2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hala 12 de doktor emzir dedi sınır 19 muş sanırım 2 saatte 1 emziriyorum umarım geçer
benim kızımın 14 küsürlere kadar çıktı ve hızla düşüşe geçti bolca emzirerek düştü vede sende öyle yap zeynom inan hemen düşüyor sıkma canını neredeyse çoğu bebek sarılık oluyor maalesef

Oyy ne güzel maşallah size :)
Ah bu gaz olayı bakalım biz neler göreceğiz :)
Insallah gazini rahat cikartan bebisler olur :)
Evet cnm bende rezene iciyorum cok iyi geliyo hatta bir caykasigi oglumada veriyorum hemen gazini cikariyo :)
ogluma kimyon verdim 1 ~2 kere oda ise yaradi ama benim rezene icmem cok iyi oldu

Ben de kullaniyorum araba, herkes panik oluyo etrafimda :) kullanma artk diyolar :)
ben doguma araba surerek gittim :)

Lady 23 senden özel bir ricam olacak. KK 'da başka bir forumda 27+3 haftalık doğum yapmış ve bebişi şu an komada olan bir annemiz var. Nolur onlar içinde dua et. Allah'ım onu da seni de hepimizi de sağ salim kavuştursun bebişlerine. Hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşımmmmm

Ca
Kizlar suyum geldi ama açılma yok kanala inmemiş suni veriyorlar dua edin normal olsun
Allah yardimcin olsun tatlim

hedef 2016 ben 45 dk arayla emzirdim 16,9 du mavi isiga girdi 13 ke ciktik ertrsi gun 14 oldu iyuzden ayrica mama da verdim sakin emzige alisir mama ya alisir diye vermemezlik yapmayin sakin sakin

Kizlar dunden beri atesim var ve usume geliyirdu bugun kadin dogum kontrolum vardi soyledim doktoruma,sut atesi olmusum.goguslerim cok sis iyice emilnediginden meme bosalmadigindan hastslik yapiyormus.bende usuttum sanmistim.sizdede boyle brlurti olursa hemen doktora gidin yada pompayla iyice sagin,massj yapin.2 saattir hastanede tek memeji saggiyorum daha yeni yumusadi.oglum uyanmis eve emzirmeye geldim geri gidicem oburunude sagmaya bide atesimi takip ediyorlar

Ilk agzina alirken canim cok aciyor ama daha sonra geciyor,dogru sekilde tutturdugumu dusuhuyorm hic ters emzirmeyi denemedim bide onu deniyeyim

Geçmiş olsun tatlım. İnşallah en kısa sürede düzelir canım.

Geldim canım dr dan yaşadığım herşey yalancı sancıymış bu haftadan sonra normal dedi kısmetse çarşamba sezeryan olucam kanama nişan ve su gelmedikçe korkmama gerek yokmuş gerçek doğum sancısıda yalancı gibi değilmiş iki saat olan değilde yarım saatte bir düzenli olan kasılmalar kendini ciddi boyutta hissettirirmiş onun dışında miğde bulantısı ve adet ağrısı rahim kendini doğuma hazırlıyor bu da doğumdan iki hafta önce başlıyor korkma dedi ev kredimiz çıktı yarın tapu işlemleri var fakat ben çok tadilat istiyorum tadilat işi bitmeden taşınmayacağım anca haziranı bulur bir daha ev niyetim yok ev iki yıllık ama yıpratmışlar sil baştan yavaş yavaş yenilemek istiyorum kısmetse

Ay Ay şu kargo olayına bende sinir oluyorum özellikle yurtiçi oonceden ararlardı komşuya markete bırakırlardı neymiş artık öyle bişey yokmuş pztesi geliyolar yokum diye not bırakmışlar gidip kendim aldım daha öncede urunum iptall geri gitti yurtiçi yüzünden dun gecede hepsiburadadan prima siparişi verdim aras kargoyu seçtim saat beşte aras arıyor sabah ona kadar. Urununuzu getiricez diye sizde arası tercih edin bence

Son kontrolden geldim herşey normal 3100 gr olmuş oğluşum suyum kanamam gelmezse çarşambaya doğuruyorum kısmetse ev kredimiz onaylandı yarın tapu işlemleri olucak işte dr bundan sonra olabilecekleri anlattı korkma diye yalancı sancılar çok olurmuş adet ağrısı mide bulantısı duzenlli sancı yarım saatte bir olan kendini ciddi derecede hissettirirmiş sonrası 20 dk duşuyormuş öyle olursa gel dedi birde su kanama diğer kasılmalar sertlleşmeler hepsi yalancıymış

Lady 23 arkadaşlarım için dua istiyorum cnm sancın başladı madem, bebek sahibi olmaya çalışıyorlar, şimdiden Allah razı olsun. İsimleri Nevriye, Mutlu, Gamze.
Tatlım o dogururken ediliyor tam o esnada edilen dualar reddolmazmis diger arkadaslarimin arasina eklerim tabi Allah isteyen herkese nasip etsin sancilarim duzensiz bekliyoruz gelismeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…