- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt bebeğini. Maşallah.Kizlar tek tek hepinize teşekkür ederim suyum geldi hastaneye geldi suni verildi ama hiç etki yapmadı bana ne sanci ne açılma.mecburen sezeryana alındım zaten bebekte çok büyükmüş 3500 beklerken 4160 doğdu ağrım var ama korkunç değil sadece normal olmadığı için biraz buruk içim ama napalim nasip böyleymiş.rabbim kalanlara kolay doğumlar versin
Eveet tuturuyor. Ama ben doğum yapmadım. Karnımda hıçkırıyor sıpaKızlar siZin bebişleri de hıçkırık tutuyoe mu
Himmm anladım canım. İnşallah iyi geçer ameliyat. İyi haberlerini alırız. Doğumu ne zaman yapmıştı? Onunki normal doğumdu değil mi?Bana faceten mesaj attı kızları üzmemek için yazmadım diye dua istedi konuştuk.
Bende üzmek istemedim hiçbirinizi ama ne kadar kişi dua etsek o kadar iyidir destek olalım diye yazmak istedim(
Kızlar hamile duası da tutar bol bol dua edelim tez zmaanda iyi olsun başka sıkıntı Olmasın(
İç kanama olmuş akşam farkedilince apar topar ameliyata alınmış
Sutum dun sabah geldi cok sukur bugun rahatladik biraz sariligimiz var doktora.gidicez ; ((((Canm ama anladiğim kadariyla sütün doğum sekli ile alakasi yok, mesela denizin sezeryan sorasi hemen sütü geldi, normal sonrasi hemen süt gelmeyebilir
Canım panik yapacak birşey yok. Nişanın gelmiş olabilir. Tarihin iyice yaklaşmış. Nişandan sonra 48 saat de geçebilirmiş. Eğer nişansa doğum süreci başlamış demektir. Sancılarını bekle. Sancılar başlayıp düzene girerse hastaneye gidersin canım. Hakkında hayırlısı olsun.Kızlar acil bişi danışcam
Çarşamba çatı muayenesi oldum, doktora hemen sordum muayane sorası leke normal değil mi diye evet normal korkulacak bişi yok dedi Çarşmana Perşembe iki gün az az leke geldi, bu sabah yine gelmiş eskilerden farklı daha berrak ve pembemsi bu arada . Bugünkü nişan olabilir mi? Ne yapmalıyım ağrım sızım yok bebeğimin hareketleri de iyi maşlh ama elim ayağım boşaldı panik oldum.
Sancıların düzenli ise doğum yakın doğum yakın olabilir. Açılma olmasa da sancılarla olabilir.selam kızlar benim dün nst de hafif sancım çıktı ama açılma yokmuş. doğum yakın mıdır sizce?
Bana sormadi bn epidural sordum panik degilsen yapariz istersen spinal yapariz dedi ama bn cesaret edemedim komple bayildim smdi olsa yine komple bayilirimm sanirimmmSezaryen olan anneler, genel ya da spinal olması tercihini kendiniz mi yaptınız yoksa doktorunuz mu karar verdi?
Ben normal beklediğim için şimdiye kadar bu konuda araştırma yapmamıştım. Ama pazartesiye kadar doğum olmazsa doktorum sezaryena alacak. O şokun etkisiyle kendisine sormayı unuttum. Benim tercihimi sorarsa spinal isterim.
Bizde herhangibir problem yoksa spinal yapıyormuş hastane sormadılar bile bize direk spinal yaptilar zorunda olmadıkça da genel anestesi yapılmıyormuş bebeği etkilediği için.Sezaryen olan anneler, genel ya da spinal olması tercihini kendiniz mi yaptınız yoksa doktorunuz mu karar verdi?
Ben normal beklediğim için şimdiye kadar bu konuda araştırma yapmamıştım. Ama pazartesiye kadar doğum olmazsa doktorum sezaryena alacak. O şokun etkisiyle kendisine sormayı unuttum. Benim tercihimi sorarsa spinal isterim.
