2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bol krem süreceksin ve hava alacak konumda duracak göğüs uçların kalkan yada kelebek uç kullan ahh canım yaaa inan bir süre sonra alışıyosun biraz dayanmak gerekiyor sadece
İyi gelicekse bunlar yaparim cnm.sağol alttan dikiş acisi üsten meme ucu simdi bids sütun.gelmeye basladi şükür şişmiş aciyolar

Kızlar Gülay arkadaşımız( @DuruveAnnesi ) dün gece apar topar tekrar ameliyata alınmış hepinizden dualarınızı bekliyoruz tekrar bir sıkıntı yaşanmasın tez zamanda iyi olsun diye bende bu sabah öğrendim üzmemek için buraya da yazmamış
Hamile duaları ve biz yeni annelerin dualarıyla destek verelim

Maşallah maşallah canm, ağrisiz sizisiz atlatmışsın, allahım anali babali büyütsün

Ayy deniz ne diyosun sen, elim ayağim boşaldi, ciddi bişey mi?
Nerden haber aldin, ben de bakayım oraya?

Neden tekrar alınmış acaba rabbim şifa versin inşallah

söylediklerinden bir tek suits izlemedim emziriken umarım izleme fırsatın olur ve benimde olur kendi dizimizi çeviri olduk
Bir arkadaşım emzirirken sezonlarca dizi izledi :))) iki elimi kullanmadan yapabildiğim tek şey diyordu :)) ben de ondan hevesleniyorum :)) tabii alışınca emzirmeye

Hayırdır inşaallah nolmuş denizcim

hayır olsun inşallah... Neden tekrar Bilgin var mı canım...
Dualarımız onunla...

Kizlar tek tek hepinize teşekkür ederim suyum geldi hastaneye geldi suni verildi ama hiç etki yapmadı bana ne sanci ne açılma.mecburen sezeryana alındım zaten bebekte çok büyükmüş 3500 beklerken 4160 doğdu ağrım var ama korkunç değil sadece normal olmadığı için biraz buruk içim ama napalim nasip böyleymiş.rabbim kalanlara kolay doğumlar versin

Oo maşallah canım saglıgınız yerinde ya sezeeyan fark etmez .. Hayırlı olsun

Ayy deniz ne diyosun sen, elim ayağim boşaldi, ciddi bişey mi?
Nerden haber aldin, ben de bakayım oraya?
Bana faceten mesaj attı kızları üzmemek için yazmadım diye dua istedi konuştuk.
Bende üzmek istemedim hiçbirinizi ama ne kadar kişi dua etsek o kadar iyidir destek olalım diye yazmak istedim (

Neden tekrar alınmış acaba rabbim şifa versin inşallah

Hayırdır inşaallah nolmuş denizcim

hayır olsun inşallah... Neden tekrar Bilgin var mı canım...
Dualarımız onunla...

Kızlar hamile duası da tutar bol bol dua edelim tez zmaanda iyi olsun başka sıkıntı Olmasın (
İç kanama olmuş akşam farkedilince apar topar ameliyata alınmış

Evet canım çok haklısın. Herşey yolunda çok şükür. Aramızda 1 gün var seninle. Bana da doktorum önceden 41 in sonuna kadar bekleriz, önce suni sancı deneriz, olmazsa sezaryen demişti. Fakat 40'ın dolduğu gün yani dün, pazartesiye kadar bekleyip olmazsa direk sezaryen deyince şok etkisi yaşadım. Ne açılma, ne sancı, ne nişan var
Ayrıca suyu da azalmış. Öyle olunca da riske atmak istemediğini belirtti. Aslında haklı ama beklemediğim için moralim bozuldu. Iyi ki varsınız. Moralim düzeldi. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun. Normal sezaryen farketmez artık

cooperm canım durumundan haberdar et bizi. Yorumlar çok birikiyor. Bazen hepsini okuyamıyorum. Beni etiketlersen ya da alıntı yaparsan çok sevinirim. İnşallah doktor kontrolünden güzel haberlerle gelirsin.

Sancım geceden beri var sabaha kadar sürdü ama geçer gibi olmuştu bi baktim tıpkı anlatıldığı gibi sumukumsu pembe bisey geldi anlamamak mümkün degil simdi artti agrim cok heyecanliyim
Ayyy hadi bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarım seninle ve bütün doğum yapan ve yapacak olan hamilelerle.

Cepten tek tek alıntılayamıyorum cok tesekkurler hepinize Allah saglikla kolaylikla kurtarsin anneleri bebişleri.Nişandan sonra hemen mi basliyordu dogum? Yarin dr gidecektim zaten isabet oldu bu
Herkesin farklı oluyormuş canım. 48 saat içinde diye duydum ama belli olmaz sanırım. Kontrolden gelince haber ver canım.

Ooo canım benim ya bebiş nasıl anne nasıl iyiler mi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…