Maşallah gözünüz aydınKizlar tek tek hepinize teşekkür ederim suyum geldi hastaneye geldi suni verildi ama hiç etki yapmadı bana ne sanci ne açılma.mecburen sezeryana alındım zaten bebekte çok büyükmüş 3500 beklerken 4160 doğdu ağrım var ama korkunç değil sadece normal olmadığı için biraz buruk içim ama napalim nasip böyleymiş.rabbim kalanlara kolay doğumlar versin
Hem suyun azalması hem sancının ve açılmanın hiç olmaması hem nişanın gelmemesi hepsi birlikte olunca suni sancıyı sanırım gereksiz gördü. Çünkü önceden hep günü dolarsa suni sancı veririm diyordu. Sezaryene pek sıcak bakmıyordu. Ayrıca 1 hafta bekleme taraftarıydı. Şimdi beklemeyi riskli buluyor. 4 günlük bir bekleme süreci sonunda doğum olmazsa sezaryena alacak. Ayrıca cumartesi günü de nst ye girmemi istedi.suyun az olması mı sunı sancıyı denemeye engelmıs yanı???
Ay canım çok geçmiş olsun bütün duaları doğum yapıcak arkadaşlar ve onun için iyileşir inşallah tez vakitteBana faceten mesaj attı kızları üzmemek için yazmadım diye dua istedi konuştuk.
Bende üzmek istemedim hiçbirinizi ama ne kadar kişi dua etsek o kadar iyidir destek olalım diye yazmak istedim(
Kızlar hamile duası da tutar bol bol dua edelim tez zmaanda iyi olsun başka sıkıntı Olmasın(
İç kanama olmuş akşam farkedilince apar topar ameliyata alınmış
Geçmiş olsun canım.Kizlar dunden beri atesim var ve usume geliyirdu bugun kadin dogum kontrolum vardi soyledim doktoruma,sut atesi olmusum.goguslerim cok sis iyice emilnediginden meme bosalmadigindan hastslik yapiyormus.bende usuttum sanmistim.sizdede boyle brlurti olursa hemen doktora gidin yada pompayla iyice sagin,massj yapin.2 saattir hastanede tek memeji saggiyorum daha yeni yumusadi.oglum uyanmis eve emzirmeye geldim geri gidicem oburunude sagmaya bide atesimi takip ediyorlar
Yeniaydan dolayı mı büyük gün?dün halıları yıkamaya yolladım, bugün evi temizlettim, bütün perdeler yıkanıp asıldı mis gibi, bebişin yatağına nevresimini serdim temiz temizkıl tüy olmasın diye cibinliğini de açtım, hastane çantasının fermuarını da kapattım huzurluvemutlu yoruldum bugün. Duşumu alır saçımı başımı yapar yatarım, gece suyum gelebilir ne de olsa yarın büyük buluşma var Ali'mle
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Allah yardımcın olsun.İyi akşamlar kızlar. Çok heyecanlıyım birazda bilmemenin korkusu var üzerimde yarın sezeryan var 5:30 da hastanedeyiz. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah..
Teşekkür ederim canım. Doktoruma güveniyorum zaten. Senin neden sezaryen olmuştu?Canım riske atma doktorlar bizden daha iyi biliyorlar.. Umarım gönlünden geçen olur normal doğum yaparsın
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Allah yardımcın olsun.koca göbüşümle son gecem.. yarın 9 da hastaneye yatış yapacaz..
Bebeklerimiz iyice artıyor. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Benim de göbüşümle artık son günüm yarın 11 de hastanedeyim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Hadi bakalım. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.Yeni aya konsantre olalım, enerji gönderelim bence bu gece hepimizyarın doğurabiliriz, yapabiliriiiz ommmm
Canım senin beklenen doğum tarihin ne zamandı? Güzel haberlerini bekliyoruz.Ay inşallah canım çok stres yapıyorum ya. Çocuğumun hareketlerini sürekli takip ediyorum. Çok tuhaf bi duygu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Her seyimiz hazir cok sukur...yavrumuza kavusmaya saatler kaldi..9 ay da gecti gitti hamilelikte tamamlaniyor cok garip duygularmis bunlar...
sabah 5 te yola cikiyoruz 6 gibi yatarim hastaneye..biraz korku biraz endise biraz mutluluk ve beni nelerin bekledigini bilemedigim bir gun..
