2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gözün aydın cnm, eve çıkmanıza sevindim. Her şeyin hayırlısı sen sonuna kadar denemişsin normal doğum için.
Allah analı babalı büyütsün kızını ismi Deniz olcaktı yanlış hatırlamıyosam değil mi

Çok teşekkür ederim. Evet canım adaşın Deniz hanım nihayet doğdu.

Dur bakalim hemen tesirgin olma, su azalmasi belki hala tolere edilebilecek seviyededir.
Bu arada sancilarin ne güzel çikmiş, sancin oldukca acilman da hızli olur. Yarın güzel haberlerle dön inş tatlm
Ins cnm sancimi hic hissetmedim fkt varms ins cnm ya kadin ole diyince suyun azalms fln deyince ablamnda ole azaldi demstiler ertesi gn doguma sokunca dogru diyn cnm dereyi bi gorelm bklm

Canım Allah analı babalı büyütsün maşallah . Aynı şeyi bende yaşadın maalesef , çataldan acil sezeryana alındım , senin sütün geldi mi bu arada, bizim bu 3. Gün hala süt yok
Benim bugün 3.gün. dün süt yoktu, bugün geldi. Bu sefer de bebek emmek istemiyor... kaşıkla mama ve sagdigim sütten vermiştim. Şimdi memeyi emmek istemiyor

huzurluvemutlu cnm seni merak ettim pztsi kontrole gitçektin galiba ben normal doğum yaptım geldik dün evimize çok şükür bizi haberdar et.

Kizlar doguran varmi benden sonra @meltemcivil huzurluvemutlu suul ve diger arkadaslar

Canım arkadaşlarım beni nasıl merak etmişsiniz. Benim de aklım hep sizdeydi.

8600. sayfada yazdım. Doğum oldu. 5 günlük hastane sürecinden sonra nihayet evdeyiz. Doğuranlara hayırlı olsun. Doğum yapacaklara da kolay doğumlar diliyorum.

Kızlar dün kabus gibi bir gece geçirdim. Önce doğum sancıları zannettik, mide bulantısından duramıyordum. Şiddetli kasılmalar ,.. Ama bir saat içinde durum çok kötüleşti ... Sürekli çıkardım...alttan, üstten, Ateş...hastaneye gittik serumlar, iğneler vs. Kanımda ciddi oranda enfeksiyon çıktı, antibiyotik de yapıldı... Yediğim bir şey zehirlemiş dedi Dr . Ama hayatımda bu kadar kötü zehirlenmedim ben öldüm öldüm dirildim sabaha kadar ... Şimdi iyiyim çok şükür ama çok yorgunum... Kolum bacağım kopuyor. Doğumu beklerken aman bu gece başlamasın bu yorgunlukla ayakta bile duramam der oldum yarın Dr randevum var, bakalım ak koyun kara koyun ortaya çıkacak , en geç Çarşamba yatacağım sanırım ...

Canim insalkah tez zamanda agrilarin gecer,bebeginde iyilesir de huzurlu ve mutlu bir hayat yasarsiniz

Bende dun seni goremeyince doguma gittin sanmistim,gecmis olsun canim

Ins cnm sancimi hic hissetmedim fkt varms ins cnm ya kadin ole diyince suyun azalms fln deyince ablamnda ole azaldi demstiler ertesi gn doguma sokunca dogru diyn cnm dereyi bi gorelm bklm
Canım hiç moralini bozma. Su azalması durumu fazla ise zaten doktorlar riske atmadan hemen sezaryena alıyorlar. Daha önceki aylarda olan su azalması elbette riskli olabilir ama artık heran doğum olabilir. O yüzden merak edilecek bir durumun yok. Ben de aynı endişeleri yaşadım, ondan biliyorum.

