- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Gozun aydin canim,foto isterizKizlar tek tek hepinize teşekkür ederim suyum geldi hastaneye geldi suni verildi ama hiç etki yapmadı bana ne sanci ne açılma.mecburen sezeryana alındım zaten bebekte çok büyükmüş 3500 beklerken 4160 doğdu ağrım var ama korkunç değil sadece normal olmadığı için biraz buruk içim ama napalim nasip böyleymiş.rabbim kalanlara kolay doğumlar versin
Hadi inş canm, dualarindan bizleri de eksik bırakma.Kızlar geldik dr dan bu aksam yada yarın dogum olur diye tahmin ediyorum dedi kendi sancimi bekliyorum@DuruveAnnesi cok gecmis olsun Allah daha beterinden saklasın
Hergun 2-3 posta hickiriyor benimkisi ama cok sinirleniuor hickirirken cok tatli oluyorKızlar siZin bebişleri de hıçkırık tutuyoe mu
Gecmiş olsun yağiz bebişeSutum dun sabah geldi cok sukur bugun rahatladik biraz sariligimiz var doktora.gidicez ; ((((
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Ben çok rahattım. Hiçbir konuda içinde korku ve endişe yoktu. Fakat buna rağmen dün duyduklarımdan sonra hamilelik hormonlarının etkisiyle 2 göz 2 çeşme ağladım. Neyse ki artık kendime geldim.
Sen de hiç korkma. Ne kadar üzülsek de herşey olacağına varıyor. Hem kendimizi hem de bebeklerimizi boş yere üzmüş oluyoruz. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım.
canım sen normal doğummu yaptın kaç dikişin var halime bende 3 dikiş varİyi gelicekse bunlar yaparim cnm.sağol alttan dikiş acisi üsten meme ucu simdi bids sütun.gelmeye basladi şükür şişmiş aciyolar
Dualarım seninle canım. Hakkında hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyorum.
Ooooo Meltem.
Hem doğsun doğsun diyorsun. Hem de hazırlıklarını bitirmiyorsun. Olacak iş mi???
Ben de hep 10 aralıktan önce doğmaz dedim. Dediğim oldu. Nasıl enerji gönderirsek öyle oluyor.
Yeniay bugün saat 12.29 gerçekleşti. Doğumlar başladı.
umarım bende alışırım ve normal hayata dönerim yaa tv izlemiyorum zaten açınca sinşrlerim bozuluyor arkadaşın gibi yapabiliriz umarım çok özendim bende ne güzelBir arkadaşım emzirirken sezonlarca dizi izledi :))) iki elimi kullanmadan yapabildiğim tek şey diyordu :)) ben de ondan hevesleniyorum :)) tabii alışınca emzirmeye
Kuzum belkide bebiş hazır olmani bekliyordur sen herşeyini hazır et tabi en başta buna inan meltemcim aniden gelir sıkıntı yaşarsın
pınarcım ya 3 gecedir gaz sancımız var içerim tabi kaç fincan içebiliyoruz bu çaydan bir gündeKac gunluk oldunuz leylacim.gaz icin rezene ve kimyon cayi yapip kendin icebilirsin cok iyi geliyormus ve sut yapiyormus
Ben de soyleyeyim canm, sağolHallettim canım sisteme giriş yapıldı birde doğum yapınca hastaneye emzirme izninide söyle oda girilsin dediler
meltemcim yaa dr ne dedi son durumunla ilgili ikide bir sorup sinirlerini bozmak istemiyorum ama merak ettim seniYarın halledicem zuhalcim, ama yine de gelmeyecek gibi hissediyorum
Kutumda badişi hissedemiyorum :)
Benm dr 37. Haftada cati muayenesi yapti . Bazi dr lar yapmiyolar, doğum anını bekliyolardr çatı muayenesininin sancı başladığında yapılacağını söyledi bu doğru mu sizce? hani darsa sonuçta boşuna sancı çekmiş olmaz mıyız?
Saol cnm hiç bi değişiklik yok duş aldm evi topladm o panikle bakalm hayırlısı yarın da anne bebek Fuarı'na gitmeyi istemiştim :)Canım panik yapacak birşey yok. Nişanın gelmiş olabilir. Tarihin iyice yaklaşmış. Nişandan sonra 48 saat de geçebilirmiş. Eğer nişansa doğum süreci başlamış demektir. Sancılarını bekle. Sancılar başlayıp düzene girerse hastaneye gidersin canım. Hakkında hayırlısı olsun.
Sancıların düzenli ise doğum yakın doğum yakın olabilir. Açılma olmasa da sancılarla olabilir.
Sancın ne kadar çıktı? Çok az ve düzensizse doğum tarihine de zaman olduğu düşünülürse daha vaktin var gibi.
Hakkında hayırlısı olsun canım.
Ya da terör ihbar hattını arayabilirsin onlar da veriyolar süt parasını Di mi aylacm :))Birde doğum parası için 170 ten her türlü bilgiyi yardımı alabilirsin birde ilk çocuğa 300 lira veriyorlarya onun içinde 144 arıyorsun adres veriyolar ordan alıyorsun çocuğun kimliği ile birlikte
Ya aramadm o telaşla evi toplayım dedim yerleri sildim nevresim değiştim derken sırılsıklam oldum duşa girip çıktım iyiyim sancım da yok napim beklim dedim
meltemcim yaa dr ne dedi son durumunla ilgili ikide bir sorup sinirlerini bozmak istemiyorum ama merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?