hepinizin dualarini bekliyorum..yarin doguma girecek @blueflower @iklimcan yanlis hatirlamiyorsam hem sizin ve bundan sonra doguracak tum hamilelerin Allah yardimcisi olsun.. insallah yarin bebisli bir gunde sagsalim tekrar buraya yazariz :)
Sanırım doğum olmuştur canım. Mesajını yeni okudum. Gözün aydın. Umarım sen de bebeğin de iyisinizdir. Bol bol sütün olsun.İyi geceler güzel anneler, ben hastaneye yatisimi yaptım tahlillerim yapıldı Nst de sancı çıktı serumla durduruldu.Hayırlısı ile sabah 8.30 da sezeryana girecegim ve oglusuma kavusacagim.Kolay geçmesi için lütfen dualariniz bizimle olsun. Benimle ayni gun dogum yapacak arkadaslarima da simdiden hayirli dogumlar dilerim.Hepinize kucak dolusu sevgiler
Teşekkürler canım. Sana da kolay ağrısız doğum diliyorum.Ay çok özeniyorum dogurup kurtulanlara :) sayili gunleri kalanlarada kolayliklar dilerim ♡♡
Ay canım ya çok geçmiş olsun. Allah ım yardımcısı olsun. Acil şifalar versin inşaallahBana faceten mesaj attı kızları üzmemek için yazmadım diye dua istedi konuştuk.
Bende üzmek istemedim hiçbirinizi ama ne kadar kişi dua etsek o kadar iyidir destek olalım diye yazmak istedim(
Kızlar hamile duası da tutar bol bol dua edelim tez zmaanda iyi olsun başka sıkıntı Olmasın(
D Dekalpy @nilbebekveannesiBiz de Dizi sektörüne hizmet edip kendimiz yabancı dizi izliyoruz.Modern Family'e ben de bayılırım :) The Big Bang Theory yinyıllardır erteliyorum :) Emzirirken başlayabilirim :)
Benim favori listem uzun :) ama izlenmediysen Shamless , The News Room , Suits tavsiye ederim. Breaking Bad izlemişsin zaten :)
Bir de komedi için The Last Man Earth ve Deathbeat
Hayır söylememişti.Süpersinnn the last man on earth son favorimiz ztn eşimle.shamless da bayılırım. News room ve suits listede. Çok özel kısa bi seri var biraz psikolojik teknolojinin insan hayatı üzerinde etkileri konusunda : black mirror adı. 6-7 bölüm flndı 1 öZel bölüm daha yakında gelecek.
Deathbeat i araştiriyim tşkler cnmgame of thrones zaten izliyosundur
Bu arada hangi dizide yazdığını daha önce söylemedin di mi ? Özel tutmuş olabilirsin saygı duyulur ki çok normal sadece söylediysen ben mi kaçırdım diye soruyorum.
Bana da söyle bana da bana da...Yok söylemedim canım ama zaten hamileyken yazmadım özellikle :) yeni dizi yazmaya başlayınca söylerim sana
Ahh black mirror ahh :) çok iyi çok :) geçen sene Noel Özel bölümü vardı izlemişsinizdir değil mi?
Harika :) benZer şeyler izliyor muşuuuzz :)
Hadi hayırlisi olsun canm, iyi ya da kötü bi şekilde bebeğini aldn kucagina biz hala bi bilinmezlik içindeyiz.Kizlar tek tek hepinize teşekkür ederim suyum geldi hastaneye geldi suni verildi ama hiç etki yapmadı bana ne sanci ne açılma.mecburen sezeryana alındım zaten bebekte çok büyükmüş 3500 beklerken 4160 doğdu ağrım var ama korkunç değil sadece normal olmadığı için biraz buruk içim ama napalim nasip böyleymiş.rabbim kalanlara kolay doğumlar versin
Bana faceten mesaj attı kızları üzmemek için yazmadım diye dua istedi konuştuk.
Cumadan cumaya atlıyı haftam :) 39+0 im bugün de
Heh şimdi olduAy takvimim eski kalmış :) 18.12 beklenen tarihim :)
40. haftan doluyor yarın, sen doğum olacak gibi son dokunuşlarını yap bence kendine ve eveBenm detık yok kuzum
Yok kuzum rutin kontrol var bugün, biz de son haftaya giriyoruz ya, o bakımdan köprüden önce son çıkış gibi hissediyorum bu randevuyu. Bi daha kontrol olmadan doğurabilirim ne de olsaYeniaydan dolayı mı büyük gün?
Hadi hayırlısı bakalım.
Aminnn inşirah suresini okuyun kızlarHadi bakalım. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.
Hem suyun azalması hem sancının ve açılmanın hiç olmaması hem nişanın gelmemesi hepsi birlikte olunca suni sancıyı sanırım gereksiz gördü. Çünkü önceden hep günü dolarsa suni sancı veririm diyordu. Sezaryene pek sıcak bakmıyordu. Ayrıca 1 hafta bekleme taraftarıydı. Şimdi beklemeyi riskli buluyor. 4 günlük bir bekleme süreci sonunda doğum olmazsa sezaryena alacak. Ayrıca cumartesi günü de nst ye girmemi istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?