Benim günüm dolunca doktorum bir hafta bekleyecekti. Fakat suyum azalınca bana 5 gün izin verdi. Doğum olmazsa sezaryena alacağını söyledi. Pazar akşamı suyum geldi. Hem de nasıl anlatamam. Hiç sancım yoktu. Açılmam da olmamış. Ben suyum azaldığı için hemen acilen doğuma alırlar sandım. Ama sabaha kadar beklediler. Doğum olmayınca sabah suni sancı verdiler. Öğleye kadar yine hiç açılma olmayınca öğleyin sezaryena aldılar. Yani su azalması riskli boyutta değilse doktorlar beklemeyi tercih ediyorlar. Kuzenim 8 aylık rutin kontrolünde suyu ciddi boyutta azaldığı için apar topar sezaryena alınmıştı.

Sen içini ferah tut canım. Zaten artık her an doğumun olabilir. İnşaallah kolay güzel bir doğum yapar, buradan bize bilgi verirsin.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah basağrısu için spinalden sonra bolbol nescafe içmeyi öneriyorlar cafein basağrısının etkisini azaltıyor.

Gelmiş geçmiş olsun canım :/

Kizlar acil cevap verir misiniz alindan ates olcer mi iyi kulaktan mi iyi avm deyim kararsiz kaldim cevap verirseniz sevinirim

Canım çok geçmiş olsun. Biran kendi yazdıklarımı okuyorum sandım. Pazar gecesi 24.00 de yattım. Ama kendimi çok kötü hissediyordum. Doktorum pazartesi öğlene kadar doğum için süre vermişti. Doğum gerçekleşmezse sezaryena alacağını söylemişti. (suyum azaldığı için)
Fakat bir türlü uyuyamadım. Mide bulantısı ve karın ağrısı ile banyoya koştum. Hem üstten hem altan gidiyor. Nasıl kötüydüm anlatamam. Eşim yazık bir yandan temizliyor bir yandan bana destek olmaya çalışıyor. Arkasından suyum gelmeye başladı. Ama nasıl anlatamam. Sonra duşa girip hastaneye gittik. Gece 01.30 gibi. Lavman yapacaklardı ama içim tamamen boşaldığı için yapmadılar. Sabaha kadar bekleyip doğum olmayınca öğlene kadar suni sancı verdiler. Öğleyin de sezaryena aldılar. Senin gibi çok yorgun düşmüştüm. Neyse ki doğum gece olmadı. Sabaha kadar dinlenme şansım oldu. Senin beklenen doğum tarihin ne zamandı canım? Güzel haberlerini bekliyorum.

Canim insalkah tez zamanda agrilarin gecer,bebeginde iyilesir de huzurlu ve mutlu bir hayat yasarsiniz
Çok teşekkür ederim. Ne güzel dilekler...

Oo senin sistem iyiymiş :)

İlk hafta bende de oldu koltukaltında 1-2 tane büyük değildi ama, masaj yaptım duşta sıcak sıcak emzirdikçe geçti süt bezesi sanırım.

Sut kanali tikanip koltuk altina vuruyor olmasin canim.atesin ve usumen var mi

Canim dusa gir goguslerine sicak su altinda masaj yap o bezelere bak bakalim yumusayacak mi,benimde sol kplum kalkmiyordu

Dr a gttin mi canm?
Doktoruma yarın danışıcam inşallah kızlar sağolun cvplarınız için, kanallarda sorun olduğunu sanmıyorum süt akışında sorun yok iki göğüsten de aynı miktarda süt geliyor Dediğinizi yapayım duşa girince. Masaj yapmak zor olacak çok ağrılı çünkü ama hafifçe deniycem duşta, sağolun. Umarım bnm de geçer 1-2 haftada. Süt vakti gelince sızlıyor adeta, emzirmeden sonra ağrı geçmiyor ama rahatlıyor bir nebze. Süt bezesi heralde evet..

Cnm aynı gün doğum yaptık demek :) 14 aralık akşam üstü oldu bnm de :) hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın.

Suul çok geçmiş olsun, bebek iyidir inşallah, yarın güzel haberle gel bakalım

Kizlar cok fenayim basur cikti canim cok yaniyir,ne yuruyebiliyorum ne oturabiliyorum,ilac da icemiyorum,memem bi taraftan basur bir taraftan canimdan bezdim tovbe tovbe.hamilelikte bu kadar agri aci cekmemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…