Kızlar dün kabus gibi bir gece geçirdim. Önce doğum sancıları zannettik, mide bulantısından duramıyordum. Şiddetli kasılmalar ,.. Ama bir saat içinde durum çok kötüleşti ... Sürekli çıkardım...alttan, üstten, Ateş...hastaneye gittik serumlar, iğneler vs. Kanımda ciddi oranda enfeksiyon çıktı, antibiyotik de yapıldı... Yediğim bir şey zehirlemiş dedi Dr . Ama hayatımda bu kadar kötü zehirlenmedim benöldüm öldüm dirildim sabaha kadar ... Şimdi iyiyim çok şükür ama çok yorgunum... Kolum bacağım kopuyor. Doğumu beklerken aman bu gece başlamasın bu yorgunlukla ayakta bile duramam der oldum yarın Dr randevum var, bakalım ak koyun kara koyun ortaya çıkacak , en geç Çarşamba yatacağım sanırım ...
Doktoruma yarın danışıcam inşallah kızlar sağolun cvplarınız için, kanallarda sorun olduğunu sanmıyorum süt akışında sorun yok iki göğüsten de aynı miktarda süt geliyorDediğinizi yapayım duşa girince. Masaj yapmak zor olacak çok ağrılı çünkü ama hafifçe deniycem duşta, sağolun. Umarım bnm de geçer 1-2 haftada. Süt vakti gelince sızlıyor adeta, emzirmeden sonra ağrı geçmiyor ama rahatlıyor bir nebze. Süt bezesi heralde evet..
Ah canım kıyamam sana da... Ama Sen mutlu sona ulaşmışsın ne güzel :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım... Benim beklenen doğum tarihim bugün :))) bebeğim 10 gün önde gidiyor en başından beri, kilosu da 4'ü geçti.Başı da 2 hafta önde, bu sebeplerden suni sancı işe doğumu başlatacak galibaCanım çok geçmiş olsun. Biran kendi yazdıklarımı okuyorum sandım. Pazar gecesi 24.00 de yattım. Ama kendimi çok kötü hissediyordum. Doktorum pazartesi öğlene kadar doğum için süre vermişti. Doğum gerçekleşmezse sezaryena alacağını söylemişti. (suyum azaldığı için)
Fakat bir türlü uyuyamadım. Mide bulantısı ve karın ağrısı ile banyoya koştum. Hem üstten hem altan gidiyor. Nasıl kötüydüm anlatamam. Eşim yazık bir yandan temizliyor bir yandan bana destek olmaya çalışıyor. Arkasından suyum gelmeye başladı. Ama nasıl anlatamam. Sonra duşa girip hastaneye gittik. Gece 01.30 gibi. Lavman yapacaklardı ama içim tamamen boşaldığı için yapmadılar. Sabaha kadar bekleyip doğum olmayınca öğlene kadar suni sancı verdiler. Öğleyin de sezaryena aldılar. Senin gibi çok yorgun düşmüştüm. Neyse ki doğum gece olmadı. Sabaha kadar dinlenme şansım oldu. Senin beklenen doğum tarihin ne zamandı canım? Güzel haberlerini bekliyorum.
Çok teşekkür ederim. Ne güzel dilekler...
Sağol canım, amin inşallah ...Suul çok geçmiş olsun, bebek iyidir inşallah, yarın güzel haberle gel bakalım
Basur doğumla beraber bende de korkutucu bi hal aldı, oturamıyorum randımanlı hala, ama doktorumun önerdiği şekilde oturma banyosu ve merhem sayesinde her geçen gün iyiye gidiyor. Mutlaka doktoruna danış sen de, geçmiş olsun.Kizlar cok fenayim basur cikti canim cok yaniyir,ne yuruyebiliyorum ne oturabiliyorum,ilac da icemiyorum,memem bi taraftan basur bir taraftan canimdan bezdim tovbe tovbe.hamilelikte bu kadar agri aci cekmemistim
Sağol Canım inşallahGeçmiş olsun canım. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
Merhem ne kullaniyorsun betulcum,hadi sen dogumda zorlandin ondan olmustur benimkine ne oldu,ben anestol ve proctu gyvenolu karistirip suruyorumBasur doğumla beraber bende de korkutucu bi hal aldı, oturamıyorum randımanlı hala, ama doktorumun önerdiği şekilde oturma banyosu ve merhem sayesinde her geçen gün iyiye gidiyor. Mutlaka doktoruna danış sen de, geçmiş olsun.
Folikkkkk pamuk yağı kullan bir de beni çok rahatlatmıştı, her tuvaletten sonra, arada aklına gelince sürüyorumBasur doğumla beraber bende de korkutucu bi hal aldı, oturamıyorum randımanlı hala, ama doktorumun önerdiği şekilde oturma banyosu ve merhem sayesinde her geçen gün iyiye gidiyor. Mutlaka doktoruna danış sen de, geçmiş olsun.
