- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Kızlar çalışan hamişler özellikle 170 arayıp doğum raporlarınızın girişi yapılmışmı arayıp sorun benim gibi karşınıza sorun çıkmasın rabbime şükürler olsun rüyama soktu bir sıkıntı var dedim ve 170 arayıp sorgulattırdım evet doğum raporum sistemde var fakat işverenin giriş yapması gerekiyormuş işverende benim bu arada muhasabecime talimat verdim ve girmemiş daha sigortaya kendimde gitmiştim tamam demişlerdi fakat bugün arayınca öğrendimki giriş yapılmamış muhasebeciyi üç kez ikaz ettim yok şimdi kendim gidicem bilginiz olsun sizlerde 170 ten bilgi alabiliyorsunuz girişiniz yapılmışmı ücretinizi hangi tarihte alabilirsiniz bilgi veriyorlar
Kızlar acil bişi danışcam
Çarşamba çatı muayenesi oldum, doktora hemen sordum muayane sorası leke normal değil mi diye evet normal korkulacak bişi yok dedi Çarşmana Perşembe iki gün az az leke geldi, bu sabah yine gelmiş eskilerden farklı daha berrak ve pembemsi bu arada . Bugünkü nişan olabilir mi? Ne yapmalıyım ağrım sızım yok bebeğimin hareketleri de iyi maşlh ama elim ayağım boşaldı panik oldum.
Canım o kadar güzel anlatmışsın ki okurken hep gülümseyerek okudum. Sana oğlunla ve eşinle sağlıklı güzel bir ömür diliyorum.Benim sezeryan ama doğum hikayesini anlatayımkızlar 9 da ameliyathane ye girdim narkoz verildi aa damarlarımı yakıo ama bu dedim kokusu genzime geldi dedim sonra sesler duydum Gül hanım diye :) gülümsedim çok iyiyim ben gidelim bebeğime dedim öyle Mutlu ayıldım ki ne sancı ne bişey sadece heyecan dolu uyandım inanılmaz şuan bebeğim yıkarsa beni bekliyor diye düşünmek desteden kalkmadığımı sasıyorum o heyecanla :) görevlileri beklerken sedyede hadi ama gidelim diyordum bebeğimi görecem diye deli mutluydum sonra çıktım eşim ağlıyor ben iyiyim ne bu halin dedim güldüm ayakta duramadı :) çok sevinmiş koptu ağladı iyice odaya geldim bebeğim geldi hemen emzirdim ve sanki 100 yıldır annesiydim ultrasyondaki görüntünün aynısı babasının ikizi gibi öğleden sonra wc ye giderken annemle yavaşça gittim gece kendim kalkıp kendim gittim doktorum ne sunda ne lagman yapmadı sabah wc ye çıktım malum işi yaptım ilk gün iki ikinci gün bi tane agrı kesici aldım ve bugün duş aldım hastanede fotoğraf cekimi vs oldu. Çok şükür hersey yolunda dünyam artık oğlum öyle güzeller ki meleklerinizi saglıkla alın kucağa inşaallah
Oooo süpermiş.Bu arada bebeğim sesimi tanıyor bu beni mutluluktan öldürecek
Teşekkürler canım. İnşallah sen de kolay bir doğum yaparsın.Hayırlı sabahlar-hayırlı cumalar..Nisan annesi olarak,sizi de takip ediyorum arada..Bu mübarek gün hürmetine,hepinize sağlıklı-kolay doğumlar dilerim..
Kuru cnm.Yeşil SOĞAN mi kuru SOĞAN mi
Heh şimdi oldu
40. haftan doluyor yarın, sen doğum olacak gibi son dokunuşlarını yap bence kendine ve eve
Yok kuzum rutin kontrol var bugün, biz de son haftaya giriyoruz ya, o bakımdan köprüden önce son çıkış gibi hissediyorum bu randevuyu. Bi daha kontrol olmadan doğurabilirim ne de olsa
Aminnn inşirah suresini okuyun kızlar
Kiz folik bugun hala gecen ay. Baktim da yeni ay girmemis. Bu gece mi sonHeh şimdi oldu
40. haftan doluyor yarın, sen doğum olacak gibi son dokunuşlarını yap bence kendine ve eve
Yok kuzum rutin kontrol var bugün, biz de son haftaya giriyoruz ya, o bakımdan köprüden önce son çıkış gibi hissediyorum bu randevuyu. Bi daha kontrol olmadan doğurabilirim ne de olsa
Aminnn inşirah suresini okuyun kızlar
Allh yardimcin olsun canmBanada dua edin kizlar pazartesi tum gun musade altinda tuttular bugunde yatirdi doktorum serum nst bagli. Kalp atislari yuksek diye. Dusmezse doguma alirim dedi. Dua edin iyi olsun yavrum sag salim kavusalim
Ters düşünmüyor musun sanki kuzum sen? Tam tersi olmalı, kalk hadi kalkkkk, hemen onları da hazır et, aradaki enerjinin gücünden haberin yok sanırım, onlar şimdi her şeyi hissediyor!Biberonu, emziği, kelebek ucu falan kaynatmadım, bi kaç eksik daha var alacagim, canta da hazır falan değil, bebeğin gelmeyecegini hissettiğim için hazirlik yapmak da istemiyorum acikçasi
Hayır kuzum bugün yeni ay günü.Kiz folik bugun hala gecen ay. Baktim da yeni ay girmemis. Bu gece mi son
Ben korkudan sezeryan oldum doktor dedi bi iki gğn beklesen kendiliğinden gelirdi diyr.. Sonta takıldığını görünce bile şaşırdı nasıl başardın taktırmayı dedi .. O bile doğuranayacağıma inandı .. Sonta takarken bile on dk harcadılar.Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederim canım. Doktoruma güveniyorum zaten. Senin neden sezaryen olmuştu?
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Allah yardımcın olsun.
Bebeklerimiz iyice artıyor. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Benim de gelmedi.Günaydın kızlar, bu gece de suyum gelmedi
Hadi yaaKızlar Gülay arkadaşımız( @DuruveAnnesi ) dün gece apar topar tekrar ameliyata alınmış hepinizden dualarınızı bekliyoruz tekrar bir sıkıntı yaşanmasın tez zamanda iyi olsun diyebende bu sabah öğrendim üzmemek için buraya da yazmamış
Hamile duaları ve biz yeni annelerin dualarıyla destek verelim
Kim bilebilir ki tatlım, umarız yakındırselam kızlar benim dün nst de hafif sancım çıktı ama açılma yokmuş. doğum yakın mıdır sizce?
benim ki de merak işte :)Kim bilebilir ki tatlım, umarız yakındır
ilk doğumunuz mu?Kızlar geldik dr dan bu aksam yada yarın dogum olur diye tahmin ediyorum dedi kendi sancimi bekliyorum@DuruveAnnesi cok gecmis olsun Allah daha beterinden saklasın
Allah bağışlasın canım gözün aydın zorlukları da atlatırsın inşallahTeyzeler biz dogdukk...
su an yeni yeni uyusuklugum gecti yatiorum ama agrilarim var
bebisimizde iyi her sey ruya gibi bu kadar tatli bir bebis beklemiyordum hala bakip bakip bu melek bizim mi diyorum inanamiyorum...
o kokusu o teni Allahim cildiricam:)
emzirme konusunda da biraz zorlaniyorum ama denemeye devam..ins iyi oldugmda detaylica anlatirim herseyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?