2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Geçmiş olsun canım. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun folikcim.

Ah canım kıyamam sana da... Ama Sen mutlu sona ulaşmışsın ne güzel :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım... Benim beklenen doğum tarihim bugün :))) bebeğim 10 gün önde gidiyor en başından beri, kilosu da 4'ü geçti.Başı da 2 hafta önde, bu sebeplerden suni sancı işe doğumu başlatacak galiba

Kizlar cok fenayim basur cikti canim cok yaniyir,ne yuruyebiliyorum ne oturabiliyorum,ilac da icemiyorum,memem bi taraftan basur bir taraftan canimdan bezdim tovbe tovbe.hamilelikte bu kadar agri aci cekmemistim
Basur doğumla beraber bende de korkutucu bi hal aldı, oturamıyorum randımanlı hala, ama doktorumun önerdiği şekilde oturma banyosu ve merhem sayesinde her geçen gün iyiye gidiyor. Mutlaka doktoruna danış sen de, geçmiş olsun.

Merhem ne kullaniyorsun betulcum,hadi sen dogumda zorlandin ondan olmustur benimkine ne oldu,ben anestol ve proctu gyvenolu karistirip suruyorum

Folikkkkk pamuk yağı kullan bir de beni çok rahatlatmıştı, her tuvaletten sonra, arada aklına gelince sürüyorum nicki nick

Kizlar nasılsınız artık girmek çok zor oglusumdan vakit bana bile kalmıyor ki buraya girmeye zaman yok sizlerde durum nasıl Naptiniz alistiniz mi ay çok zor bebek bakmak uyku zaten hayal oldu derin bir uyku uyuyamiyosun :) napalim aliscaz artık

Çok geçmiş olsun cnm yarın güzel haberlerini bekliyoruzzz

Canim merhemin adi ne acaba ?

GöZün aydin tatlim, inş kısa zamanda tamamen toparlanırsin Herşey geride kalmiş artık, bebeğine kavusmussun en onemlisi bu.

Geçmiş olsun folikcim.
Sağol kuzucum
Merhem ne kullaniyorsun betulcum,hadi sen dogumda zorlandin ondan olmustur benimkine ne oldu,ben anestol ve proctu gyvenolu karistirip suruyorum
Procto-glyvenol kullanıyorum ben de, günde iki defa baticonlu ılık suda oturduktan sonra.
Folikkkkk pamuk yağı kullan bir de beni çok rahatlatmıştı, her tuvaletten sonra, arada aklına gelince sürüyorum nicki nick
Tamam suul sağol şimdi düzenli olarak iyileşme gösteriyor ama gerekirse onu da denerim
Canim merhemin adi ne acaba ?
Procto-glyvenol.

Canm ya ben de sana mesaj atacaktim walla cok merak ettim seni, dedim heralde doğuma gitti, benm de randevum yarın, cıkısta brbrmizi haberdar edelim.

Umarim hemencecik toparlanrsin dünürcüm. Allah yardimcin olsun, miniğin yüzü hürmetine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…