Amiiiinayyyy insallah bu gece sancilar baslar da yarin dogum yaparizz nolur allahim
Bencede hepiniz arka arkaya doğuracaksınız benim çarşamba günüm o güne kadar hepiniz doğuracaksınızYeni aya konsantre olalım, enerji gönderelim bence bu gece hepimizyarın doğurabiliriz, yapabiliriiiz ommmm
Haha olur gece konsantre olalim cuma mubarek gun doguralim ::)
hadi inşallah, olucak olucak olucak, bi mucize olucaaakayyyy insallah bu gece sancilar baslar da yarin dogum yaparizz nolur allahim
koca göbüşümle son gecem.. yarın 9 da hastaneye yatış yapacaz..
ağzını yiyim senin!Bencede hepiniz arka arkaya doğuracaksınız benim çarşamba günüm o güne kadar hepiniz doğuracaksınız
ayy geldi mi vakitAllah yardımcınız olsun kızlar, kolay geçer inşallah.
cnm bnm bugün 38+5, senin nasıl 38+6 oluyor
kokulukalem
kızlar sağlıkla gelsin bebekleriniz bu gece bol bol uyuyun yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz
denizcim bizim seninle izlediğimiz diziler hep aynı sen kesin simpsonlar ,the 100 falan da izliyorsundur benim favori dizim şimdiye kadar House md süperdi yaaThe Big Bang Theory, tavsiye ederim
Bir de modern family var komedi anlamında eğer seviyorsan yabancı dizi mutlaka izlemelisin. Biz eşimle tv izlemiyoruz yabancı dizi ve film arşivimiz var sağlam
Ay inşallah canım çok stres yapıyorum ya. Çocuğumun hareketlerini sürekli takip ediyorum. Çok tuhaf bi duygu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
bu son gecenin tadını çıkarın, sevin karnınızı, konuşun onunlaHer seyimiz hazir cok sukur...yavrumuza kavusmaya saatler kaldi..9 ay da gecti gitti hamilelikte tamamlaniyor cok garip duygularmis bunlar...
sabah 5 te yola cikiyoruz 6 gibi yatarim hastaneye..biraz korku biraz endise biraz mutluluk ve beni nelerin bekledigini bilemedigim bir gun..
hepinizin dualarini bekliyorum..yarin doguma girecekblueflower I iklimcan yanlis hatirlamiyorsam hem sizin ve bundan sonra doguracak tum hamilelerin Allah yardimcisi olsun.. insallah yarin bebisli bir gunde sagsalim tekrar buraya yazariz :)
Burada konuşuldu mu ben de bilmiyorum ama ablam yapmış bunu, daha bugün telefonda yine hatırlattı soğan al çantana kesip sür emzirmeden dedi, zamanında o telaşla kendisi bi göğsüne sürebilmiş, sürdüğüm göğsüm yara olmadı diyo.İyi geceler kızlar
Okumaya çalışıyorum sizleri
Göğüs yaralarından muzdarip olanlar var galiba
Henüz doğum yapmamış olanlara tavsiye edeyim bari dedim
İlk doğumumda sogan götürmüştüm hastaneye
Dogumhaneden çıkınca bebeği emzirmeden hemen önce sogani ikiye bölüp göğüslerime sürdük
Ama bebek.emmeden önce
Emdikten sonra işe yaramıyor çünkü
Onun ağzı değmeden olcak
Göğüslerim yara olmadı bu sayede
Birkaç gün boyunca yaptım bu işlemi ben yine de
Belki ilk yaptığım da yeterliydi ama korktum yara olur diye
Böyle soğanı sıka sıka sürdük
Bebek emiyor korkmayin
Belki başkaları da tavsiye etmiş olabilir burda
Gözümden kaçmıştır belki
Bu arada benim bebek yukarıda hala
Düzenli Yürüyemiyorum ama genellikle ayaktayim
N nefesim-35 medela calma biberon var kızlar kesinlikle tavsiye ederim memeyi bırakır diye korkum yok çünkü bebek etmezse biberonla süt gelmiyorhalimecim benim marka aptamil ama preaptamil prematüre maması günlük toplam 30cc miktarı ve her emzirmeden sonra birkaç kaşık ver dedi benimki ve asla biberonla verme dedi dr um kaşıkla veriyorum sonra emzirmede sorun yaşarım diye biberonla verme dedi
Allah yardımcınız olsun cnm, gönlünü ferah tut, her şey kolaylıkla olur umarımİyi geceler güzel anneler, ben hastaneye yatisimi yaptım tahlillerim yapıldı Nst de sancı çıktı serumla durduruldu.Hayırlısı ile sabah 8.30 da sezeryana girecegim ve oglusuma kavusacagim.Kolay geçmesi için lütfen dualariniz bizimle olsun. Hepinize kucak dolusu sevgiler
Allah yardımcınız olsun cnm, gönlünü ferah tut, her şey kolaylıkla olur umarım
Şimdiden gözün aydin gizemcim.İyi geceler güzel anneler, ben hastaneye yatisimi yaptım tahlillerim yapıldı Nst de sancı çıktı serumla durduruldu.Hayırlısı ile sabah 8.30 da sezeryana girecegim ve oglusuma kavusacagim.Kolay geçmesi için lütfen dualariniz bizimle olsun. Benimle ayni gun dogum yapacak arkadaslarima da simdiden hayirli dogumlar dilerim.Hepinize kucak dolusu sevgiler
Teşekkürler canım, tez zamanda sağlıkla darısı sana inşallahŞimdiden gözün aydin gizemcim.
Pompa almamistim bir tandiktan odunc almustim,onubda 2 aylik bebeggecmıs olsun kuzum, pompa almıs mıydın, sık sık sağ madem
Yarina gun mu verdi doktorun,cok takio edemiyorum bebek oluncaböylesi de var demek
İnşallah Denizciğim çok istiyorum artık, dün halıları yıkamaya yolladım, bugün evi temizlettim, bütün perdeler yıkanıp asıldı mis gibi, bebişin yatağına nevresimini serdim temiz temizkıl tüy olmasın diye cibinliğini de açtım, hastane çantasının fermuarını da kapattım huzurluvemutlu yoruldum bugün. Duşumu alır saçımı başımı yapar yatarım, gece suyum gelebilir ne de olsa yarın büyük buluşma var Ali'mle
Yarin demiyeyim canimnicki nick cnm geçmiş olsun benim arkadaş iki defa oldu bu olayi ondan biliyorum o şöyle yapardi ve cidden geçerdi biraz kocakari şeyi ama ise yariyo o tas gibi olan gogusune bi kalip sabun koy beyaz sabun ama ateş gidene kadar cikarma o sabunla ole işyerinde calistigini bilirim ben bide bulasik süngeri ile silermis bilgin olsun yapmak istersen denemeden de yarar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?