çevirmesin inşallah.

ahahahaaa çok güldüm "insan eli :)))) :)))

Senin Burcun ne Deniz:)

hedef 2016 ben 45 dk arayla emzirdim 16,9 du mavi isiga girdi 13 ke ciktik ertrsi gun 14 oldu iyuzden ayrica mama da verdim sakin emzige alisir mama ya alisir diye vermemezlik yapmayin sakin sakin
Bende mama verdim cnm hastanede sütün gelmediğini fark ettim.. 2 saatte 1 mama verdik. Şimdi de emziriyorum. Sanırım zamanla geçecek

İyi akşamlar kızlar. Çok heyecanlıyım birazda bilmemenin korkusu var üzerimde yarın sezeryan var 5:30 da hastanedeyiz. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah..
Rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin.. Korkacak birşey yok emin ol.. Uyuyup uyanacaksın melegin yanında..

Canım riske atma doktorlar bizden daha iyi biliyorlar.. Umarım gönlünden geçen olur normal doğum yaparsın

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Ayla'cım... Yaptır tamiratını için rahat etsin.. Annem ben 5 günlükken taşınmış :) seninki de güzel anı olur :) mide bulantıma da açıklık getirdin teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…