Bna da hbr ver cnm. İnş hemen iyileşirsiniz. Bzim çarşamba kızın kontrolü hasta değil diye erkene almadım. Ama ben fenayımbenimde burnum çok fena yaa salya sümük gidiyoruz ana kız ama bugün kısmen daha iyi gibiyiz dr bir ilaç vermedi dünb bakalım yarın verecekmi
Gözün aydın cnm, eve çıkmanıza sevindim. Her şeyin hayırlısı sen sonuna kadar denemişsin normal doğum için.Merhaba kızlar 8600. sayfamız hayırlı olsun.
:)
14.12.2015 de, 40+5 de bebeğimin suyunun azalmasından dolayı riskli olacağı sebebiyle doktorum zorunlu olarak sezaryena alacağını söyledi.
13.12.2015 de gece 24.00 de suyum geldi. 01.30 da hastaneye geldik. Sabaha kadar bekledik. Sancı da açılma da olmadı.
Sabah suni sancı takıldı. Bu arada suyum sürekli geldi. Hiç açılma olmayınca öğleyin 12.30 da sezaryena aldılar.
Spinal sezaryen oldum. Bebeğimin doğuşunu izledim. Çok güzeldi.
Spinalden dolayı şiddetli baş ağrılarım oldu ve halen devam ediyor. Tuvalete gitmek bile benim için işkence. Sadece yatarken iyiyim.
Bebeğimde hem sarılık hem idrar yolları enfeksiyonu çıktı. 5 gün hastanede kaldık. Sadece emzirmek için yanına alıyorlardı. Dün taburcu ettiler. Nihayet evdeyiz artık.
Şu şiddetli baş ağrılarım geçse çok mutlu olacağım. Hep normal doğum düşündüğüm için sezeryanı pek araştırmamıştım. Spinalin böyle bir yan etkisi varmış.
Bebeğimi hemen görmek istediğim için tamamen bayılmak istemedim.
Bu arada doğuran arkadaşlar hayırlı olsun. Doğum yapacaklara da kolay doğumlar diliyorum.
Çok teşekkür ederim. Evet canım adaşın Deniz hanım nihayet doğdu.Gözün aydın cnm, eve çıkmanıza sevindim. Her şeyin hayırlısı sen sonuna kadar denemişsin normal doğum için.
Allah analı babalı büyütsün kızını ismi Deniz olcaktı yanlış hatırlamıyosam değil mi
Ins cnm sancimi hic hissetmedim fkt varms ins cnm ya kadin ole diyince suyun azalms fln deyince ablamnda ole azaldi demstiler ertesi gn doguma sokunca dogru diyn cnm dereyi bi gorelm bklmDur bakalim hemen tesirgin olma, su azalmasi belki hala tolere edilebilecek seviyededir.
Bu arada sancilarin ne güzel çikmiş, sancin oldukca acilman da hızli olur. Yarın güzel haberlerle dön inş tatlm
Benim bugün 3.gün. dün süt yoktu, bugün geldi. Bu sefer de bebek emmek istemiyor... kaşıkla mama ve sagdigim sütten vermiştim. Şimdi memeyi emmek istemiyorCanım Allah analı babalı büyütsün maşallah . Aynı şeyi bende yaşadın maalesef , çataldan acil sezeryana alındım , senin sütün geldi mi bu arada, bizim bu 3. Gün hala süt yok
meltemcim belki bade bebek geç döllenmedir kuzum sıkma canını dr en en iyisini bilir risk görseydi artık sezeryan yapalım derdi demekki bade bebeğin rahatı yerinde
aaaa folik sonunda süperrr güzel haberler ver betülcümfolik sağlıkla güzel haberlerini bekliyorum
@Aylininannesi emelcim doğum yapmışsın canımmm çok tebrik ederim sağlıkla gelmiş bebeğin darısı bekleyenlerin başına
huzurluvemutlu canım nasıl oldun sezaryen olacaktın bugün güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla kavuş bebeğine
Gercrkten cok duygulandim canim cokta sevindim sende bebeğini kucağına aldın sonunda Cok şükür
Allah anali babali saglikla büyütsün inşallah
çarşambaya kadar beklicem canim carşambada olabilir persembede Cikişim.
Ben daha iyiyim canim sadece biraz duygusalim herseye ağlar oldum yine Lohusalik sanirim
@meltemcivil canim seninde doğum yakin hadi biran önce badişi doğur saglikla
Assolistim badişim:))
huzurluvemutlu Canim doğurdun mu Yada
Ne zaman doğuracaksin güzel haberlerini bekliyorum
huzurluvemutlu cnm seni merak ettim pztsi kontrole gitçektin galiba ben normal doğum yaptım geldik dün evimize çok şükür bizi haberdar et.
Ay kizlarm ben dogumdan sonra hic bakamadim cok yazilmis.
Yeni doguranlrin gou aydin olsun. Bekleyrnlere Rabbim yardim etsin.
