2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aminn, hepimiz sağsalim kucağımıza alırız inşallah

Allah sağ salim kavuştursun :)

Hayırlısıyla doğurursun inşallah canım

Allah yardimcin olsun

saglikla kucaginiza alin insallahhh

denizcim bizim seninle izlediğimiz diziler hep aynı sen kesin simpsonlar ,the 100 falan da izliyorsundur benim favori dizim şimdiye kadar House md süperdi yaa
Aaa yok onları izlemedik daha, en son breaking bad i btirdik. House çok istiyorum izlemek ara ara izledim.
Nasılsnız leylamm nil bebişim nasıl? Bzim kız dünden beri coştu uyutmuyo kaçamak yiyecekler yedim hep gaz yaptı eski menüme geri dönücem

cig sogani degil mi? emzirmeden once bir kere mi? yoksa her emzirmeden once mi?

Amin kızlar kend
Yarın doğum yapacak hamilelikte son gecesi olan arkadaşlar, inşallah hepiniz sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.

Kendinizi iyi hissedince bize de yazmayı unutmayın.
Amin canım inşallah saol. Kendime gelir gelmez sezeryan sonrasını anlatıcam inşallah.

Kizimda lansinoh dan sonra bu merhemi doktorum tavsiye etmisti aynen bana da iyi gelmisti

The Big Bang Theory, tavsiye ederim
Bir de modern family var komedi anlamında eğer seviyorsan yabancı dizi mutlaka izlemelisin. Biz eşimle tv izlemiyoruz yabancı dizi ve film arşivimiz var sağlam
Biz de Dizi sektörüne hizmet edip kendimiz yabancı dizi izliyoruz. Modern Family'e ben de bayılırım :) The Big Bang Theory yinyıllardır erteliyorum :) Emzirirken başlayabilirim :)
Benim favori listem uzun :) ama izlenmediysen Shamless , The News Room , Suits tavsiye ederim. Breaking Bad izlemişsin zaten :)
Bir de komedi için The Last Man Earth ve Deathbeat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…