hadi inşallah, olucak olucak olucak, bi mucize olucaaaksuul meltemcivil @huzurluvemutlu hadi kızlar totem yapıyoruz
Aminn, hepimiz sağsalim kucağımıza alırız inşallahHer seyimiz hazir cok sukur...yavrumuza kavusmaya saatler kaldi..9 ay da gecti gitti hamilelikte tamamlaniyor cok garip duygularmis bunlar...
sabah 5 te yola cikiyoruz 6 gibi yatarim hastaneye..biraz korku biraz endise biraz mutluluk ve beni nelerin bekledigini bilemedigim bir gun..
hepinizin dualarini bekliyorum..yarin doguma girecekblueflower I iklimcan yanlis hatirlamiyorsam hem sizin ve bundan sonra doguracak tum hamilelerin Allah yardimcisi olsun.. insallah yarin bebisli bir gunde sagsalim tekrar buraya yazariz :)
Allah sağ salim kavuştursun :)İyi geceler güzel anneler, ben hastaneye yatisimi yaptım tahlillerim yapıldı Nst de sancı çıktı serumla durduruldu.Hayırlısı ile sabah 8.30 da sezeryana girecegim ve oglusuma kavusacagim.Kolay geçmesi için lütfen dualariniz bizimle olsun. Benimle ayni gun dogum yapacak arkadaslarima da simdiden hayirli dogumlar dilerim.Hepinize kucak dolusu sevgiler
Ağzından bal damlıyor Ayla :)Bencede hepiniz arka arkaya doğuracaksınız benim çarşamba günüm o güne kadar hepiniz doğuracaksınız
Pek ümidim yok ama inş canm.Teşekkürler canım, tez zamanda sağlıkla darısı sana inşallah
Hayırlısıyla doğurursun inşallah canımİyi geceler güzel anneler, ben hastaneye yatisimi yaptım tahlillerim yapıldı Nst de sancı çıktı serumla durduruldu.Hayırlısı ile sabah 8.30 da sezeryana girecegim ve oglusuma kavusacagim.Kolay geçmesi için lütfen dualariniz bizimle olsun. Benimle ayni gun dogum yapacak arkadaslarima da simdiden hayirli dogumlar dilerim.Hepinize kucak dolusu sevgiler
Hiç belli olmaz canım ümidini kaybetme, ama sezeryan da korkunç değil sonuçta meleklerimize kavusacagiz kötü dusunceleri at kafandanPek ümidim yok ama inş canm.
Teşekkürler amin inşallah canimHayırlısıyla doğurursun inşallah canım
Teşekkürler amin inşallah darısı bekleyen herkeseAllah sağ salim kavuştursun :)
Allah yardimcin olsunİyi geceler güzel anneler, ben hastaneye yatisimi yaptım tahlillerim yapıldı Nst de sancı çıktı serumla durduruldu.Hayırlısı ile sabah 8.30 da sezeryana girecegim ve oglusuma kavusacagim.Kolay geçmesi için lütfen dualariniz bizimle olsun. Benimle ayni gun dogum yapacak arkadaslarima da simdiden hayirli dogumlar dilerim.Hepinize kucak dolusu sevgiler
Allah yardimcin olsun
Cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruzAminn, hepimiz sağsalim kucağımıza alırız inşallah
saglikla kucaginiza alin insallahhhHer seyimiz hazir cok sukur...yavrumuza kavusmaya saatler kaldi..9 ay da gecti gitti hamilelikte tamamlaniyor cok garip duygularmis bunlar...
sabah 5 te yola cikiyoruz 6 gibi yatarim hastaneye..biraz korku biraz endise biraz mutluluk ve beni nelerin bekledigini bilemedigim bir gun..
hepinizin dualarini bekliyorum..yarin doguma girecekblueflower I iklimcan yanlis hatirlamiyorsam hem sizin ve bundan sonra doguracak tum hamilelerin Allah yardimcisi olsun.. insallah yarin bebisli bir gunde sagsalim tekrar buraya yazariz :)
Aaa yok onları izlemedik daha, en son breaking bad i btirdik. House çok istiyorum izlemek ara ara izledim.denizcim bizim seninle izlediğimiz diziler hep aynı sen kesin simpsonlar ,the 100 falan da izliyorsundur benim favori dizim şimdiye kadar House md süperdi yaa
cig sogani degil mi? emzirmeden once bir kere mi? yoksa her emzirmeden once mi?İyi geceler kızlar
Okumaya çalışıyorum sizleri
Göğüs yaralarından muzdarip olanlar var galiba
Henüz doğum yapmamış olanlara tavsiye edeyim bari dedim
İlk doğumumda sogan götürmüştüm hastaneye
Dogumhaneden çıkınca bebeği emzirmeden hemen önce sogani ikiye bölüp göğüslerime sürdük
Ama bebek.emmeden önce
Emdikten sonra işe yaramıyor çünkü
Onun ağzı değmeden olcak
Göğüslerim yara olmadı bu sayede
Birkaç gün boyunca yaptım bu işlemi ben yine de
Belki ilk yaptığım da yeterliydi ama korktum yara olur diye
Böyle soğanı sıka sıka sürdük
Bebek emiyor korkmayin
Belki başkaları da tavsiye etmiş olabilir burda
Gözümden kaçmıştır belki
Bu arada benim bebek yukarıda hala
Düzenli Yürüyemiyorum ama genellikle ayaktayim
Amin canım inşallah saol. Kendime gelir gelmez sezeryan sonrasını anlatıcam inşallah.Yarın doğum yapacak hamilelikte son gecesi olan arkadaşlar, inşallah hepiniz sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.
Kendinizi iyi hissedince bize de yazmayı unutmayın.
Kizimda lansinoh dan sonra bu merhemi doktorum tavsiye etmisti aynen bana da iyi gelmistiBenmde sık emzirmekten gogus uclarim aciyor yaniyordu canm bana hastanedeki ebe bu kremi önerdi kesinlikle kullan dedi simdilik iyi geldi bana emzirdikten hemen sonra sürüyorum bir daha emzirecegimde gogsumu yikayip bebisi emziriyorum.Fiyati 39.5 yaziyor esim almis devlet karsiliyormu bilmiyorum.
Biz de Dizi sektörüne hizmet edip kendimiz yabancı dizi izliyoruz.The Big Bang Theory, tavsiye ederim
Bir de modern family var komedi anlamında eğer seviyorsan yabancı dizi mutlaka izlemelisin. Biz eşimle tv izlemiyoruz yabancı dizi ve film arşivimiz var sağlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?