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Ben çok rahattım. Hiçbir konuda içinde korku ve endişe yoktu. Fakat buna rağmen dün duyduklarımdan sonra hamilelik hormonlarının etkisiyle 2 göz 2 çeşme ağladım. Neyse ki artık kendime geldim.Hayırlisi olsun tatlm Benm de kontrol yarın, kötü bişey duyacağim die ben de cok korkuyorum.
maşallah canımmmm gözün aydın :)Teyzeler biz dogdukk...
su an yeni yeni uyusuklugum gecti yatiorum ama agrilarim var
bebisimizde iyi her sey ruya gibi bu kadar tatli bir bebis beklemiyordum hala bakip bakip bu melek bizim mi diyorum inanamiyorum...
o kokusu o teni Allahim cildiricam:)
emzirme konusunda da biraz zorlaniyorum ama denemeye devam..ins iyi oldugmda detaylica anlatirim herseyi :)
canım bende çalışmıyorum ara verdım cıktım işte . doğum parasını ne zaman nereye başvuru yapıyoruz bıde süt parasını duymamıştım onu da anlatırmısın nereye ne zaman başvuru yapıyoruzKızlar eşim bugün sgkya gitti basvuru yapti 120 tl süt parasi ziraat bankasina yatar demisler.Ayriyetten ilk cocuk icin dogum parasi 300 tl icinde bebisin kimlik fotokobisiyle başvurdu oda ocagin sonunda yatar pttden bizzat kendisi gdip alabilir demisler.Çalişmayan anneyim belirtiyimde karisiklik olmasin :))
Dualarım seninle canım. Hakkında hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyorum.Banada dua edin kizlar pazartesi tum gun musade altinda tuttular bugunde yatirdi doktorum serum nst bagli. Kalp atislari yuksek diye. Dusmezse doguma alirim dedi. Dua edin iyi olsun yavrum sag salim kavusalim
Ooooo Meltem.Biberonu, emziği, kelebek ucu falan kaynatmadım, bi kaç eksik daha var alacagim, canta da hazır falan değil, bebeğin gelmeyecegini hissettiğim için hazirlik yapmak da istemiyorum acikçasi
Yeniay bugün saat 12.29 gerçekleşti. Doğumlar başladı.Kiz folik bugun hala gecen ay. Baktim da yeni ay girmemis. Bu gece mi son
Kuzum belkide bebiş hazır olmani bekliyordur sen herşeyini hazır et tabi en başta buna inan meltemcim aniden gelir sıkıntı yaşarsınBiberonu, emziği, kelebek ucu falan kaynatmadım, bi kaç eksik daha var alacagim, canta da hazır falan değil, bebeğin gelmeyecegini hissettiğim için hazirlik yapmak da istemiyorum acikçasi
Bebisin kimligi ciktiktan sonra basvuru yapiliyor canim.Süt parasini bende bilmiyordum esim ilk cocuk icin 300 tlye basvurmaya gitmisti süt parasinada basvurun demis memurlar gtmisken o formuda doldurmus ssk binasina gitti canm basvurulari ordan yapti uzun uzun islemler deilmis 15 dakikada hallettm dedi.canım bende çalışmıyorum ara verdım cıktım işte . doğum parasını ne zaman nereye başvuru yapıyoruz bıde süt parasını duymamıştım onu da anlatırmısın nereye ne zaman başvuru yapıyoruz
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt bebeğini. Sanırım sezaryen oldun. Spinal miydi?Teyzeler biz dogdukk...
su an yeni yeni uyusuklugum gecti yatiorum ama agrilarim var
bebisimizde iyi her sey ruya gibi bu kadar tatli bir bebis beklemiyordum hala bakip bakip bu melek bizim mi diyorum inanamiyorum...
o kokusu o teni Allahim cildiricam:)
emzirme konusunda da biraz zorlaniyorum ama denemeye devam..ins iyi oldugmda detaylica anlatirim herseyi :)
Açılma var mıydı canım? Sancın çıktı mı? Sanırım senin nişanın gelmişti değil mi?Kızlar geldik dr dan bu aksam yada yarın dogum olur diye tahmin ediyorum dedi kendi sancimi bekliyorum@DuruveAnnesi cok gecmis olsun Allah daha beterinden saklasın
Canim benim hiç korkma bebeğinin keyfi yerinde olmasa emin ol bir an evvel çıkmayı ister o gününü bekliyor aklina kötü şeyler getirmeHayırlisi olsun tatlm Benm de kontrol yarın, kötü bişey duyacağim die ben de cok korkuyorum.