Merak ettigimfolik @meltemcivil huzurluvemutlu suul bunlar dogurdu mu.. daha coo kisi vardi ama en merak ettiklerim bunlar.
Bilginiz varsa yazarsaniz sevinirim..
Tatli geceler
Canım arkadaşlarım beni nasıl merak etmişsiniz. Benim de aklım hep sizdeydi.Kızlar ne alemdesiniz bilmiyorum ama
Ben doğurdum tabiki
Süreç biraz psikolojik olarak yipratici oldu
C.tesi 7 saat suni sancı verip gece kestiler
Pazar sabahı bi daha verdiler
Doktorum yürümemi önerdi
Hastanenin uzun koridorunda iki saat kadar yürüdüm
Öyle tın tın da değil
Güzelce yürüdüm ayaklarim ağrıdı
Sonra dinlenmek için odama geçtim
Dinlenmeye fırsat olmadan sancilarim sıklasti
Bi anda açılmam oldu
Apar topar dogumhaneye aldılar
Doktorumu bekledik 10 dk kadar
O gelince de 10 dk içinde falan dogum yaptim
Çok şükür bugünüme
Allah kimseyi o darda birakmasin
Simdi de uyumayan bi bebekle uğraşıyorum :)
Oglum da uyuyan bi bebek değildi
Alışkınim yani
Merhaba kızlar 8600. sayfamız hayırlı olsun.
14.12.2015 de, 40+5 de bebeğimin suyunun azalmasından dolayı riskli olacağı sebebiyle doktorum zorunlu olarak sezaryena alacağını söyledi.
13.12.2015 de gece 24.00 de suyum geldi. 01.30 da hastaneye geldik. Sabaha kadar bekledik. Sancı da açılma da olmadı.
Sabah suni sancı takıldı. Bu arada suyum sürekli geldi. Hiç açılma olmayınca öğleyin 12.30 da sezaryena aldılar.
Spinalden dolayı şiddetli baş ağrılarım oldu ve halen devam ediyor. Tuvalete gitmek bile benim için işkence. Sadece yatarken iyiyim.
Bebeğimde hem sarılık hem idrar yolları enfeksiyonu çıktı. 5 gün hastanede kaldık. Sadece emzirmek için yanına alıyorlardı. Dün taburcu ettiler. Nihayet evdeyiz artık.
Şu şiddetli baş ağrılarım geçse çok mutlu olacağım. Hep normal doğum düşündüğüm için sezeryanı pek araştırmamıştım. Spinalin böyle bir yan etkisi varmış.
Bu arada doğuran arkadaşlar hayırlı olsun. Doğum yapacaklara da kolay doğumlar diliyorum.
Bende dun seni goremeyince doguma gittin sanmistim,gecmis olsun canimKızlar dün kabus gibi bir gece geçirdim. Önce doğum sancıları zannettik, mide bulantısından duramıyordum. Şiddetli kasılmalar ,.. Ama bir saat içinde durum çok kötüleşti ... Sürekli çıkardım...alttan, üstten, Ateş...hastaneye gittik serumlar, iğneler vs. Kanımda ciddi oranda enfeksiyon çıktı, antibiyotik de yapıldı... Yediğim bir şey zehirlemiş dedi Dr . Ama hayatımda bu kadar kötü zehirlenmedim benöldüm öldüm dirildim sabaha kadar ... Şimdi iyiyim çok şükür ama çok yorgunum... Kolum bacağım kopuyor. Doğumu beklerken aman bu gece başlamasın bu yorgunlukla ayakta bile duramam der oldum yarın Dr randevum var, bakalım ak koyun kara koyun ortaya çıkacak , en geç Çarşamba yatacağım sanırım ...
Canım hiç moralini bozma. Su azalması durumu fazla ise zaten doktorlar riske atmadan hemen sezaryena alıyorlar. Daha önceki aylarda olan su azalması elbette riskli olabilir ama artık heran doğum olabilir. O yüzden merak edilecek bir durumun yok. Ben de aynı endişeleri yaşadım, ondan biliyorum.Ins cnm sancimi hic hissetmedim fkt varms ins cnm ya kadin ole diyince suyun azalms fln deyince ablamnda ole azaldi demstiler ertesi gn doguma sokunca dogru diyn cnm dereyi bi gorelm bklm
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah basağrısu için spinalden sonra bolbol nescafe içmeyi öneriyorlar cafein basağrısının etkisini azaltıyor.Merhaba kızlar 8600. sayfamız hayırlı olsun.
