2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gozun aydin canim,foto isteriz

Amin canm, inşallah.

Yarin ilk iş haZirliyorum cantami, yine de normal doğmazsa, hani bebek ılk doğunca dr kıcına saplak atiyo ya, o şaplağı ben aticam hem de okkali bi şekilde :))

Bir arkadaşım emzirirken sezonlarca dizi izledi :))) iki elimi kullanmadan yapabildiğim tek şey diyordu :)) ben de ondan hevesleniyorum :)) tabii alışınca emzirmeye
umarım bende alışırım ve normal hayata dönerim yaa tv izlemiyorum zaten açınca sinşrlerim bozuluyor arkadaşın gibi yapabiliriz umarım çok özendim bende ne güzel

Saol cnm hiç bi değişiklik yok duş aldm evi topladm o panikle bakalm hayırlısı yarın da anne bebek Fuarı'na gitmeyi istemiştim :)

Birde doğum parası için 170 ten her türlü bilgiyi yardımı alabilirsin birde ilk çocuğa 300 lira veriyorlarya onun içinde 144 arıyorsun adres veriyolar ordan alıyorsun çocuğun kimliği ile birlikte
Ya da terör ihbar hattını arayabilirsin onlar da veriyolar süt parasını Di mi aylacm :))

Son düzenleme:
meltemcim yaa dr ne dedi son durumunla ilgili ikide bir sorup sinirlerini bozmak istemiyorum ama merak ettim seni

Yok leyloşum ya neden sinirleneyim, yarin 9:30 da randevu. Yine bekliycez der baska bişi demez dr. Bu kez zorlayacagim, doğmazsa nolacak, 41 ile 42 arasindaki fark ne ki 41 i bekliyoruz da 42 yi beklemiyoruz diycem. Bakalim ne diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…