Canm ben tam ameliyathaneye indim masaya oturdum spinal yapiyoruz dimi dedi doktorum panik atagim var ama dedim sen bana birak dedi ve cokda guzel gecti iyikide spinal olmusum cunku benm bazi ilaclara alerjim var penisilin vb antibiyotiklere dogum esnasinda bir ara kizardm atesim cikar gibi oldu heyecandan sandm hemen omuzlarima baktilar omuzlarmin kizardigini görünce alerji ignesi yaptilar ve hemen gecti genel olsam alerjiden kimsenin haberi olmazdi Allaha sukur sag salim atlattm darisi basiniza Rabbim yardimciniz olsun.Sezaryen olan anneler, genel ya da spinal olması tercihini kendiniz mi yaptınız yoksa doktorunuz mu karar verdi?
anladım canım çoookk teşekkür ederim :)Bebisin kimligi ciktiktan sonra basvuru yapiliyor canim.Süt parasini bende bilmiyordum esim ilk cocuk icin 300 tlye basvurmaya gitmisti süt parasinada basvurun demis memurlar gtmisken o formuda doldurmus ssk binasina gitti canm basvurulari ordan yapti uzun uzun islemler deilmis 15 dakikada hallettm dedi.
Canim bu doğum parasi için ne yapmamız gerekiyor bize form verdiler doğum raporuyla birlikte bilmem nereye posta yoluyla gönderin dediler daha kısa bi yolu yokmu acep memurum çalıştığım kurumda yapılmîyormuşKızlar çalışan hamişler özellikle 170 arayıp doğum raporlarınızın girişi yapılmışmı arayıp sorun benim gibi karşınıza sorun çıkmasın rabbime şükürler olsun rüyama soktu bir sıkıntı var dedim ve 170 arayıp sorgulattırdım evet doğum raporum sistemde var fakat işverenin giriş yapması gerekiyormuş işverende benim bu arada muhasabecime talimat verdim ve girmemiş daha sigortaya kendimde gitmiştim tamam demişlerdi fakat bugün arayınca öğrendimki giriş yapılmamış muhasebeciyi üç kez ikaz ettim yok şimdi kendim gidicem bilginiz olsun sizlerde 170 ten bilgi alabiliyorsunuz girişiniz yapılmışmı ücretinizi hangi tarihte alabilirsiniz bilgi veriyorlar
Gözün aydın canım. Sarılık çok önemli değil. Genelde oluyor ve geçiyor. Sıkma canını. Geçmiş olsun.Sutum dun sabah geldi cok sukur bugun rahatladik biraz sariligimiz var doktora.gidicez ; ((((
Herkesin tercihi farklı olabilir tabi. Benim merak ettiğim, bizim fikrimizi mi alıyorlar yoksa doktorumuz mu karar veriyor.Bana sormadi bn epidural sordum panik degilsen yapariz istersen spinal yapariz dedi ama bn cesaret edemedim komple bayildim smdi olsa yine komple bayilirimm sanirimmm
Cnm sezeryan olcaksan gaz problemi yasayacaksin sana kayisi hosafi hazir tutsunlar lutfen cok onemli ve kalkip yurumen lazim oluyorum desende kalk yuru o gaz bni mahvetti zor attim cok sukur duzeliyor ama onlemini al sen
Heryerde mi böyle yoksa sizin hastanenin uygulaması mı?Bizde herhangibir problem yoksa spinal yapıyormuş hastane sormadılar bile bize direk spinal yaptilar zorunda olmadıkça da genel anestesi yapılmıyormuş bebeği etkilediği için.
Yok canım sadece benim hastanededir hatta yok ben dayanamam genel istiyorum desem yine genel yapmak zorundalardı ama bende spinal istediģim için sorun yapmadım oncelikleri spinalmiş.Gözün aydın canım. Sarılık çok önemli değil. Genelde oluyor ve geçiyor. Sıkma canını. Geçmiş olsun.
Herkesin tercihi farklı olabilir tabi. Benim merak ettiğim, bizim fikrimizi mi alıyorlar yoksa doktorumuz mu karar veriyor.
Bu arada önerin için çok teşekkürler.
Heryerde mi böyle yoksa sizin hastanenin uygulaması mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?