Gelmiş geçmiş olsun canım :/Kızlar dün kabus gibi bir gece geçirdim. Önce doğum sancıları zannettik, mide bulantısından duramıyordum. Şiddetli kasılmalar ,.. Ama bir saat içinde durum çok kötüleşti ... Sürekli çıkardım...alttan, üstten, Ateş...hastaneye gittik serumlar, iğneler vs. Kanımda ciddi oranda enfeksiyon çıktı, antibiyotik de yapıldı... Yediğim bir şey zehirlemiş dedi Dr . Ama hayatımda bu kadar kötü zehirlenmedim benöldüm öldüm dirildim sabaha kadar ... Şimdi iyiyim çok şükür ama çok yorgunum... Kolum bacağım kopuyor. Doğumu beklerken aman bu gece başlamasın bu yorgunlukla ayakta bile duramam der oldum yarın Dr randevum var, bakalım ak koyun kara koyun ortaya çıkacak , en geç Çarşamba yatacağım sanırım ...
İsrarla emzir sonunda alacaktirBenim bugün 3.gün. dün süt yoktu, bugün geldi. Bu sefer de bebek emmek istemiyor... kaşıkla mama ve sagdigim sütten vermiştim. Şimdi memeyi emmek istemiyor
Canım çok geçmiş olsun. Biran kendi yazdıklarımı okuyorum sandım. Pazar gecesi 24.00 de yattım. Ama kendimi çok kötü hissediyordum. Doktorum pazartesi öğlene kadar doğum için süre vermişti. Doğum gerçekleşmezse sezaryena alacağını söylemişti. (suyum azaldığı için)Kızlar dün kabus gibi bir gece geçirdim. Önce doğum sancıları zannettik, mide bulantısından duramıyordum. Şiddetli kasılmalar ,.. Ama bir saat içinde durum çok kötüleşti ... Sürekli çıkardım...alttan, üstten, Ateş...hastaneye gittik serumlar, iğneler vs. Kanımda ciddi oranda enfeksiyon çıktı, antibiyotik de yapıldı... Yediğim bir şey zehirlemiş dedi Dr . Ama hayatımda bu kadar kötü zehirlenmedim benöldüm öldüm dirildim sabaha kadar ... Şimdi iyiyim çok şükür ama çok yorgunum... Kolum bacağım kopuyor. Doğumu beklerken aman bu gece başlamasın bu yorgunlukla ayakta bile duramam der oldum yarın Dr randevum var, bakalım ak koyun kara koyun ortaya çıkacak , en geç Çarşamba yatacağım sanırım ...
Çok teşekkür ederim. Ne güzel dilekler...Canim insalkah tez zamanda agrilarin gecer,bebeginde iyilesir de huzurlu ve mutlu bir hayat yasarsiniz
Oo senin sistem iyiymiş :)yok canım anneler gündüz gelipyorlar akşam elere postalıyoruz en başından beri öylşe yaptım allah razı olsun onlardan gelip yemek falan yaptılar yoksa ben hiçbirşey yapamamzdım aç kalırdık kızımla resmen şimdide onlar bakıyor sen nasıl oldun folikcim bebek nasıl
onlar süt bezesi olmasın ama sen yinede dr sor bence sonuçta doğumla birlikte tüm hormonlar sıfırlanıoyor ve herşey yeniden hızlı bir şekilde üretildiği için olabilir vücut dengemiz şaştı resmen
İlk hafta bende de oldu koltukaltında 1-2 tane büyük değildi ama, masaj yaptım duşta sıcak sıcak emzirdikçe geçti süt bezesi sanırım.
Sut kanali tikanip koltuk altina vuruyor olmasin canim.atesin ve usumen var mi
Canim dusa gir goguslerine sicak su altinda masaj yap o bezelere bak bakalim yumusayacak mi,benimde sol kplum kalkmiyordu
Doktoruma yarın danışıcam inşallah kızlar sağolun cvplarınız için, kanallarda sorun olduğunu sanmıyorum süt akışında sorun yok iki göğüsten de aynı miktarda süt geliyorDr a gttin mi canm?
Cnm aynı gün doğum yaptık demek :) 14 aralık akşam üstü oldu bnm de :) hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın.Merhaba kızlar 8600. sayfamız hayırlı olsun.
Suul çok geçmiş olsun, bebek iyidir inşallah, yarın güzel haberle gel bakalımKızlar dün kabus gibi bir gece geçirdim. Önce doğum sancıları zannettik, mide bulantısından duramıyordum. Şiddetli kasılmalar ,.. Ama bir saat içinde durum çok kötüleşti ... Sürekli çıkardım...alttan, üstten, Ateş...hastaneye gittik serumlar, iğneler vs. Kanımda ciddi oranda enfeksiyon çıktı, antibiyotik de yapıldı... Yediğim bir şey zehirlemiş dedi Dr . Ama hayatımda bu kadar kötü zehirlenmedim benöldüm öldüm dirildim sabaha kadar ... Şimdi iyiyim çok şükür ama çok yorgunum... Kolum bacağım kopuyor. Doğumu beklerken aman bu gece başlamasın bu yorgunlukla ayakta bile duramam der oldum yarın Dr randevum var, bakalım ak koyun kara koyun ortaya çıkacak , en geç Çarşamba yatacağım sanırım ...
rahatı yerinde demekki Gökay bebeğin annesi maşallah size bakalım nasıl sürpriz yapacak sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?