2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Maşallah gözünüz aydın

suyun az olması mı sunı sancıyı denemeye engelmıs yanı???
Hem suyun azalması hem sancının ve açılmanın hiç olmaması hem nişanın gelmemesi hepsi birlikte olunca suni sancıyı sanırım gereksiz gördü. Çünkü önceden hep günü dolarsa suni sancı veririm diyordu. Sezaryene pek sıcak bakmıyordu. Ayrıca 1 hafta bekleme taraftarıydı. Şimdi beklemeyi riskli buluyor. 4 günlük bir bekleme süreci sonunda doğum olmazsa sezaryena alacak. Ayrıca cumartesi günü de nst ye girmemi istedi.

Ay canım çok geçmiş olsun bütün duaları doğum yapıcak arkadaşlar ve onun için iyileşir inşallah tez vakitte

Kızlar çalışan hamişler özellikle 170 arayıp doğum raporlarınızın girişi yapılmışmı arayıp sorun benim gibi karşınıza sorun çıkmasın rabbime şükürler olsun rüyama soktu bir sıkıntı var dedim ve 170 arayıp sorgulattırdım evet doğum raporum sistemde var fakat işverenin giriş yapması gerekiyormuş işverende benim bu arada muhasabecime talimat verdim ve girmemiş daha sigortaya kendimde gitmiştim tamam demişlerdi fakat bugün arayınca öğrendimki giriş yapılmamış muhasebeciyi üç kez ikaz ettim yok şimdi kendim gidicem bilginiz olsun sizlerde 170 ten bilgi alabiliyorsunuz girişiniz yapılmışmı ücretinizi hangi tarihte alabilirsiniz bilgi veriyorlar

Geçmiş olsun canım.

Yeniaydan dolayı mı büyük gün?
Hadi hayırlısı bakalım.

Kızlar acil bişi danışcam

Çarşamba çatı muayenesi oldum, doktora hemen sordum muayane sorası leke normal değil mi diye evet normal korkulacak bişi yok dedi Çarşmana Perşembe iki gün az az leke geldi, bu sabah yine gelmiş eskilerden farklı daha berrak ve pembemsi bu arada . Bugünkü nişan olabilir mi? Ne yapmalıyım ağrım sızım yok bebeğimin hareketleri de iyi maşlh ama elim ayağım boşaldı panik oldum.

İyi akşamlar kızlar. Çok heyecanlıyım birazda bilmemenin korkusu var üzerimde yarın sezeryan var 5:30 da hastanedeyiz. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah..
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Allah yardımcın olsun.

Canım riske atma doktorlar bizden daha iyi biliyorlar.. Umarım gönlünden geçen olur normal doğum yaparsın
Teşekkür ederim canım. Doktoruma güveniyorum zaten. Senin neden sezaryen olmuştu?

koca göbüşümle son gecem.. yarın 9 da hastaneye yatış yapacaz..
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Allah yardımcın olsun.

Benim de göbüşümle artık son günüm yarın 11 de hastanedeyim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Bebeklerimiz iyice artıyor. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Ay inşallah canım çok stres yapıyorum ya. Çocuğumun hareketlerini sürekli takip ediyorum. Çok tuhaf bi duygu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Canım senin beklenen doğum tarihin ne zamandı? Güzel haberlerini bekliyoruz.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Sanırım doğum olmuştur canım. Mesajını yeni okudum. Gözün aydın. Umarım sen de bebeğin de iyisinizdir. Bol bol sütün olsun.

Ay çok özeniyorum dogurup kurtulanlara :) sayili gunleri kalanlarada kolayliklar dilerim ♡♡
Teşekkürler canım. Sana da kolay ağrısız doğum diliyorum.

Ay canım ya çok geçmiş olsun. Allah ım yardımcısı olsun. Acil şifalar versin inşaallah

D Dekalpy @nilbebekveannesi
Biz de eşimle televizyon dizilerini pek izlemeyiz. Yabancı dizileri takip ediyoruz. Önerilerinizi not ettim. Bebeğimizden fırsat bulursak izleriz artık.

Hayır söylememişti.

Bana da söyle bana da bana da...

Hadi hayırlisi olsun canm, iyi ya da kötü bi şekilde bebeğini aldn kucagina biz hala bi bilinmezlik içindeyiz.
Peki suni sanci dayanılmayacak zorlukta miydi?

selam kızlar benim dün nst de hafif sancım çıktı ama açılma yokmuş. doğum yakın mıdır sizce?

Canm arkadasim benm ya hala bizleri düsünüyo, inş ciddi bişi değildir Haber alirsan hemen bizleri de bilgilendir denizcim

Cumadan cumaya atlıyı haftam :) 39+0 im bugün de

Ay takvimim eski kalmış :) 18.12 beklenen tarihim :)
Heh şimdi oldu
Benm de tık yok kuzum
40. haftan doluyor yarın, sen doğum olacak gibi son dokunuşlarını yap bence kendine ve eve
Yeniaydan dolayı mı büyük gün?
Hadi hayırlısı bakalım.
Yok kuzum rutin kontrol var bugün, biz de son haftaya giriyoruz ya, o bakımdan köprüden önce son çıkış gibi hissediyorum bu randevuyu. Bi daha kontrol olmadan doğurabilirim ne de olsa
Hadi bakalım. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.
Aminnn inşirah suresini okuyun kızlar

Hayırlisi olsun tatlm Benm de kontrol yarın, kötü bişey duyacağim die ben de cok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…