Sagol canim deniycemFolikkkkk pamuk yağı kullan bir de beni çok rahatlatmıştı, her tuvaletten sonra, arada aklına gelince sürüyorumnicki nick
Çok geçmiş olsun cnm yarın güzel haberlerini bekliyoruzzzKızlar dün kabus gibi bir gece geçirdim. Önce doğum sancıları zannettik, mide bulantısından duramıyordum. Şiddetli kasılmalar ,.. Ama bir saat içinde durum çok kötüleşti ... Sürekli çıkardım...alttan, üstten, Ateş...hastaneye gittik serumlar, iğneler vs. Kanımda ciddi oranda enfeksiyon çıktı, antibiyotik de yapıldı... Yediğim bir şey zehirlemiş dedi Dr . Ama hayatımda bu kadar kötü zehirlenmedim benöldüm öldüm dirildim sabaha kadar ... Şimdi iyiyim çok şükür ama çok yorgunum... Kolum bacağım kopuyor. Doğumu beklerken aman bu gece başlamasın bu yorgunlukla ayakta bile duramam der oldum yarın Dr randevum var, bakalım ak koyun kara koyun ortaya çıkacak , en geç Çarşamba yatacağım sanırım ...
Basur doğumla beraber bende de korkutucu bi hal aldı, oturamıyorum randımanlı hala, ama doktorumun önerdiği şekilde oturma banyosu ve merhem sayesinde her geçen gün iyiye gidiyor. Mutlaka doktoruna danış sen de, geçmiş olsun.
inşallah canım ama bakalım ne zaman doğacak . herkes korkutuyor normal nasıl yapacaksın diyeGözün aydin canm cok sevindim, benm de acikliğim var ama sadece 1 cm İnş çrş ya kadar 2-3 olur benm de.
Merhaba kızlar 8600. sayfamız hayırlı olsun.
:)
14.12.2015 de, 40+5 de bebeğimin suyunun azalmasından dolayı riskli olacağı sebebiyle doktorum zorunlu olarak sezaryena alacağını söyledi.
13.12.2015 de gece 24.00 de suyum geldi. 01.30 da hastaneye geldik. Sabaha kadar bekledik. Sancı da açılma da olmadı.
Sabah suni sancı takıldı. Bu arada suyum sürekli geldi. Hiç açılma olmayınca öğleyin 12.30 da sezaryena aldılar.
Spinal sezaryen oldum. Bebeğimin doğuşunu izledim. Çok güzeldi.
Spinalden dolayı şiddetli baş ağrılarım oldu ve halen devam ediyor. Tuvalete gitmek bile benim için işkence. Sadece yatarken iyiyim.
Bebeğimde hem sarılık hem idrar yolları enfeksiyonu çıktı. 5 gün hastanede kaldık. Sadece emzirmek için yanına alıyorlardı. Dün taburcu ettiler. Nihayet evdeyiz artık.
Şu şiddetli baş ağrılarım geçse çok mutlu olacağım. Hep normal doğum düşündüğüm için sezeryanı pek araştırmamıştım. Spinalin böyle bir yan etkisi varmış.
Bebeğimi hemen görmek istediğim için tamamen bayılmak istemedim.
Bu arada doğuran arkadaşlar hayırlı olsun. Doğum yapacaklara da kolay doğumlar diliyorum.
Sağol kuzucumGeçmiş olsun folikcim.
Procto-glyvenol kullanıyorum ben de, günde iki defa baticonlu ılık suda oturduktan sonra.Merhem ne kullaniyorsun betulcum,hadi sen dogumda zorlandin ondan olmustur benimkine ne oldu,ben anestol ve proctu gyvenolu karistirip suruyorum
Tamam suul sağol şimdi düzenli olarak iyileşme gösteriyor ama gerekirse onu da denerimFolikkkkk pamuk yağı kullan bir de beni çok rahatlatmıştı, her tuvaletten sonra, arada aklına gelince sürüyorumnicki nick
Procto-glyvenol.Canim merhemin adi ne acaba ?
Kızlar dün kabus gibi bir gece geçirdim. Önce doğum sancıları zannettik, mide bulantısından duramıyordum. Şiddetli kasılmalar ,.. Ama bir saat içinde durum çok kötüleşti ... Sürekli çıkardım...alttan, üstten, Ateş...hastaneye gittik serumlar, iğneler vs. Kanımda ciddi oranda enfeksiyon çıktı, antibiyotik de yapıldı... Yediğim bir şey zehirlemiş dedi Dr . Ama hayatımda bu kadar kötü zehirlenmedim benöldüm öldüm dirildim sabaha kadar ... Şimdi iyiyim çok şükür ama çok yorgunum... Kolum bacağım kopuyor. Doğumu beklerken aman bu gece başlamasın bu yorgunlukla ayakta bile duramam der oldum yarın Dr randevum var, bakalım ak koyun kara koyun ortaya çıkacak , en geç Çarşamba yatacağım sanırım ...
Bizi de haberdar edin bi zahmetCanm ya ben de sana mesaj atacaktim walla cok merak ettim seni, dedim heralde doğuma gitti, benm de randevum yarın, cıkısta brbrmizi haberdar edelim.
Oo senin sistem iyiymiş :)
Doktoruma yarın danışıcam inşallah kızlar sağolun cvplarınız için, kanallarda sorun olduğunu sanmıyorum süt akışında sorun yok iki göğüsten de aynı miktarda süt geliyorDediğinizi yapayım duşa girince. Masaj yapmak zor olacak çok ağrılı çünkü ama hafifçe deniycem duşta, sağolun. Umarım bnm de geçer 1-2 haftada. Süt vakti gelince sızlıyor adeta, emzirmeden sonra ağrı geçmiyor ama rahatlıyor bir nebze. Süt bezesi heralde evet..
Kizlar cok fenayim basur cikti canim cok yaniyir,ne yuruyebiliyorum ne oturabiliyorum,ilac da icemiyorum,memem bi taraftan basur bir taraftan canimdan bezdim tovbe tovbe.hamilelikte bu kadar agri aci cekmemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?