benim kızımın 14 küsürlere kadar çıktı ve hızla düşüşe geçti bolca emzirerek düştü vede sende öyle yap zeynom inan hemen düşüyor sıkma canını neredeyse çoğu bebek sarılık oluyor maalesefHala 12 de doktor emzir dedi sınır 19 muş sanırım 2 saatte 1 emziriyorum umarım geçer
Insallah gazini rahat cikartan bebisler olur :)Oyy ne güzel maşallah size :)
Ah bu gaz olayı bakalım biz neler göreceğiz :)
ogluma kimyon verdim 1 ~2 kere oda ise yaradi ama benim rezene icmem cok iyi olduEvet cnm bende rezene iciyorum cok iyi geliyo hatta bir caykasigi oglumada veriyorum hemen gazini cikariyo :)
ben doguma araba surerek gittim :)Ben de kullaniyorum araba, herkes panik oluyo etrafimda :) kullanma artk diyolar :)
emelcim güzel haberlerini bekliyorum sağlıkla kavuşursun aylin bebeğeKizlarrrrrrrrrr nişanım geldiiiiiii
CaYa haklisin da pınarcim elimde değil inanki. Bazen tamam diyorum, sezeryansa sezeryan olsun yeter ki bu süreç bitsin kizima kavusayım, bazen de neden herkesin oluyo da benmkı normal olmuyo die takılıp kaliyorum Başınızı şişirdim sizin de, cok yazmak istemiyorum artık buraya
Allah yardimcin olsun tatlimKizlar suyum geldi ama açılma yok kanala inmemiş suni veriyorlar dua edin normal olsun
benim kızımın 14 küsürlere kadar çıktı ve hızla düşüşe geçti bolca emzirerek düştü vede sende öyle yap zeynom inan hemen düşüyor sıkma canını neredeyse çoğu bebek sarılık oluyor maalesef
geçmişolsun şimdi durum nasıl kaç sarılığı bayağı yükselmişhedef 2016 ben 45 dk arayla emzirdim 16,9 du mavi isiga girdi 13 ke ciktik ertrsi gun 14 oldu iyuzden ayrica mama da verdim sakin emzige alisir mama ya alisir diye vermemezlik yapmayin sakin sakin
Canimm cok tesekkurler hem heyecanliyim hem korkuyorum
Kizlar dunden beri atesim var ve usume geliyirdu bugun kadin dogum kontrolum vardi soyledim doktoruma,sut atesi olmusum.goguslerim cok sis iyice emilnediginden meme bosalmadigindan hastslik yapiyormus.bende usuttum sanmistim.sizdede boyle brlurti olursa hemen doktora gidin yada pompayla iyice sagin,massj yapin.2 saattir hastanede tek memeji saggiyorum daha yeni yumusadi.oglum uyanmis eve emzirmeye geldim geri gidicem oburunude sagmaya bide atesimi takip ediyorlar
Geldim canım dr dan yaşadığım herşey yalancı sancıymış bu haftadan sonra normal dedi kısmetse çarşamba sezeryan olucam kanama nişan ve su gelmedikçe korkmama gerek yokmuş gerçek doğum sancısıda yalancı gibi değilmiş iki saat olan değilde yarım saatte bir düzenli olan kasılmalar kendini ciddi boyutta hissettirirmiş onun dışında miğde bulantısı ve adet ağrısı rahim kendini doğuma hazırlıyor bu da doğumdan iki hafta önce başlıyor korkma dedi ev kredimiz çıktı yarın tapu işlemleri var fakat ben çok tadilat istiyorum tadilat işi bitmeden taşınmayacağım anca haziranı bulur bir daha ev niyetim yok ev iki yıllık ama yıpratmışlar sil baştan yavaş yavaş yenilemek istiyorum kısmetseAA dr 'a gidince sorarsın, ben pazartesi gideceğim daha. Beni de haberdar eder misin canım.
Bu arada ne yaptınız siz ev işini, banka falan diyordun karar verdiniz mi eve, doğumdan önce mi taşınmayı düşünüyorsun?
Ay şu kargo olayına bende sinir oluyorum özellikle yurtiçi oonceden ararlardı komşuya markete bırakırlardı neymiş artık öyle bişey yokmuş pztesi geliyolar yokum diye not bırakmışlar gidip kendim aldım daha öncede urunum iptall geri gitti yurtiçi yüzünden dun gecede hepsiburadadan prima siparişi verdim aras kargoyu seçtim saat beşte aras arıyor sabah ona kadar. Urununuzu getiricez diye sizde arası tercih edin benceHadi yaaaa...
Dün de ben evde bekliyorum. Kargocu gelmiş. Yan apartmana gitmiş. Sonra eşimi aramışlar, evde olmadığınız için kargoyu teslim edemedik diye. Eşim de bir güzel fırçalamış adamı. 1 dakika sonra geldi. Doğru adrese.
Gözün aydın canımm , Eee ne yapıcaksın sancıların sıklaşmasını bekleyecek misin evde, direkt hastaneye mi gideceksinKizlarrrrrrrrrr nişanım geldiiiiiii
Hadi hayırlısıKizlarrrrrrrrrr nişanım geldiiiiiii
Tatlım o dogururken ediliyor tam o esnada edilen dualar reddolmazmis diger arkadaslarimin arasina eklerim tabi Allah isteyen herkese nasip etsin sancilarim duzensiz bekliyoruz gelismeleriLady 23 arkadaşlarım için dua istiyorum cnm sancın başladı madem, bebek sahibi olmaya çalışıyorlar, şimdiden Allah razı olsun. İsimleri Nevriye, Mutlu, Gamze.
Sıklasmasını bekliyecegim doktorumla kontak halindeyimGözün aydın canımm , Eee ne yapıcaksın sancıların sıklaşmasını bekleyecek misin evde, direkt hastaneye mi gideceksin
İnşallah herşey güzel olur az acıyla normal olurKizlar suyum geldi ama açılma yok kanala inmemiş suni veriyorlar dua edin normal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?