2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ay çok özeniyorum dogurup kurtulanlara :) sayili gunleri kalanlarada kolayliklar dilerim ♡♡
Sağol amin.. biz de özeniyoruz kurtulanlara
Umarım canım biraz stres yaptım sabah olur insallah biran önce
No stres, yes heyecan! Güzel güzel kucakla yavrunu
Pompa almamistim bir tandiktan odunc almustim,onubda 2 aylik bebeg

Yarina gun mu verdi doktorun,cok takio edemiyorum bebek olunca
Yok cnm rutin kontrol bnm için onunla her buluşma büyük
Bu gece- yarın gece, bu gece- yarın gece

Hiç sancım yokkkk
bnm de sık sık kasılmalar sertleşmeler dışında, sancı anlamında bişey yok .
cig sogani degil mi? emzirmeden once bir kere mi? yoksa her emzirmeden once mi?
Ablamın dediğine göre doğumdan sonraki ilk emzirmeden önce sadece 1 defa, ortadan ikiye kesip suyunu bastırarak göğüs ucuna sürüyormuşsun.

Süpersinnn the last man on earth son favorimiz ztn eşimle.shamless da bayılırım. News room ve suits listede. Çok özel kısa bi seri var biraz psikolojik teknolojinin insan hayatı üzerinde etkileri konusunda : black mirror adı. 6-7 bölüm flndı 1 öZel bölüm daha yakında gelecek.
Deathbeat i araştiriyim tşkler cnmgame of thrones zaten izliyosundur

Bu arada hangi dizide yazdığını daha önce söylemedin di mi ? Özel tutmuş olabilirsin saygı duyulur ki çok normal sadece söylediysen ben mi kaçırdım diye soruyorum.

Bende size özeniyorum ya 40 gün nasıl geçecek kocamı özledimmmm - aşırıutanan smilililileyy-

Yok söylemedim canım ama zaten hamileyken yazmadım özellikle :) yeni dizi yazmaya başlayınca söylerim sana
Ahh black mirror ahh :) çok iyi çok :) geçen sene Noel Özel bölümü vardı izlemişsinizdir değil mi?

Harika :) benZer şeyler izliyor muşuuuzz :)

bizim de özenilcek bi tarafımızı buldun yani valla özenilcek değil gülünecek haldeyiz bu koca göbeklerle pehlivan gibi
Ahahahaaa :) ben bugün iki artistlik yapayım, belki bugün doğururum 40 gün namım yürüsün kocamda, "vay be hamile haliyle " desin dedim , sonra yaşlı nineler gibi ahlayıp uhladım yatakta yarım saatl yerimden kalkamadım bir de düşün bizim önümüzde daha hiç başlamamış bir 40 gün var D Dekalpy

Doktorumun diline düştüm, hastanede doğumda foto yayınlamış instagramda beğeneyim dedim ahhh ahhh ,o bile doğurayım diye bekliyor
Sıra sende yazmış, sonra da :)))

"Sen niye ayaktasın bu saatte, sancıların mı tuttu? Mesaj atman ya da beni araman gerekiyor, instagram'dab haber alıp doğuma Giden ilk doktor yapma beni" demiş

Son düzenleme:
Ahahaha süpersiniz var ya sessli sesli gülüyorum Allahtan daha memeyi vermemiştim duru hnm nöbeti malum iyi ki varsınız
Bizde yarım saat sarıldık öpüştük sonra zoraki arkasını döndü yattı yazık baktım parmak hesabı yapıyorum kaç gün kaldı diye

Hiç belli olmaz canım ümidini kaybetme, ama sezeryan da korkunç değil sonuçta meleklerimize kavusacagiz kötü dusunceleri at kafandan
evet haklisin cnm normal dogumda da risk olabilir ben dogum yaptığımda kontrole gitmiştim doktorum normal dogum yapan bi bayanın kanamasinin durmadigini rahmini alabilecegini söylemişti

Dr da tam kafaymışfacebk'dan dürtersin gerekirse yda buraya baksın nişanı suyu gelen ilk bize yazıyo ona göre yaniiiiii dr.cum

Sen de iyi ki varsın canımm
Şafak sayıyorsun resmen ahahahaaa

Duru Hnmı uzaktan uzaktan öperim

Benim sezeryan ama doğum hikayesini anlatayım kızlar 9 da ameliyathane ye girdim narkoz verildi aa damarlarımı yakıo ama bu dedim kokusu genzime geldi dedim sonra sesler duydum Gül hanım diye :) gülümsedim çok iyiyim ben gidelim bebeğime dedim öyle Mutlu ayıldım ki ne sancı ne bişey sadece heyecan dolu uyandım inanılmaz şuan bebeğim yıkarsa beni bekliyor diye düşünmek desteden kalkmadığımı sasıyorum o heyecanla :) görevlileri beklerken sedyede hadi ama gidelim diyordum bebeğimi görecem diye deli mutluydum sonra çıktım eşim ağlıyor ben iyiyim ne bu halin dedim güldüm ayakta duramadı :) çok sevinmiş koptu ağladı iyice odaya geldim bebeğim geldi hemen emzirdim ve sanki 100 yıldır annesiydim ultrasyondaki görüntünün aynısı babasının ikizi gibi öğleden sonra wc ye giderken annemle yavaşça gittim gece kendim kalkıp kendim gittim doktorum ne sunda ne lagman yapmadı sabah wc ye çıktım malum işi yaptım ilk gün iki ikinci gün bi tane agrı kesici aldım ve bugün duş aldım hastanede fotoğraf cekimi vs oldu. Çok şükür hersey yolunda dünyam artık oğlum öyle güzeller ki meleklerinizi saglıkla alın kucağa inşaallah

Hadi hayırlısı

Hadi bir avazda kavuş bebişine inşallah..

emelcim yazılarını okudukça ben heyecn yaptım canım hadi inşallah sağlıkla al kucağına sak korkma inan kolay olacak

emel yaa canım sakın korkma inan her sanı dünyaya bedel harika bir gün seni bekliyor bebeğin kucağına gelecek ayy ben senden daha çok heyecanlıyım

Lady 23 canım umarım acısız sızısız doğumun olur.. Rabbim kolaylık versin canım benim

hepinize cok teşekkür ederim bakalım dr ne diyecek gelişmeleri yazarım görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…