2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Benm 32. Haftadaki calişabilir raporum ve iznimin başladiği tarih giriş yapilmişti, bi de doğum yapinca o gün doğum bildirilecek, ondan sonra parayı alacagiz snrm

Olabilir cnm, panik olma, doktoruna ara hemen

Canım o kadar güzel anlatmışsın ki okurken hep gülümseyerek okudum. Sana oğlunla ve eşinle sağlıklı güzel bir ömür diliyorum.

Bu arada bebeğim sesimi tanıyor bu beni mutluluktan öldürecek
Oooo süpermiş.

Hayırlı sabahlar-hayırlı cumalar..Nisan annesi olarak,sizi de takip ediyorum arada..Bu mübarek gün hürmetine,hepinize sağlıklı-kolay doğumlar dilerim..
Teşekkürler canım. İnşallah sen de kolay bir doğum yaparsın.

Banada dua edin kizlar pazartesi tum gun musade altinda tuttular bugunde yatirdi doktorum serum nst bagli. Kalp atislari yuksek diye. Dusmezse doguma alirim dedi. Dua edin iyi olsun yavrum sag salim kavusalim

Biberonu, emziği, kelebek ucu falan kaynatmadım, bi kaç eksik daha var alacagim, canta da hazır falan değil, bebeğin gelmeyecegini hissettiğim için hazirlik yapmak da istemiyorum acikçasi

Kiz folik bugun hala gecen ay. Baktim da yeni ay girmemis. Bu gece mi son

Biberonu, emziği, kelebek ucu falan kaynatmadım, bi kaç eksik daha var alacagim, canta da hazır falan değil, bebeğin gelmeyecegini hissettiğim için hazirlik yapmak da istemiyorum acikçasi
Ters düşünmüyor musun sanki kuzum sen? Tam tersi olmalı, kalk hadi kalkkkk, hemen onları da hazır et, aradaki enerjinin gücünden haberin yok sanırım, onlar şimdi her şeyi hissediyor!

Ben korkudan sezeryan oldum doktor dedi bi iki gğn beklesen kendiliğinden gelirdi diyr.. Sonta takıldığını görünce bile şaşırdı nasıl başardın taktırmayı dedi .. O bile doğuranayacağıma inandı .. Sonta takarken bile on dk harcadılar.

Günaydın kızlar, bu gece de suyum gelmedi
Benim de gelmedi.

Hadi yaa
Ne olmuş acaba. Dualarımız @DuruveAnnesi için. Allah şifa versin.

selam kızlar benim dün nst de hafif sancım çıktı ama açılma yokmuş. doğum yakın mıdır sizce?

Teyzeler biz dogdukk...
su an yeni yeni uyusuklugum gecti yatiorum ama agrilarim var
bebisimizde iyi her sey ruya gibi bu kadar tatli bir bebis beklemiyordum hala bakip bakip bu melek bizim mi diyorum inanamiyorum...
o kokusu o teni Allahim cildiricam:)
emzirme konusunda da biraz zorlaniyorum ama denemeye devam..ins iyi oldugmda detaylica anlatirim herseyi :)

Allah bağışlasın canım gözün aydın zorlukları da atlatırsın inşallah

Hayirli cumalar kizlar nst ye baglandm sancim cok az cikti eger sanci hissedersm pazartesi nst ye gel dedi hissetmzsm cuma gunu ins sizlerde ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…